|
|
|
@chlopak_z_poreb
Podstawa prawna to jest taka, że jak ludziom jest zimno to trzeba włączyć ogrzewanie, bo od tego jest. A jak komuś za gorąco to może przykręcić kurek w swoim mieszkaniu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Tvn24 lektura prawnicza hahaha... Dobre. Nadal czekam na informacje - 3 noce ponizej 10st, a wlaczenie ogrzewania. Oczywiście z podstawa prawna. Taki bystrzak jesteś a czytac ze zrozumieniem nie potrafisz? W obydwu artykułach masz wypowiedź prawnika w tej kwestii. Doczytasz czy Ci narysować ? ) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tvn24 lektura prawnicza hahaha... Dobre. Nadal czekam na informacje - 3 noce ponizej 10st, a wlaczenie ogrzewania. Oczywiście z podstawa prawna. Taki bystrzak jesteś a czytac ze zrozumieniem nie potrafisz? W obydwu artykułach masz wypowiedź prawnika w tej kwestii. Doczytasz czy Ci narysować ? ) Ja chyba też czytać nie potrafię, bo pierwszy link prowadzi do "ciszy nocnej" (ekstra, tylko chyba nie na temat), a drugi do wypowiedzi prawnika, który potwierdza, że nie ma żadnej podstawy prawnej. |
|
|
|
|
Jana Pawła koło Stokrotki rozpoczęli 26.09
|
|
|
|
|
U nas było ogloszenie, że od 26.09 ale jest jeszcze na tyle ciepło, że ogrzewanie mam wyłączone. Mieszkam na 4 pietrze, jedna ścianę mam tylko dzielącą, rwszta zewnetrzne.
|
|
|
|
|
Czy już gdzieś w mieście grzeją w mieszkaniach?
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Witam, tak, na poniatowskiego koło Kościoła grzeją od poniedziałku :-)
|
|
|
|
|
W zasobach Spółdzielni Mieszkaniowej, tak jak pisało w artykule nawet tutaj, zaczęli grzać od poniedziałku. Ja Okulickiego, potwierdzam, u nas też gorąco
|
|
|
|
|
CYTAT W zasobach Spółdzielni Mieszkaniowej, tak jak pisało w artykule nawet tutaj, zaczęli grzać od poniedziałku. Ja Okulickiego, potwierdzam, u nas też gorąco Wojska Polskiego jest w zasobach, a kaloryfery zimne. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
może masz zapowietrzone? U nas raz tak było, jeden telefon, przyszli i w piwnicy odpowietrzali i za chwile było ciepło
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W zasobach Spółdzielni Mieszkaniowej, tak jak pisało w artykule nawet tutaj, zaczęli grzać od poniedziałku. Ja Okulickiego, potwierdzam, u nas też gorąco Wojska Polskiego jest w zasobach, a kaloryfery zimne. Na Wojska Polskiego od wtorku grzeją. Chyba że po jednym bloku dziennie, bo mieli już od 1.10 napełniać. |
|
|
|
|
CYTAT może masz zapowietrzone? U nas raz tak było, jeden telefon, przyszli i w piwnicy odpowietrzali i za chwile było ciepło Czy możesz podać numer telefonu? Będę wdzięczna. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
na jana pawła tez grzeją
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT może masz zapowietrzone? U nas raz tak było, jeden telefon, przyszli i w piwnicy odpowietrzali i za chwile było ciepło Czy możesz podać numer telefonu? Będę wdzięczna. nr telefonu masz na książeczce do opłat abonamentu... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT może masz zapowietrzone? U nas raz tak było, jeden telefon, przyszli i w piwnicy odpowietrzali i za chwile było ciepło Czy możesz podać numer telefonu? Będę wdzięczna. nr telefonu masz na książeczce do opłat abonamentu... Już dzwoniłam, zaraz po 7. Obiecali przyjść. Mam nadzieję, że jak wrócę z pracy, będzie już ciepło. Dzięki za odpowiedzi. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT może masz zapowietrzone? U nas raz tak było, jeden telefon, przyszli i w piwnicy odpowietrzali i za chwile było ciepło Czy możesz podać numer telefonu? Będę wdzięczna. nr telefonu masz na książeczce do opłat abonamentu... Już dzwoniłam, zaraz po 7. Obiecali przyjść. Mam nadzieję, że jak wrócę z pracy, będzie już ciepło. Dzięki za odpowiedzi. Żeby odpowietrzenie zadziało, to trzeba na czas odpowietrzenia odkręcić wszystkie grzejniki na maksa. |
|
|
|
|
Wróciłam z pracy. Już mam ciepło w mieszkaniu
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|