~~oliwka | |
|
|
Szukam kontaktu z klubem mazdy w stw! Bardzo proszę o nr telefonu lub stronkę www klubu , jeżeli taka w ogóle istnieje Z góry dzięki wielkie za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mazda626 | |
|
|
www.mazdaspeed.pl
regionalny przedstawiciel to "Bazyl" |
|
|
|
|
|
Mam pytanie. Co widzicie w maździe? Jak można się tym autem podniecić, dla mnie to plastikowe auto bez duszy, ale fakt jest bezawaryjne.
To nie złośliwe pytanie tylko ciekawość. |
|
~~ralph | |
|
|
2157189 - gg rafal
albo 8358530 - albo bazyl |
|
|
~~krowa | |
|
|
jejeje - niektórzy podniecaja sie ze maja mazde a niektorzy ze napisza debilny komentarz . Zgadnij w ktorej grupie jestes.
|
|
|
~~jan | |
|
|
7212000 gg
|
|
|
|
|
|
jejeje sama miałam mazdę 323f. Mazda wychodzi na przeciw konkurencji i wypuszcza samochody o ładnej linii. Zależy co kto lubi-mazda ma po prostu swoją linię i już, równie dobrze możesz mi napisać co sie innym podoba w mercedesach lub w bmw?
Jeżeli chodzi o autko-moje było naprawde bezawaryjne, nigdy nie miałam z nim najmniejszego problemu i co dziwi- w tym roku sprzedało sie ją bez śladu korozji - samochód z '94roku. Fakt-autko małe,ale niezawodne. susza |
|
|
|
|
volvo 2000 turbo 250km motor T5 z wyglądu jak kazde volvo a skopie dupe nawet lambo
|
|
|
|
|
BMW E46 M3 VS VOLVO S60 T5
|
|
|
|
|
nie chcial bym widzieć tira mazdy wyglądala by okropnie fanem volvo truck terz nie jestem ale to 700 koni!! szacun
|
|
|
|
|
nie ma jazdy bez gwiazdy!!!!
|
|
|
|
|
sorki ze nie w temacie ale to moja pasja i mój chleb powszedni ps. u Buraka nigdy nie pracowalem na dynkie jeszcze nie upadlem zeby u tego wsioka pracować
|
|
|
|
|
Actros King Of The Rout
|
|
|
|
|
|
|
~~NNN | |
|
|
Co to ma byc jeden baran ze zrytym psychem,tak żałosnych filmików z You Tube nie widziałem nigdzie.Leszczu wyluzuj
|
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT nie chcial bym widzieć tira mazdy wyglądala by okropnie fanem volvo truck terz nie jestem ale to 700 koni!! szacun Ja pier.ole leonsio po jakiemu ty piszesz
|
|
|
~~pektusa | |
|
|
filmy są ok to wasze wypowiedzi są naprawde nie na miejscu
|
|
|
~~nowy | |
|