|
|
|
Witam, posiadam ukończony kurs oraz półroczne doświadczenie na poziomej wiertarko-frezarce stołowej ze sterowaniem iTNC 530 firmy HEIDENHAIN. Wiem, że to niewiele, ale sterowanie maszyną nie sprawia mi problemów, gorzej jeśli chodzi o samodzielne ustawianie detalu.
Bardziej zależy mi na dobrych warunkach na stanowisku niż wysokim wynagrodzeniu. Gdzie proponujecie mi poszukać zatrudnienia? Albo ogólnie jakie zakłady według was są najlepsze? Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IWAMET
|
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedź, ale można prosić o jakieś konkrety? Albo jakie są opinie o pozostałych zakładach, np. Uniwheels albo Z-5
|
|
|
|
|
Jeśli możesz to unikaj obozy pracy (alutec, uniwheels). Mam nieprzyjemność pracować w jednym z nich i czekam na ten piękny dzień rozstania się z tym zakładem (szukam pracy). Wiem że Ci nic nie poleciłem ale przynajmniej ostrzegam przed gów...m!!
|
|
|
|
|
Mowie ci idź do IWAMETU tam jest lux na cnc
|
|
|
|
|
Tylko i wyłącznie Uniwheels! :-)
|
|
|
|
|
CYTAT Mowie ci idź do IWAMETU tam jest lux na cnc Skoro jesteś taki przekonany, to pewnie też wiesz jak najlepiej się do nich zgłosić, by przyjęli na stanowisko? ;) |
|
|
|
|
Złóż CV albo meilem , masz na stronie albo idź najlepiej osobiśce , na bramie powiedz że chcesz rozmawiać z kierownikiem wydziału CNC i go poproszą , on cie oprowadzi i sam będziesz widział.
|
|
|
|
|
W sztafecie widziałem ogłoszenie że ATI przyjmie Operatorów CNC
|
|
|
|
|
Oprzyrządowanie i narzędzia specjalne HSW
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT W sztafecie widziałem ogłoszenie że ATI przyjmie Operatorów CNC tam nawet nie startuj, mam 3 letnie doświadczenie na cnc 3 - 5 osi, rozmawiałem kilka lat temu z jakimś dziadziem ( prezes czy ktoś tam ) wszystko pięknie tylko gównane pieniądze, proponował 1500 zł....podziękowałem |
|
Dołączył: 20 Kwie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Popytaj w Intermechu ul. Przemysłowa 9b. Praca na 2 zmiany od pon-pt czasami soboty.Kasa na czas tylko minus ,że umowa o dzieło.
|
|
|
|
|
W Inkubatorze Technologicznym może trzeba pytać.
|
|
|
|
|
A mialo sie inkubowac wszystkim za pieniadze podatnikow ;)
|
|
|
|
|
A ja polecam spieprzac za granicę. W stalowej 18 lat przetyralem jako technolog,programista, później operator cnc.wyjechałem,nikt o papiery nie pytał. Stań w i rób...płaca razy 4 w porównaniu do Polski.
|
|
|
|
|
A co zakładami CNC w Nisku? Macie może jakieś informacje o nich?
|
|