|
|
|
Ludzie tak sobie pomyślałam że może trochę pochwalimy się kto kupił odzież z najwyższej półki za grosze mam na myśli głównie odzież używaną ale jak ktoś był na jakimś sale i też kupił okazyjnie to oczywiście też proszę się dołączyć. Powiem tak nie jestem żoną Hollywood ale przyciągają mnie też ładne i drogie rzeczy. Może ktoś zna super jakościowe ubrania i dodatki nieznanych nam w Polsce firm i może utworzymy jakiś profil na fb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teraz jest lipa...swego czasu , jakies 5 lat temu, w szmateksie za BGZ na Plawie zdarzalo sie upolowac niezle szmaty. kurta Diesel. nowka, wazyla ze 2 kg, czyli jakies ...25zl ?;)
cena aukcyjna na aledrogo : 599zl |
|
|
|
|
a prócz takich pospolitych marek jak levis diesel i innych w tym sportowych ktoś zakochał się w jakiejś marce? kto kocha szmateksy powie że lata ich świetności już dawno minęły głównie przez osoby handlujące ale owszem towar też kiepski ale tam gdzie nie ma zarabiających na ciuchach można czasem coś wyhaczyć )
|
|
|
|
|
W duzych miastach w dzien towaru mozna kupic max 10 sztuk i to jest dobre bo handlary nie wynosza worami ciuchow.W ostatni wtorek stalam za handlara z rynku ktora zaplacila za ciuchy 1260 zl miala je w 4 workach.Na rynku odbije sobie z nawiazka,a trzyma ceny nawet zlotowki nie spuszcza.
Obecnie najlepszy szmateks to chyba ten nad Cerfurem,dla mnie nie ma znaczenia marka,wazne zeby ciuch był jedyny w swoim rodzaju,niezniszczony i w dobrej cenie.Wcale nie trzeba chodzic w markowych ciuchach zeby fajnie wygladac za mala kase |
|
|
|
|
CYTAT a prócz takich pospolitych marek jak levis diesel i innych w tym sportowych ktoś zakochał się w jakiejś marce? kto kocha szmateksy powie że lata ich świetności już dawno minęły głównie przez osoby handlujące ale owszem towar też kiepski ale tam gdzie nie ma zarabiających na ciuchach można czasem coś wyhaczyć ) Diesel pospolity ?? Nie wiem czy kazdego stac na jeansy za 1000 PLN. Ostatnio ostro sie promuje Dsquared. |
|
|
|
|
Ja jeszcze bedąc na studiach, kupiłam w szmateksie spodnie PRADY.
Ale nie lubiłam ich i wydałam na PCK |
|