|
|
|
CYTAT Niesamowita nagonka na Orlen, jak to polskojęzycznych piknie widać Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Niesamowita nagonka na Orlen, jak to polskojęzycznych piknie widać Wzięłaś tego mema za fakt? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Eeee Znam człowieka z PE to wystarczy żeby wyrobić sobie zdanie bez memalcow
TVN i ojnet okropnie pobudzony Anżeju, dokarmiają codziennie ale coraz cieniej bo nawet lemingi nie biorą na takie zanęcanie. Gorączka jak za opodatkowania korpo złodziei, to najlepszy papierek lakmusowy interesów, nie sądzisz? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Art, nie sądzę. Nie czytam głupot.
Na razie trwa rozbiórka elektrowni Ostrołęka. Szkoda. Piękny byłby to pomnik głupoty. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Może coś o Danielu i jego majątku, tzn majątku leśnika
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedrek zluzował Regresa na odcinku fejkowym, sztab w kryzysie, na Zachodzie wyzwolili LPG+ wiec idzie dobrostan europejskich abolicjonistów
|
|
|
|
|
Cóż. Ja ich nie komentuję. Nie ma kogo.
|
|
|
|
CYTAT Jedrek zluzował Regresa na odcinku fejkowym, sztab w kryzysie, na Zachodzie wyzwolili LPG+ wiec idzie dobrostan europejskich abolicjonistów Tak bo każdy kto krytykuje bolszewików to jest z jednego sztabu i ogląda TVN. Mierzysz swoją miarą bo sam sztabowy z TVPIS. Pelikany zawsze z duchem partii. Słuchają i małpują. Gospodarka nakazowo- rozdzielcza wyręcza ich w myśleniu. Nie trzeba już myśleć. Trzeba słuchać. Brać co dają bo po prostu się należy. Polska wersja dobrobytu - okradanie się nawzajem. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Mirku, a jaka jest reakcja postępowego sądu i jaka kara za czyn podpalenia kościoła? Ja nie wiem, ale wiem że powinna być większa niż ta którą da sąd.
|
|
|
|
|
Tzw."Telewizja Polska" zdobyła 3 Telekamery.
Tylko trzy!!! Qrva mać! Ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia do pierdzenia. W 2020 r. TVPiSda zdobyła sześć Telekamer. Wtedy wszystko było bez zarzutu. Wystarczyło, że rok później nagród przyznawanych przez czytelników "Tele Tygodnia" było mniej. Teraz,dla porównania, TVN dostało sześć Telekamer, w tym w najważniejszych kategoriach, jak Aktor-Maciej Stuhr czy Prezenter -Piotr Kraśko. Przez cały czwartek minął w tzw.Wiadomosciach na rozpatrywaniu "porażki".Było to w stylu kursko-gebelsowskim. Taka wtopa przecież nie miała prawa się zdarzyć. Kurvizja wydała oświadczenie. Do sprawy odniósł się prezes Jacenty. Temat mielił też "Teleexpress". Ukoronowaniem szamba okazało się głównie wydane "Wiadomości" i materiał "Widzowie wybierają pilotami – dziękujemy!". Wyszło, że nagrody są po prostu kupione. Kurskie"Wiadomości" zaprezentowały nawet wyniki badań, w których pytani wskazali, że Telekamerę powinien dostać "The Voice Senior", a nie "Nasz nowy dom" Polsatu. Swoje zdziwienie wyraziła też "ulica" w przeprowadzonej przez TVPiSda sondzie. PS.Gdyby ktoś pytał-Kurvizję oglądam. Oglądam też TV Trwam,bo nie stać mnie na dopalacze,a "odjebkę" muszę mieć. https://demot(...)-Karakan SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Tak bo każdy kto krytykuje bolszewików to jest z jednego sztabu i ogląda TVN. Mierzysz swoją miarą bo sam sztabowy z TVPIS. Pelikany zawsze z duchem partii. Słuchają i małpują. Gospodarka nakazowo- rozdzielcza wyręcza ich w myśleniu. Nie trzeba już myśleć. Trzeba słuchać. Brać co dają bo po prostu się należy. Polska wersja dobrobytu - okradanie się nawzajem. Regresie nie bądź cyniczny. Od wielu lat na tym forum każdego , kto ośmieli się mieć inne zdanie niż sztab bezpartyjnych wolnościowiców, szufladkujecie jako pisiora. Sam tego doświadczałem na sobie, i widziałem to u innych użytkowników Jawnie bądź ukradkiem oglądasz TVN i na podstawie wieczornych Faktów kształtujesz swoją wizję świata. Andrzejek również , i co gorsza idzie w zaparte , że on nie ogląda... W każdym razie nie wyzywaj ludzi od sztabowców i pelikanów bo sam nie jesteś święty. Twoje poglądy to wypaczenie wolnościowości i zarazem gwałt na logice. Zatem sfolguj trochę , bo nie masz żadnego mandatu do krytyki innych... Zresztą macie kolejny przyczynek do suchego brandzlu. Obajtek kilka lat temu dokupił 15 arów ziemi... https://mobile.twitter.com/tvn24/status/1370336401556971526 |
|
|
|
|
redresik - znowu bredzisz
|
|
|
|
|
@CebulazPolski pobaw się w niewolnika albo kukolda z Blokiem. On lubi słuchać rozkazów.Możesz go na smycz wziąć i wyprowadzić.
Mam mandat do krytyki Bolek. Sam go sobie przyznałem uroczyście poklepując się po plecach i mówiąc że mi się po prostu należy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Oooo PolakuNieZpolski, a co to się stało że nie użyłeś gwiazdeczek?
Sumienie Cię gryzie za złe wyrażanie? |
|
|
|
|
Obrzydliwa zmasowana propaganda mająca na celu ogłupienie i przekupienie narodu z ich własnych pieniędzy.
Jakie mamy skutki każdy widzi. Po tylu latach rządów nadal miska ryżu przy wypłacie przeciętnego Kowalskiego. Żeby tego było mało lecimy w długi. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
redresik - fanatyku - bredzisz
rock - głupcze, który twierdzi, że jak nie ma objawów, to nie ma choroby i nie możesz zarażać - pitolisz ***** redresika fanatyka-(maseczki - dupeczki) ***** rocka -szkodliwego społecznie głupca tak jest dobrze? |
|
|
|
|
CYTAT @CebulazPolski pobaw się w niewolnika albo kukolda z Blokiem. On lubi słuchać rozkazów.Możesz go na smycz wziąć i wyprowadzić. Mam mandat do krytyki Bolek. Sam go sobie przyznałem uroczyście poklepując się po plecach i mówiąc że mi się po prostu należy. W takim razie jesteś zwykłym frustratem regresie. Albo przegrańcem , który nie potrafi się wznieść ponad utarte schematy. Pamiętaj że z prądem płynie gówno. A TVN i TVP to jest właśnie ten nurt rzeki, która zbiera nieczystości... A waszym sztabie bezpartyjnych wolnościowiców , to kto refresie jest tym samcem alfa? No wiesz , pierwszy do jedzenia i do krycia ? https://mobile.twitter.com/JanZelig/status/1370473112475729924 Od tych pseudonewsów Wyborczej/Onetu/TVN zaczynam się robić nerwowy. Miała być bomba , a tu znowu kapiszon. Chyba dlatego regres dokazuje... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polaku który nic w życiu innego nie potrafi robić tylko ***** napisz coś sensownego bo resort przestanie płacić gdyż nie wnosisz nic do tematów.
No chyba że płacą Ci za to że tylko ***** musisz. Uuuu to nasz kraj już totalnie upadł przez takich jak Ty. |
|
|
|
|
nie mam zamiaru wykonywać poleceń głupca, który uważa, że jak nie ma objawów, to nie ma choroby i nie może zarażać
***** rocka-szkodliwego społecznie głupca o inteligencji konewki PS sam głupcze domagałeś sie gwiazdek no to masz ***** głupca - rocka |
|