|
|
|
co sądzicie o nowej Stokrotce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mnie pozytywnie zaskoczyła nowa Stokrotka na Poniatowskiego, ponieważ o tej obok Rossmanna nie miałam dobrej opinii.
|
|
|
|
|
gdzie na Poniatowskiego masz Stokrotkę?
Nie ma. http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A co sądzicie o stokrotce na NARUTOWICZA?Bo mi się wydaje ,ze te stokrotki to niewypał,w gazetce są rzeczy a na sklepie ich niema wiec cos tam jest nietak napiszcie opinie.Ponieważ sam jestem ciekawy waszych wypowiedzi,mi się osobiscie niepodoba ten sklep.
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT A co sądzicie o stokrotce na NARUTOWICZA?Bo mi się wydaje ,ze te stokrotki to niewypał,w gazetce są rzeczy a na sklepie ich niema wiec cos tam jest nietak napiszcie opinie.Ponieważ sam jestem ciekawy waszych wypowiedzi,mi się osobiscie niepodoba ten sklep. w tej stokrotce na narutowicza trzeba patrzec na rece jak kroją wędline zeby starego kawalka nie dorzuciła wędline i mięso lepiej w niej nie kupowac. chleb tostowy po terminie nadal lezy na półkach moze ktos kupi i nie popatrzy
|
|
|
|
|
CYTAT gdzie na Poniatowskiego masz Stokrotkę? Nie ma. Przepraszam chodziło mi oczywiście o Aleje, obok Toyoty, jakoś tak palnęłam |
|
|
|
|
CYTAT (mistletoe) Przepraszam chodziło mi oczywiście o Aleje, obok Toyoty, jakoś tak palnęłam Lepsze mięso, wędlinę i sery miał stary frac. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (mistletoe) Przepraszam chodziło mi oczywiście o Aleje, obok Toyoty, jakoś tak palnęłam Lepsze mięso, wędlinę i sery miał stary frac. Lepszy był Frac,to racja.Poza tym obsługa też taka sobie,nie ogarniają jeszcze "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Lepszy Frac
|
|
|
|
|
Na narutowicza strokrotka to tragedia! Mięso okropnie wygląda. Raz kupiłam, później żałowałam. NIE POLECAM omijajcie szerokim łukiem.
|
|