|
|
|
Kim jest Zandberg ? Jest wnukiem żydowskiego komunisty Icacha Zandberga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malo wazne kim jest, program jego parti jest nierealny, chce tak jak Hollande we Francji wprowadzic 75% podatek przy 500 KPLN, chory umysl we Francji szybko sie z tego wycofali.
Gosc che podwoic stawke minimalna, tez nierealne. Szkoda bo faktycznie na tej debacie gosc najlepiej wygladal z tej calej bandy darmozjadow. Nie ma na kogo glosowac. |
|
|
|
|
wyglądał w sensie czego ? Gadał bzdury,a jak wyglądał to nie jest istotne...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Ideowy darwinista. Bajka nie z tej ziemi
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
heniek, nie ma na kogo głosować ? Jest,tylko trzeba myslec !
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
ważne kim jest...ja nie chcę tej nacji u nas...i tak żądzą światem.. i to tak żeby cały świat na nich pracował...
|
|
|
|
|
CYTAT heniek, nie ma na kogo głosować ? Jest,tylko trzeba myslec ! Kto Kukiz ??? Korwin ??? PISuar ??? Korwin to idiota, Kukiz pokazal jaki jest slaby, o PSL nie bede mowil, prostytuka ma wiecej szaczunku dla siebie. Zandberg to komunista na niego tez nie zaglosuje. Pewnie mnie oswiecisz Nenad bo widze ma swojego idola. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT heniek, nie ma na kogo głosować ? Jest,tylko trzeba myslec ! Kto Kukiz ??? Korwin ??? PISuar ??? Korwin to idiota, Kukiz pokazal jaki jest slaby, o PSL nie bede mowil, prostytuka ma wiecej szaczunku dla siebie. Zandberg to komunista na niego tez nie zaglosuje. Pewnie mnie oswiecisz Nenad bo widze ma swojego idola. Sorry ale o Korwinie idiota może powiedzieć tylko ktoś kto ma na tyle ograniczone rozumowanie że go nie rozumie. Nie ma sensu dyskutować. Partia KORWIN to nie sam Korwin. Wipler też idiota? I 30stu innych którzy wejdą do sejmu? Jak tak w życiu wybrzydzasz to musisz bardzo zdesperowany chodzić. |
|
|
|
|
[/cytat]
Sorry ale o Korwinie idiota może powiedzieć tylko ktoś kto ma na tyle ograniczone rozumowanie że go nie rozumie. Nie ma sensu dyskutować. Partia KORWIN to nie sam Korwin. Wipler też idiota? I 30stu innych którzy wejdą do sejmu? Jak tak w życiu wybrzydzasz to musisz bardzo zdesperowany chodzić.[/cytat] No powiem ci ze sie zastanawiam czy nie przejsc na Islam i jechac na dzihad Albo poczekam jak korwin dojdzie do wladzy, to bedzie taki polski Islam.Kobietom nie bedzie wolno glosowac, osoby niepelnosprawne zabarykowane w domach, Gejom sie poucina czlonki i bedzie zajebiscie. A na koniec bedzie jedna wielka orgia. Partia Pis to tez nie Kaczynski !?? O moja desperacje sie nie martw, dam sobie rade, ale tobie juz widze nic nie pomoze. I masz racje nie ma sensu dyskutowac, sa ludzie i parapety . |
|