Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Czy ktos z was ma wiedze na temat oplacalnosci w sprzedazy warzyw i owocow w zieleniaku.Czy duze sa straty,czy da sie wyrobic na ZUS,US i jakos zyc.Wiem ze zalezy to od dzielnicy czy w poblizu jest rynek i czy ceny beda w sam raz.Ale tak ogolnie.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koło szkoły 11 na młodyniu był zieleniak zamknęli go i teraz na hali sprzedają widocznie lepiej na tym wychodzą.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktos z was ma wiedze na temat oplacalnosci w sprzedazy warzyw i owocow w zieleniaku.Czy duze sa straty,czy da sie wyrobic na ZUS,US i jakos zyc.Wiem ze zalezy to od dzielnicy czy w poblizu jest rynek i czy ceny beda w sam raz.Ale tak ogolnie..... Tak ogólnie to się da (dorzucając inne produkty)ale raczej nie w tym mieście. |
|
|
|
|
Dalibor masz 100% racji,w tym miescie na drugi koniec miasta bedzie w torbach nosil ziemniaki,jablka,kapuche czy cebule z rynku bo 20 groszy taniej jak w zieleniaku obok.To specyficzne miasto...
Ale niektorym idzie,kolo mnie facet trzepie kase w zieleniaku ,a obok Stokrotka i delikatesy. |
|
|
|
|
CYTAT Dalibor masz 100% racji,w tym miescie na drugi koniec miasta bedzie w torbach nosil ziemniaki,jablka,kapuche czy cebule z rynku bo 20 groszy taniej jak w zieleniaku obok.To specyficzne miasto... Ale niektorym idzie,kolo mnie facet trzepie kase w zieleniaku ,a obok Stokrotka i delikatesy. Daleko nam pod względem zarobków do Warszawy,Gdańska czy Wrocławia. Druga strona to okoliczne wsie, tu większość ma rodziny. Zarobki i duża dostępność do produktów rolnych( bez pośredników) są tu chyba główną przyczyną nieopłacalności prowadzenia takich sklepów jak "zieleniak". |
|