|
|
|
CYTAT Ale nie każdy może/chce kupować przez net itp. Jak ktoś chce przepłacać to nikt nikomu nie zabroni kupować stacjonarnie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tymczasem widać, że z dnia na dzień wszystko wraca do normy i w VIVO tak koło 17 jest całkiem luźno - pewnie tak już będzie na tygodniu.
Ciekawe czy na weekendzie będzie nasilenie - logika mówi, że raczej tak, bo wtedy zjeżdżać się mogą goście z zewnątrz, także spoczko. Ciekawe czy mają już jakieś nowe marki, oraz kiedy te co już podpisały się wprowadzą... |
|
|
|
|
C&A ma być niedługo
:) |
|
|
|
|
C&A otwiera sklep po nowym roku
|
|
|
|
|
Byłem dziś ok 17, faktycznie po tłumach z otwarcia pozostały wspomnienia i kurz, w niektóych sklepach totalne pustki, w biurach podróży panie przysypiają na krzesłach, tak samo pani w czymś co ma jakieś rzeczy do łazienki, zrobiłem małe zakupy w Inter, i odziwo miałem do wyboru dwie wolne kasy co nigdy mi się nie zdarzyło w innym markece.
|
|
|
|
|
Czytam te wasze posty i rzeczywiście większość komentujących ma mentalność wiejsko - buraczaną
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT C&A otwiera sklep po nowym roku oby nie tej klasy co stalowowolski h&m |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT C&A otwiera sklep po nowym roku oby nie tej klasy co stalowowolski h&m a co ze Stalowowolskim H&M jest nie tak? |
|
|
|
|
No wlasnie ...co nie podoba ci sie w H&M ? Najnowsze modele ,dokladnie takie jak w Warszawie czy Lublinie.Nic mniej nic wiecej.A jesli chodzi o to ze jest mniej ludzi....a jedz jeden z drugim do Rzeszowa do milenium czy do Galerii Mokotow w wawie i zobacz czy cos jest inaczej niz tu w Stalowej Woli.Kuzwa to nie bazar indyjski .Chcesz buraku tlok to idz jutro na bazar to tam wzdluz torow bedziesz miec tlok i kurz i wszystko badziewie jakie sobie zazyczysz
|
|
|
|
|
Bardzo przyjemna jest ta nasza galeria. Sa firmy chyba najbardziej popularne a najwazniejsze dla mnie to sklepy z ciuszkami dzieciecymi. A chyba lepiej jak tlumow nie ma to sie w kolejkach nie czeka ;-)
|
|
|
|
|
CYTAT No wlasnie ...co nie podoba ci sie w H&M ? Najnowsze modele ,dokladnie takie jak w Warszawie czy Lublinie.Nic mniej nic wiecej.A jesli chodzi o to ze jest mniej ludzi....a jedz jeden z drugim do Rzeszowa do milenium czy do Galerii Mokotow w wawie i zobacz czy cos jest inaczej niz tu w Stalowej Woli.Kuzwa to nie bazar indyjski .Chcesz buraku tlok to idz jutro na bazar to tam wzdluz torow bedziesz miec tlok i kurz i wszystko badziewie jakie sobie zazyczysz buraka to zobaczysz w lustrze,ja widzę ogromną różnicę między naszym H&M a tym ze Złotych,Arkadii czy rzeszowskich galerii
|
|
|
|
|
Ty widzisz ja nie widze i setki innych ludzi tez nie widzi.Ogarnij sie buraku.
|
|
|
|
|
[cytat]Ty widzisz ja nie widze i setki innych ludzi tez nie widzi.Ogarnij sie buraku.[/cytat
Widocznie Vivo to jedyna galeria jaką buraku widziałeś ] |
|
|
|
|
CYTAT Ty widzisz ja nie widze i setki innych ludzi tez nie widzi.Ogarnij sie buraku. Obudził się typowy stalowowolski small-biznesmen, kup u mnie a jak nie to spier ...buraku |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Ty widzisz ja nie widze i setki innych ludzi tez nie widzi.Ogarnij sie buraku.[/cytat Widocznie Vivo to jedyna galeria jaką buraku widziałeś ] No to czekamy na te błyskotliwe twoje opinie, znawco galerii Czym to H&M w STW różni się od innych, oświeć nas |
|
|
|
|
Jest sporo mniejszy (zwykle jest to sklep dwupoziomowy), a co za tym idzie jest też i mniej asortymentu. Ja zwykle kupuję online, ale ostatnio chciałam kilka rrzeczy obejrzeć przed zakupem i nie wszystko było.
No ale jeśli ktoś w Stalowej Woli spodziewał się galerii na miarę Złotych Tarasów, Bonarki czy Galerii Krakowskiej, to chyba ma coś z ggłową. |
|
|
|
|
Dlaczego? Można z czasem dobudować koło VIVO z 3-4 hale po 30tys m2 przenieść cały handel z Okulickiego. Następnie Aqapark, kina itd.. i mamy;)
|
|
|
|
|
Oczywiście nie spodziewałam się,ze Vivo będzie galerią taką jakie mamy w większych miastach,ale akurat H&M jest sklepem,jaki sprawdziłby się w naszym mieście gdyby był pełnowymiarowy.Takie jest moje zdanie,mam do niego prawo i proszę mnie od buraków nie wyzywać.Fajnie,że galeria powstała,nikt się tu Sephory czy Massimo Dutti nie spodziewał,ale firmy które weszły powinny nam oferować to co wszędzie.
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Ty widzisz ja nie widze i setki innych ludzi tez nie widzi.Ogarnij sie buraku.[/cytat Widocznie Vivo to jedyna galeria jaką buraku widziałeś ] Wszyscy jestescie burakami! Myslicie że ludzie z klasą i majątkiem pierdzielą na forach która galeria lepsza? Ja tam byłem raz, bo się normalnie wstydzę że mnie ktoś z wami zobaczy. Te rzeszowskie są na jednym poziomie z tymi w Paryżu czy New Yorku? 9 stron na forum zajebane czereśniakami, 15 tyś. czereśniaków na otwarciu.Zobaczyć najwybitniejszych Polaków. Ja tylko w rzeszowie,a ja w mediolanie,a ja w paryżu.... Każdy kto tu smuci swoje przemyślenia jest burakiem. Niestety ja również... Jak bym miał kupę chajsu i klasę to bym nie komentował przemyśleń buraków z galerii na zadupiu. |
|
|
|
|
CYTAT nikt się tu Sephory czy Massimo Dutti nie spodziewał Ja się spodziewałem. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT nikt się tu Sephory czy Massimo Dutti nie spodziewał Ja się spodziewałem. To jest huj. Ja się spodziewałem Castoramy, Kfc, i Multikina. A tu wszystkie lumpexy z miasta przenieśli pod jeden dach i wielkie halo! |
|
|
|
|
maruda
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT To jest huj. Ja się spodziewałem Castoramy, Kfc, i Multikina. A tu wszystkie lumpexy z miasta przenieśli pod jeden dach i wielkie halo! [/cytat] Maruda twoja wypowiedź jest najwybitniejszą z tych wszystkich dziewięciu stron pieprzenia wypocin o vivo. I pisze to w 100% poważnie, chwała Ci za to. |
|
|
|
|
CYTAT wszystkie lumpexy z miasta przenieśli pod jeden dach i wielkie halo! Taka prawda
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT nikt się tu Sephory czy Massimo Dutti nie spodziewał Naprawdę jest się czym podniecać? Wszędzie jest to samo. Zapytałem tych, którzy nosili coś bardziej oryginalnego, gdzie kupili. Odpowiedzieli, że w lokalnym sklepie! W sieci wszyscy polecają Massimo Dutti i polują na obniżki. Rzeczywiście na zdjęciach ich odzież wydaje się taka modna i ekskluzywna. Nie wiem, czy tak jest, bo kumple przestraszyli się tego sklepu w Galerii Rzeszów i szybko wyszliśmy. Mają kompleksy. Czy jest sens wydawać 500-1000 zł na kurtkę jeśli poza marką niczym nie różni się od innych? Na ulicy przecież nikogo nie obchodzi, gdzie kupujecie i za ile. Podobają mi się kurtki 4F, ale niestety w tym sezonie mają tylko na narty za 800 zł. CYTAT Jak ktoś chce przepłacać to nikt nikomu nie zabroni kupować stacjonarnie. W internecie nie zmierzę, nie zobaczę na żywo, nie dotknę, a potem trzeba bawić się w odsyłanie. CYTAT To jest huj. Ja się spodziewałem Castoramy, Kfc, i Multikina. Poważnie? Za mało Wrzos i Ballada? Te kina niedawno zainwestowały w technologię HD i 3D. Nie pasują lokalne knajpy, bo nie są „trendi” i nie reklamują się w telewizji? Co kupisz w Castoramie, czego nie ma już w STW? CYTAT Jest sporo mniejszy (zwykle jest to sklep dwupoziomowy), a co za tym idzie jest też i mniej asortymentu. W rzeszowskiej odwiedziliśmy także sklep dwupoziomowy, bodajże C&A. Szału nie było. Wniosek: jeśli chcecie kupić coś naprawdę oryginalnego z naciskiem na użyteczność, unikajcie sieciówek i bazarów z chińszczyzną. Niestety lokalnych sklepów jest coraz mniej, bo centra handlowe zawłaszczyła okrągłostołowa sitwa. |
|