|
|
|
Czy ktos w naszym miescie ma pseudo husky'iego o rozmiarach jamnika?
Jesli tak to zapraszam na wspolne spacery ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A NIE pseudo nie wchodzą w grę?
www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
|
|
CYTAT A NIE pseudo nie wchodzą w grę? Jasne ze wchodza Mojemu zabraklo tylko w nogach jak widac za to dluuugi jest jak lis |
|
|
|
|
Czy z krótkimi czy nie to i tak jest słodki )
|
|
|
|
|
CYTAT Czy z krótkimi czy nie to i tak jest słodki ) Jak to husky zwlaszcza ze udalo mi sie zlapac go w momencie gdy sie oblizywal i smiesznie to wyszlo |
|
|
|
|
W pierwszym momencie widząc pierwsze zdjęcie myślałam, że podwinął przednie łapy hehe moja suczka to też taki mieszaniec husky z wieloma innymi rasami i taki wyszedł cudak ale fakt, że najbliżej jej do husky. Każdy pyta czy to aby napewno ale twój z pyska bardzo bardzo podobny
|
|
|
|
|
Ja mam pseudo chyba i to wszystkie
|
|
|
|
|
CYTAT W pierwszym momencie widząc pierwsze zdjęcie myślałam, że podwinął przednie łapy hehe moja suczka to też taki mieszaniec husky z wieloma innymi rasami i taki wyszedł cudak ale fakt, że najbliżej jej do husky. Każdy pyta czy to aby napewno ale twój z pyska bardzo bardzo podobny a czy twoja suczka okolo 3lat temu byla brana z gorki rozwadowskiej? moze by tak zrobic spacer z mieszancami takimi ?
|
|
|
|
|
hitfromthebong a Ty skąd masz swojego psiaka? Nie z Niska przypadkiem z Malców?
Myślę, że jak chcecie zrobić paradę dziwolągów to jeden z moich psów się na to łapie. www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
|
|
Spitz a Ty co się czepiasz cudownego psa i nazywasz ją dziwolągiem
No wiesz co |
|
|
|
|
hitfromthebong - witam , cz ten pies nie jest brany czasem z gorki od suczki blanki
|
|
|
|
|
SPITZ zaj*****y ten pies dlugi jak moj tylko wyzszy na parade sie nada tylko gdzie zorganizowac taki spacer???
jeterpeter tak ten pies wlasnie od tej suki jest a co tez masz stamtad psa? ponoc z calego miotu blanki tylko moj i jeszcze jakis jeden wyrosl na karla a reszta ponoc wysoka jest |
|
|
|
|
CYTAT Spitz a Ty co się czepiasz cudownego psa i nazywasz ją dziwolągiem No wiesz co A bo to taki karelski pies na niedźwiedzie, a czasem łajka. Gdzie to husky. CYTAT SPITZ zaj*****y ten pies dlugi jak moj tylko wyzszy na parade sie nada tylko gdzie zorganizowac taki spacer??? hitfromthebong wokół Stalowej jest wiele fajnych miejscówek na spacer - w okolicach Sanu przykładowo. Ja ciekawa jestem jakie serducho do biegania ma ten Twój mini hasiorek. www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
|
|
ma serducho zalezy kiedy z tym ze jedno jest dziwne bo jak biegnie sprintem to owszem i szybko i jest zwrotny tylko dziwnie sie zachowuje z tylnimi lapami. wyglada to mega smiesznie jak "zamiata" nimi przy sprincie haha cos jakby machal tymi nogami lewo/prawo zamiast gora dol strasznie to smiesznie wyglada. Kiedys wracajac ze spaceru jak kolo mnie przebiegl to padlem moze mi sie kiedys uda to nagrac no najlepszy teren na spacer jak dla mnie to wydaje sie byc za walem tam kolo oczka duzo terenu do biegania.
|
|
|
|
|
hitfromthebong heh to ma pan psa od nas pozdrawiam
|
|
|
|
|
Nie, moja suczka ma troszkę ponad dwa lata wiec to nie z tego miotu. Poza tym ona była typowym zaniedbanym szczeniakiem-znajdą. Hmm tak tak oglądam wasze psiaki to mój jest nawet przy waszych oszukanym huskiem 😋 ale spacer jasne😊 mój psiak jest wyjątkowo bezkonfliktowy w kontaktach z innymi zwierzakami 😊
|
|
|
|
|
no ro to swietnie a wiec kto chce spacerek zorganiziwac to pisac na pw
|
|
|
|
|
CYTAT hitfromthebong heh to ma pan psa od nas pozdrawiam a co z blanka? moze tez wezmiecie ka na spacer? chyba ze macie jakiegos mlodzieniaszka z tego miotu pies za "czekolade ale waet wiele wiecej. przynajmniej dla mnie bo jest mega. jak rzucam text "jedziemy" dostaje swira biegnie do auta i czeja az mu otworze uwielbia i jazde i spacery ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Nie, moja suczka ma troszkę ponad dwa lata wiec to nie z tego miotu. Poza tym ona była typowym zaniedbanym szczeniakiem-znajdą. Hmm tak tak oglądam wasze psiaki to mój jest nawet przy waszych oszukanym huskiem 😋 ale spacer jasne😊 mój psiak jest wyjątkowo bezkonfliktowy w kontaktach z innymi zwierzakami 😊 asiek.90 to pokaż swojego psiaka. CYTAT no ro to swietnie a wiec kto chce spacerek zorganiziwac to pisac na pw Myślę, że umawiać się można tutaj na daną godzinę w konkretne miejsce. www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
|
|
co poqiecie na nastepna sobote godz 12 kolo oczka?
|
|
|
|
|
Ja już mówię, że odpadam bo mam wesele.
www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
|
|
to piatek 15?16?
|
|
|
|
|
W piątek już wyjeżdżam na to wesele... a w inny dzień tygodnia?
hitfromthebong wiesz zawsze możesz wpaść do nas na trening z psiakiem o taki... Bo na spacerki, to my tak wychodzimy. www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
|
|
a no moge wpasc ale czy moj im dorowna? gdzie to tak "Spacerujecie"?
|
|
|
|
|
Gdzie to mogę Ci na priv powiedzieć.
Wiesz, że chodzi o dorównanie, ale może akurat Wam się spodoba. ;) W końcu każdy pies w typie husky to pracuś. www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|