|
|
|
Witam.
Do capri non stop są poszukiwani pracownicy o co chodzi może ktoś coś? sylwiatko |
|
|
|
|
sylwiatko |
|
|
|
|
możliwości są dwie - z tego co przychodzi na castingi ciężko cokolwiek wybrać do pracy, a druga, to przedstawione warunki pracy są mało satysfakcjonujące.
Jedna i druga przyczyna jest tak samo prawdopodobna. Mogą też występować obie łącznie. |
|
|
|
|
Juz za 5 PLN na godzine nikt nie chce pracowac
|
|
|
|
|
"z tego co przychodzi na castingi ciężko cokolwiek wybrać"
Sądząc po cytacie as1234 brak u ciebie jakiejkolwiek kultury osobistej i szacunku dla drugiego człowieka. Macie wiele wspólnego z właścicielem Capri,może tu tkwi problem Weź do ręki encyklopedie i sprawdź hasło "casting" a potem "rozmowa kwalifikacyjna"może się czegoś nauczysz. |
|
|
|
|
Widzę urażonego uczestnika castingów w capri.
Strasznie mi przykro, że należysz do wymienionej przeze mnie grupy. Z właścicielem capri mamy tylko tyle wspólnego, że obaj prowadzimy działalność. Działam co prawdda w innej branży, ale sorry, do wyboru kelnera w małej pizzeri wystarczy ocena wyglądu, prezencji i ogólnego wysławiania się. Nie nazwałbym tego rozmową kwalifikacyjną. Określenie casting w pełni tu pasuje. |
|
|
|
|
do as1234 z Twojej wypowiedzi wynika jedno skoro prowadzisz działalność i do Ciebie przychodzi coś na casting to już współczuje Twoim pracownikom których raczej traktujesz przedmiotowo,o Capri też ludzie mówią że właściciel wyzywa ludzi tak pracowników jak i klientów,że pracują za darmo lub wypłata jest w naturze(czytaj pizza)i na raty a że znajoma szuka pracy to tak chcieliśmy dowiedzieć się co jest że tak duża rotacja.
sylwiatko |
|
|
|
|
CYTAT Widzę urażonego uczestnika castingów w capri. Strasznie mi przykro, że należysz do wymienionej przeze mnie grupy. Z właścicielem capri mamy tylko tyle wspólnego, że obaj prowadzimy działalność. Działam co prawdda w innej branży, ale sorry, do wyboru kelnera w małej pizzeri wystarczy ocena wyglądu, prezencji i ogólnego wysławiania się. Nie nazwałbym tego rozmową kwalifikacyjną. Określenie casting w pełni tu pasuje. No to wspolczuje twoim pracownikom . |
|
|
|
|
Ponoć na okres próbny nawet 4 PLN nieźli są:-)
sylwiatko |
|
|
|
|
CYTAT Ponoć na okres próbny nawet 4 PLN nieźli są:-) czy dają jakąkolwiek umowę? |
|
|
|
|
Za 4zł na godzinę? No to nie zle,chyba Pani as1234 o hu...a ze jej ktoś przyjdzie robić,moze na 2 tygodnie ale standard bo dziś sie nie dba o stałego pracownika a ty głupia ci.o nie gadaj ze niema kompetentnych ludzi na to stanowisko tylko zie ku..a ogarniej bo za tyle to możemy Cię walić w du.e.
|
|
|
|
|
niech zbada do Państwowa Inspekcja Pracy, składam zawiadomienie
|
|
|
|
|
No i po co ostrzegasz tego kogos o tym że skladasz zawiadomienie, zrób to po cichu, a nie piejesz na całe forum
|
|
|
|
|
z tego powodu aby ludzie tam pracujący nie mieli przejebane za tzw podpierdalanie pracodawcy.
|
|
|
|
|
Bo fankore1 potrzebuje uwielbienia i pochwał na forum...znalazł się adwokat.
|
|
|
|
|
I tak będą mieli, bo to na nich bez względu na wszystko ten kretyn sie wyzyje
|
|
|
|
|
CYTAT Bo fankore1 potrzebuje uwielbienia i pochwał na forum...znalazł się adwokat. nie adwokat, lecz sam przez takie coś przechodziłem i sobie nie dałem napluć. Gnoję takich ludzi i jak tylko mogę pod tym względem chcę pomóc innym, a ty co k...a menadzer? |
|
|
|
|
Chyba masz dużo kompleksów fankore1. Nie zniżam się do twojego poziomu.A i zasób słownictwa też ubogi skoro zaraz do k..się odwołujesz.pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
Mama prośbę, jeśli nie macie pojęcia na temat warunków zatrudnienia i atmosfery w Pizzeri Capri to proszę się powstrzymać od obrazliwych komentarzy. Wypisując takie rzeczy obrażacie tym ludzi, którzy tam pracują. Wysokość stawki w Capri nie odbiega od stawki w podobnych lokalach taego typu, baaaaaa.... jest może nawet wyższa. Na przyszłość więcej szacunku dla innych.
|
|
|
|
|
już !!
|
|
|
|
|
zaraz pracownicy dostaną zapewne pisane na kolanie śmieciowe umowy .....
|
|
|
|
|
Czy ktos wie ile placa za godz.?
|
|