|
|
|
http://www.interwencja.polsat.pl/
Jedno zdanie utkiło mi w pamieci: Matka Polka udała sie do MOPsu po zasiłek ok 200 zeta, bo taki dostaje i...doznała szoku... Przed nią młoda cyganka zwinęła ponad DWA TYSIACE tylko dlatego ze jest mniejszościa narodową. Taka dostała odpowiedź urzędniczki/ka. Co wy na to- Polacy z krwi i kości-hitler to za mało... cris-cros |
|
|
|
|
cris-cros |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Bo POLSKA to piękna kraj, jak mówił Zulu Gula
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
lubelskie to wogóle jakiś rezerwat cygansko-chachłacko cerkiewny - przemyt zlodziejstwo - korupcja i pijaństwo - tak że ta heca z cyganami to myślę ze jest wierzchołak góry lodowej...brrr...
|
|
|
|
|
CYTAT Co wy na to- Polacy z krwi i kości-hitler to za mało... To nie jest wina cyganów,mają możliwość więc korzystają.Problemem jest nasze prawo. |
|
|
|
|
Witam
A tak apropo cyganów... to uważajcie. Dzisiaj omal nie dałem się orżnąć cyganowi - oszustowi ( na grube tysiące ), który podawał się za Włocha - przedstawiciela profesjonalnego ( Honda ) sprzętu jak spawarki, generatory prądotworcze... Rzekomo jechal na lotnisko do Warszawy i musiałby dopłacać dużo do bagażu ze względu na masę , i że chce to okazyjnie upchnąć - dwa urządzenia gratis a jedno 1000 euro symbolicznie. Porusza się Renault na Warszawskich blachach. |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
@cris-cros
CYTAT Matka Polka udała sie do MOPsu po zasiłek ok 200 zeta, bo taki dostaje i...doznała szoku... Przed nią młoda cyganka zwinęła ponad DWA TYSIACE tylko dlatego ze jest mniejszościa narodową. Bajki opowiadasz. Zasiłki dla Polaków i Romów czy innych narodowości są takie same. Inna sprawa, że cygańskie rodziny są znacznie liczniejsze, więc zasiłek na 10-osobową rodzinę jest większy niż na 3-osobową. I dla jasności: nie bronię cyganów, ale wkurza mnie bezmyślne powtarzanie zasłyszanych bajek. Jak jesteś pewien swoich racji to podaj podstawę prawną nierówności w zasiłkach! |
|