~~empik | |
|
|
Witam,
Chce otworzyc EMPIK w Stalowej Woli. Pytanie czy go chcecie?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oczywiście świetny pomysł, popieram! przydałby się taki empik w stalówce
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~heniu | |
|
|
Jezeli w stalowej woli powstanie empik, to ja sie pisze na prezesa zwiazku zawodowego pracownikow stalowowolskiego oddzialu empiku!
|
|
|
~~koreczek | |
|
|
Chcemm, chcemm !!
|
|
|
~~nka | |
|
|
ja też chcę
|
|
|
|
|
|
Jasne, że tak. Przydałby się tu na pewno!
|
|
|
|
|
CYTAT Mogę pomóc w pisaniu pracy, dobrze się składa że jestem po ekonomii. oczywiscie ze tak. Wreszcie tansza prasa i ksiązki + wiekszy wybór "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~mariusz | |
|
|
nareszcie dobry pomysł.A masz lokal ?
|
|
|
~~ala | |
|
|
bardzo dobry pomysł!
|
|
|
~~ifg | |
|
|
pelna kultura ^^
|
|
|
~~zbig | |
|
|
jak dla mnie super sprawa, juz dawno powinien u nas powstac
|
|
|
|
|
|
Informacja ze strony Empik.pl Sieć handlowa EMPIK jest zainteresowana wynajęciem lokali na nowe salony EMPIK w Polsce. Jesteśmy zainteresowani lokalizacjami w takich miastach jak: Chrzanów, Ciechanów, Cieszyn, Ełk, Głogów, Inowrocław, Jasło, Jarosław, Jaworzno, Kędzierzyn-Koźle, Kołobrzeg, Konstancin, Kraśnik, Krynica Zdrój, Kutno, Lębork, Nowy Targ, Nowa Sól, Nowy Targ, Nysa, Malbork, Mińsk Mazowiecki, Mielec, Mikołów, Mysłowice, Oleśnica, Olkusz, Ostrołęka, Ostrowiec Świętokrzyski, Ostróda, Pabianice, Piekary Śląskie, Przemyśl, Pruszków, Sandomierz, Sanok, Siedlce, Skarżysko-Kamienna, Sochaczew, Sopot, Starachowice, Stalowa Wola, Stargard Szczeciński, Świnoujście, Ursus, Tarnobrzeg, Tarnowskie Góry, Tczew, Tomaszów Mazowiecki, Wodzisław, Zakopane, Zawiercie, Zduńska Wola, Zgierz, Żary, Żory. Warszawa lokalizacje do 250 m2 na parterze w następujących dzielnicach – Ursynów, Targówek – osiedle, Mokotów, Białołęka, Tarchomin, Łomianki, Rondo Waszyngtona, Rynek Starego Miasta, Ursus, Hala Mirowska, Puławska. Link - http://www.empik.com/salony_partnerskie --> klikamy na link "dowiedz sie wiecej" http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
bardzo dobry pomysł !!!
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
tak , tak , tak i jeszcze raz - TAK
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~d2d2d2d2d2 | |
|
|
dobry pomysl
|
|
|
~~UCZENNICE | |
|
|
CHCEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~UCZENNICE | |
|
|
CHCEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
No nareszcie cos pozytywnego Pewnie ze chcemy chyba kazdy chce))
|
|
~~asdasd | |
|
|
Checie lokalnych sprzedawcow prasy na bruk wyrzucic! O wy niewdziecznicy!
|
|
|
~~lol:) | |
|
|
Popsuje wasze marzenia Trzeba mieć niezły kapitał na otwarcie tego. W 2007 roku, aby otworzyć McDonald-a trzeba było mieć 650 tys. Z Empikiem pewnie będzie podobnie.
|
|
|
~~ja---- | |
|
|
PRZYDAŁOBY SIĘ TROCHE KULTURY W TYM ZACOFANYM MIEŚCIE.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Popsuje wasze marzenia Trzeba mieć niezły kapitał na otwarcie tego. W 2007 roku, aby otworzyć McDonald-a trzeba było mieć 650 tys. Z Empikiem pewnie będzie podobnie. Dobrze, że nas oświeciłeś bo już myśleliśmy, że za 200zł dałoby radę Empik otworzyć |
|
|
|
|
CYTAT Popsuje wasze marzenia Trzeba mieć niezły kapitał na otwarcie tego. W 2007 roku, aby otworzyć McDonald-a trzeba było mieć 650 tys. Z Empikiem pewnie będzie podobnie. Serio 650tys? no to mnie mile zaskoczyles myslalam ze przynajmniej ponad 1milion... |
|
~~piatka | |
|
|
echelon to chyba jesteś alfa i omega wszystko wiesz, wszędzie byleś i wszystko widziałeś.
Marnujesz się na tym forum. Śmiać mi się z ciebie chce, zainteresuj się wizytą u jakiegoś psychoanalityka. |
|
|
~~lol:) | |
|
|
CYTAT Serio 650tys? no to mnie mile zaskoczyles myslalam ze przynajmniej ponad 1milion... Może być i więcej a może być i mniej Nie mam pojęcia jak jest z Empikiem. |
|
|