|
|
|
CAPRI STODOŁA !!! Uwaga!! Uwaga!! Uwaga!!
Nie polecam Stodoły. Byłem ostatnio i zaskoczyło mnie bardzo że za sosy do pizzy trzeba dodatkowo płacić. To jakieś jedno wielkie nieporozumienie!!! W żadnej innej pizzerii nie ma czegoś takiego. Jak dla mnie żałosne. Najwyraźniej właściciel tak kiepsko przędzie że każe sobie płacić extra za sosy. Więcej tam nie pójdę i nie polecam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To Fakt ja bylem ostatnio na meczu i bardzo sie zdziwilem ze znajomymi w kazdej innej restauracji sosy sa do pizzy gratis.Niedlugo bedzie trzeba placic za wejscie zalosne.!!!
|
|
|
|
|
Albo wymyślą żeby toaleta była płatna haha!!!
|
|
|
|
|
Czekajcie jak otworzą druga toaletę to będzie płatna i papier trzeba będzie swoj przynosić!!
|
|
|
|
|
Haha dobre.!Bardzo milo sie tam spedza czas obsluga jest mila,ale te sosy to jest przegiecie.!!!
|
|
|
|
|
Potwierdzam. Z tymi sosami to prawda.Haha byłem ostatnio i gdy barmanka mi o tym powiedziała to wybuchnąłem śmiechem. Oczywiście zapłaciłem za sosy :-) atmosfera fajna, obsługa miła ale te sosy to porażka. Właściciel strzela sobie w kolano. Haha
|
|
|
|
|
Te sosy to faktycznie musi być jakaś przeokropna sprawa, skoro wszyscy rzucili się dziś do zakładania kont na SM, żeby wyrazić swoją krytyczną opinię
|
|
|
|
|
Witam. Jakiś czas temu zamówiłem 5 dużych pizz. Okazało się że dodatkowo trzeba zapłacić za sosy. W sumie extra 10 zł, gdzie na ulotkach Capri widnieje informacja ze sosy do pizzy są gratis. Dziwna sytuacja. Skoro właściciel wprowadza zmiany to niech zmieni ulotki, i niech napisze ze za sosy się płaci dodatkowo. A nie wprowadza się klienta w błąd.
|
|
|
|
|
Hahaha widać konkurencja nie śpi. Czytam te komentarze i mam niezły ubaw. Niektórzy chyba myślą, że jak się założy kilka różnych kont i powypisuje z nich jakieś głupoty to od razu komentarze te stają się bardzo opiniotwórcze :]
|
|
|
|
|
No wiecie właściciel musi sobie odbić kase za tą klime co założył, bo przecież tam zawsze jest sauna. Też uważajcie na kebaba "mieszanego" mięso wołowe to po prostu kotlet mielony pokrojony w kostkę MASAKRA, po raz pierwszy i ostatni takiego kebeba zamawialiśmy.
|
|
|
|
|
Zamykamy ten pochód nowozałożonych kont
|
|