Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Edek, faktycznie oglądałem tego superwizjera. Jak słuchałem od rana tłumaczeń pinokia jaki to TVN zły i jak kłamie nie mogłem sobie odpuścić. Tezy w programie łatwo zweryfikować. Tam nie było o przełożeniu zmniejszania luki na wpływy gotówki do budżetu. Tam było o odzyskiwaniu pieniędzy od bandytów i o tym, że wyłapano tylko słupy. A te słupy to niewiniątka bo ktoś im skradł dokumenty i na nich założył firmy. Każdy z tych trzech umożliwił oszustwo ale tobie nienawiść zjadła rozum. Trollujesz pod każdym tematem. Tak samo jesteś wiarygodny jak twój tefauen. Teraz to ty interpretujesz moje słowa na swój sposób i zachowujesz się jak troll. Masz problem z opanowaniem emocji? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
anżej (zero)
produkuj sie kłam, kręć, nawijaj cykorze, to sens twojego bycia na tym forum ***** anżeja(zero) |
|
|
|
|
Andrzejku a dlaczego zawsze regres zaczyna , a ty kończysz? To jakaś prawidłowość?
Podobał ci/wam się nowy gniot dla motłochu autorstwa Patryka Vegi? |
|
|
|
|
CYTAT anżej (zero) produkuj sie kłam, kręć, nawijaj cykorze, to sens twojego bycia na tym forum ***** anżeja(zero) A co jest twoim sensem? Trollowanie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku a dlaczego zawsze regres zaczyna , a ty kończysz? To jakaś prawidłowość? Podobał ci/wam się nowy gniot dla motłochu autorstwa Patryka Vegi? Tak, był świetny, tylko nie było tam wątku kuchcinskiego. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gdybym obejrzał tego gniota to bym o tym wiedział. Niestety moje poczucie estetyki nie pozwala mi na oglądanie szmelcu....
|
|
|
|
|
anżej (zero) nie ważne co jest moim sensem
nic nie zakryje tego kim jesteś ta akcja z Kuchcińskim, pokazująca twoje tchórzostwo to po prostu wisienka na torcie twojego bycia zerem ***** anżeja(zero) |
|
|
|
|
CYTAT anżej (zero) nie ważne co jest moim sensem nic nie zakryje tego kim jesteś ta akcja z Kuchcińskim, pokazująca twoje tchórzostwo to po prostu wisienka na torcie twojego bycia zerem ***** anżeja(zero) Pytałeś już administratora strony? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Gdybym obejrzał tego gniota to bym o tym wiedział. Niestety moje poczucie estetyki nie pozwala mi na oglądanie szmelcu.... Twoje poczucie estetyki pokazałeś gdy pisałeś o fekaliach, waleniu Niemca i inne w tym stylu. Zapomniałeś czy to był inny użytkownik konta? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku z tobą to tylko o świniach ...
"Gorszący się mocnymi wyrazami ludzie to tchórze, bo prawdziwe życie ich zaskakuje, a tacy słabeusze są właśnie tymi największymi szkodnikami kultury i charakterów. Oni wychowaliby naród na podobieństwo przeczulonych, małych ludzi, masturbantów fałszywej kultury typu św. Alojzego, o którym czytamy w księdze mnicha Eustachego, że gdy usłyszał, jak pewien mężczyzna wypuścił wiatry z głośnym hurgotem, uderzył w płacz i dopiero w modlitwie znalazł ukojenie." Ten cytat ze Szwejka idealnie podkreśla moje podejście do tematu Andrzejku. Znalazł się esteta i moralizator , po seansie gniota Vegi... A ten że niby Macierewicz dymał Misiewicza , też widziałeś? |
|
|
|
|
I po moim wpisie uznałeś, że twoje słowa mnie gorszą? Czy pasuje to do twojej narracji?
Nie było ani o jednym, ani o drugim. Po co mnie pytasz? Jesteś taki zainteresowany? To zmuś się i obejrzyj. Rozwiejesz wszelkie swoje wątpliwości. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Po prostu pasujesz do obrazu typowego polskiego intelektualisty ( a przynajmniej za takowego się uważającego). No wiesz taki po zaocznych studiach np na Politechnice Radomskiej , czytający książki Tomasza Piątka , i oglądający najnowsze filmy Patryka Vegi...
Uważającego się za europejczyka i liberała pełną gębą , a chodzącego w obsranych majtkach ... Oglądającego TVN i głosującego na POKO ( a przynajmniej na każdego byle nie na pisiora)... Fajnopolactwo! |
|
|
|
|
Edek, czy każda rozmowa, w której już nie masz argumentów musi się kończyć obrażaniem rozmówcy?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku uprzedzając fakty. Będziesz miał kolejnego newsa do suchego brandzlu...
A to wszystko już w piątek. Tylko w Wyborczej... https://mobile.twitter.com/gazeta_wyborcza/status/1364988660987355136 Świeżutka porcyjka dla żądnych nienawiści głodnych obrońców praworządności , którym nie jest wszystko jedno... |
|
|
|
|
No ale to ty się tym brandzlujesz i nóżkami z niecierpliwością już przebierasz.
Coraz częściej przypominasz tego pzp4. Ciekawe. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Po lekturze książek Tomasza Piątka ludzie często gubią się w domysłach Andrzejku...
|
|
|
|
|
Już wiadomo dlaczego przyłbice i zwykle maseczki oraz kominy czy szaliki nie wystarczą
Kilkanaście linii produkcyjnych o wydajności nawet do 2 mln masek na dobę właśnie ruszyło. Koniec z uzależnieniem od chińskich fabryk i transportu. Firma Ptak Holding przy współpracy z Agencją Rozwoju Przemysłu uruchomiła pierwszą w Polsce i największą w Europie fabrykę maseczek. Produkowane są maski chirurgiczne sterylne i niesterylne. Produkty w pełni certyfikowane na rynek Europejski, spełniające wszelkie wymogi. W ciągu miesiąca zostanie wyprodukowanych 40 mln maseczek, a do końca czerwca – do 100 mln. Taki ma być efekt projektu #polskieszwalnie, realizowanego przez Agencję Rozwoju Przemysłu S.A pod patronatem prezydenta Andrzeja Dudy. W tym projekcie uczestniczy firma Ptak Holding. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tomaszek Piątek to emocjonalna pozycja w repertuarze Anżeja
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wiedza oparta na domysłach czy zwykły troling? Ważne że piątak za post wpadnie.
|
|
|
|
zero - cykorze i kłamco
ty nie masz wiedzy ty masz wytyczne ze sztabu a trolling to twoje posty po trzy jeden pod drugim czyli nagminnie ***** anżeja - zero PS nie wiedziałem, ze płacą wam w piątki (i w sumie zwisa mi to) powiedz to hamurabkowi - on tak bardzo chce do sztabu PS 2 ta akcja z Kuchcińskim, pokazująca twoje tchórzostwo to po prostu wisienka na torcie twojego bycia zerem |
|
|
|
|
CYTAT zero - cykorze i kłamco ty nie masz wiedzy ty masz wytyczne ze sztabu a trolling to twoje posty po trzy jeden pod drugim czyli nagminnie ***** anżeja - zero PS nie wiedziałem, ze płacą wam w piątki (i w sumie zwisa mi to) powiedz to hamurabkowi - on tak bardzo chce do sztabu PS 2 ta akcja z Kuchcińskim, pokazująca twoje tchórzostwo to po prostu wisienka na torcie twojego bycia zerem Bycie cykorem i tchórzem w twoich oczach to zaszczyt Teraz tylko jeszcze uściślij z jakiego sztabu dostaję wytyczne To straszne z tymi moimi postami Obiecuję, że się naprawię To nie w piątki tylko piątak (5 zł). Musisz być bardziej ogarnięty bo znów wychodzisz na wiejskiego głupka Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
nie można być większym głupkiem od ciebie
to nie jest możliwe kłamco, krętaczu i cykorze **** anżeja PS to jak spietrałeś po pomówieniu Kuchcińskiego pokazuje jakim jesteś zerem PS 2 tak jak pisałem wcześniej - to ile, kiedy i za co wam płacą - zamelduj hamurabkowi |
|
|
|
|
Czyli nie pytałeś administratora Wiedza typowa dla ciebie. wiesz skąd
Pozdrawiam i miłego weekendu przed komputerem Ja będę korzystał z wiosny Bez maseczki Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ja mam pytać?
chyba cie posrało to twoi znajomi nie muszę jakbyś nie był zwykłym tchórzem, to rozwinąłbyś temat Kuchcińskiego a że jesteś kłamca, krętacz i cykor na co sam sobie zapracowałeś... ***** anżeja-zero |
|
|
|
|
Lewaki macie waszą miłość i tolerancję w pigułce.
"Lubelscy policjanci zatrzymali w związku z podpaleniem kościoła na ul. Pogodnej 34-letnią kobietę. Dziś w południe zostanie ona doprowadzona do prokuratury, gdzie usłyszy zarzuty. Do pożaru doszło we wtorek w przedsionku kościoła przy ul. Pogodnej w Lublinie - paliła się kotara zawieszona przy wejściu do świątyni. Jak powiedział oficer prasowy komendy miejskiej straży pożarnej w Lublinie st. kpt. Andrzej Szacoń, w kościele przebywała wtedy jedna osoba, która wyszła z niego sama i nie odniosła poważnych obrażeń, ale ponieważ źle się poczuła, została przewieziona do szpitala na badania. Zniszczeniu uległa kotara, drzwi wejściowe oraz przedsionek kościoła, który został znacznie okopcony. " Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|