|
|
|
Ktoś już widział nowy model Mazdy 6? Jest już jakiś czas na rynku, miałem okazję jeździć nią przy okazji jazdy próbnej, całkiem zwrotna. Przyznam, że przyjemny samochód.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Eee aha ok
|
|
|
|
|
ii?
|
|
|
|
|
pewnie ktos jezdzil. a co sprzedaz w salonie prowadzisz ?
|
|
|
|
|
Kurde, no nie doczekam się widzę rozwiązania mega zagadki - po kiego powstał ten post i jaki cel przyświecał zakładającemu
ps Skoro już jednak w temacie jestem, Mazda 6, super autko, pokazujące "niemieckim" w jakim kierunku powinno się iść jeśli chodzi o wygląd ale i technologia (bez turbo). Górą "japońce" |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ktoś już widział nowy model Mazdy 6? Jest już jakiś czas na rynku, miałem okazję jeździć nią przy okazji jazdy próbnej, całkiem zwrotna. Przyznam, że przyjemny samochód. Ja widział i nawet jeździł (w tym i automatem). co chcesz wiedzieć? |
|
|
|
|
Ja też do niej wzdycham, zwłaszcza tej w wiśniowym kolorze. Piszcie, chętnie poczytam.
|
|
|
|
|
Do Warszawy tą mazdą nie jedź. Najbardziej kradzione auto w Warszawie.
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
CYTAT Kurde, no nie doczekam się widzę rozwiązania mega zagadki - po kiego powstał ten post i jaki cel przyświecał zakładającemu A czy wątek można na forum zakładać tylko jak ktoś chce na coś ponarzekać ?? ew zapytać się o ginekologa? bo tak jest w większości przypadków. Można przecież również prowadzić kulturalną rozmowe na temat tego pieknęgo samochodu |
|
|
|
|
A kto mówi, że tylko narzekać - ale jak ktoś już coś założył to fajnie jakby coś więcej napisał - czy chce opinie czy może sam ma jakieś doświadczenia. Bardzo fajnie tak sobie pogadać, nie mówię, ze nie
A ty tydyt1 masz jakieś przemyślenia w temacie, czy tylko mój tekst jakoś bardzo tak nie spasował ? |
|
|
|
|
I to i to.
Przemyślenia mam tylko takie, że przepiękny jest ten samochod, oczywiście w kolorze czerwieni ( bordo). |
|
|
|
|
ładne auto, niedrogie jak za taką bude, ale niestety kradną na potęge - z tydzien albo dwa na poniatowskiego ukradli mazde
no i tu link o zabezpieczeniach tych aut https://www.youtu(...)_e4SPdIs |
|
|
|
|
O, tu się ciekawy temat pojawił, czyli "znikania" Mazd. W Wa-wie ok, tam szajki działają bo mają pole do popisu, ale u nas? Serio już komuś taką zwinęli? Zwykle takie kradzieże to zorganizowane akcje, bo zwykłe kradzieże to raczej już rzadkość.
Na części tej Mazdy jeszcze chyba nie biorą, za nowa, więc pewnie na zamówienie za granicę... Ktoś ma coś więcej do dodania? Nawet plotek, ciekawy temat. Ale autko piękne - ta po liftingu ma także w końcu fajne wnętrze (stary ekran navi był słaby). |
|
|
|
|
CYTAT Ktoś już widział nowy model Mazdy 6? Jest już jakiś czas na rynku, miałem okazję jeździć nią przy okazji jazdy próbnej, całkiem zwrotna. Przyznam, że przyjemny samochód. Po prostu chciał się pochwalić, że jechał tym samochodem. Fajnie. Już wszyscy jesteśmy zazdrośni |
|
|
|
|
A uwierz mi, że jest czego zazdrościć. Jeździłem różnymi autami, ale tutaj komfort jazdy był zdecydowanie lepszy.
|
|