|
|
|
Powinien być tam też jakiś motelik, żeby galerianki miały gdzie klientów obsługiwać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyrektorzy powinni wystawić uczniom nagany, którzy mieli w tym czasie lekcje. Żadnych usprawiedliwień.
|
|
|
|
|
A co maja dyrektorzy do tego? od czego masz rodzicow? dyrektorzy maja na to lage i dobrze bo to nie ich sprawa jak ktos dziecka nie umie sobie przypilnowac
|
|
|
|
|
CYTAT A co maja dyrektorzy do tego? od czego masz rodzicow? dyrektorzy maja na to lage i dobrze bo to nie ich sprawa jak ktos dziecka nie umie sobie przypilnowac Ta a pozniej leja zale na forum ze w szkole ciezko, nauczyciele nie umia wytlumaczyc programu i w domu trzeba z dzieciakami do pozna przy ksiazkach czuwac.. |
|
|
|
|
ksieza beda tez sie skarzyc ze polowy na mszy nie bylo? moze sie komus usprawiedliwienia przydadza.. choc znam jedno- "BYLAM na grobach"
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ale korek... Trzeba.parę dni unikać Poniatowskiego
|
|
|
|
|
Są tam miejsca na rowery? Szczególnie zależy mi na jego bezpieczeństwie. Jak nie polegnie u-lock, wrócę bez siodełka na 1 kole. Najlepiej, aby udostępniono bezpieczne przechowalnie w budynku. Szkoda, że wszyscy walczą jedynie o stojaki, a totalny brak innowacji. W jednym z miast zaczęto tworzyć takie udogodnienia.
|
|
|
|
|
Miejsca sa ale zrobione tradycyjnie.... a i tak sa w zasadzie caly czas zajete wiec pozostaja znaki barierki itd
|
|
|
|
|
kurcze, a tak liczyłam na Perfumie Douglas..
|
|
|
|
|
CYTAT Opinia użtkownika Frodo z zamkniętego wątku o vivo: Dziś zrobiłem sobie wycieczkę pod Vivo,od 19 była impreza otwierająca ale udało mi się wejśc do środka nikt nie sprawdzał kto wchodzi, pierwsze moje wrażenia pytywne z zewnątrz wygląda bardzo ciekawie, jednak na parkingu poraził mnnie smród z oczyszczali, wali że trudno wytrzymać, być może wiatr wiał nie z tej strony, wewnątrz już tak nie waliło najbardziej sztynksi na korytarzu od strony Sanu i wrażliwym może to przeszkadzać, sklepy nie wszystkie otwarte, sporo pustych lokali, ale są pozaklejane i trudno się domyśleć że tam jest lokal. W prównaniu z innym galeriami np Rzeszów,Lublin,Kielce, sklepy jakby skrojone na Stalową Wolę, niby to samo ale jednak metrażowo i asortymentowo wg mnie skromniejsze - miałem okazje przejść między pułkami bo były otwarte i nikt się nie czepiał. Sporo sklepów nie zdążyło na otwarcie, i myślę że niektóre sklepy nie na kieszeń mieszkańców Stalowej i okolic ale może się myle.Szkoda że z RTV jest Media Expert bo to już się przejadło i nie ma w STalowej i okolicy innej alternatywy. Prawda w 100% !!!! |
|
|
|
|
Czy w hm jest dział dziecięcy?
|
|
|
|
|
Tak
|
|
|
|
|
do Lena: prawda nie licząc ''pułkami''...
|
|
|
|
|
Mam nadzieję, że Rowerzyści ze Stali będą domagać się udogodnień dla rowerzystów. Rzeszowscy fani 2 kółek chcą skarżyć miejski zarząd dróg do sądu, a tutaj nawet nikt nie pisze pism o krawężniki na kilku ulicach.
|
|
|
|
|
Czy ktoś wie, kiedy otwierają fitness calypso??
|
|
|
|
|
Nic specjalnego i na dodatek strasznie tam śmierdzi.
Nie wiem czym się niektórzy zachwycają... |
|
|
|
|
wczoraj musiałam przypiąć rower do słupa taxi miasto rowerów a tu taaaaka lipa
|
|
|
|
|
Podobno pan radny Dariusz Przytuła działa w stowarzyszeniu. Niech się wykaże.
|
|
|
|
|
CYTAT Mam nadzieję, że Rowerzyści ze Stali będą domagać się udogodnień dla rowerzystów. Rzeszowscy fani 2 kółek chcą skarżyć miejski zarząd dróg do sądu, a tutaj nawet nikt nie pisze pism o krawężniki na kilku ulicach. Pisz, strzelaj, szukaj winnego ze krzywy kraweznik a moze sam sie wes do roboty i te innowacje wprowadzaj z własnej kieszeni. |
|
|
|
|
Czy ty rower pamiętasz jeszcze z I Komunii Świętej? Stalowa Wola nosi tytuł Miasto Rowerów i standardy obowiązują. Rozliczymy prezydenta za 3 lata z obietnic. Zbijał kapitał polityczny na rowerzystach. Wybudowanie jednej asfaltowej ścieżki na Okulickiego to za mało, aby powiedzieć „spełniłem wasze postulaty”.
|
|
|
|
|
Bylam 4 dni na otwarciu przrwa do weekendu galeria ok ale cukiernia opozniona praca tam tych ososb niewyrabianie sie brak slodkosci bardzo drogo dla boga tych ludzia sa tez biedni
|
|
|
|
|
stoisko malowania nie mila apaycja osoby klamia
|
|
|
|
|
Ponawiam pytanie ;Czy ktoś wie, kiedy otwierają fitness calypso??
|
|