|
|
|
CYTAT Morawiecki powinien ogłosić sukces że tyle udało się ukraść. Korupcja i nepotyzm - takie hasło głosił ten kundel z gorszego sortu co dla kariery poświęcił życie rodzinne. Słowa dotrzymał. Młode pokolenie na szczęście nie da się prowadzić za nos na dojenie. ***** *** Bolek, UE w obecnej formie jest lipą to wiadomo ale gdyby nie fundusze to za PISorzyty nawet dróg i mostów by nie było. Tacy ku*#@ z nich patrioci jak z koziej dupy trąba. UE w obecnej formie to pachnąca kloaką liberalna lewica. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT PiS to grypa . Koalicja oszustów z gumofilcami to była cholera. Wały PiSu o których wespół z kolegami informujesz to w większości przypadków półprawdy i zwykłe kłamstwa... Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza... No pisior panie i panowie. Taki prawdziwy, typowy, głupi. Tym wpisem to udowodniłeś. No właśnie skoro ktoś ma inne zdanie to zaraz jest pisiorem. Tylko tyle matka natura dała ci rozumu , żebyś mógł właśnie tak konstatować.. Człowieku, Obajtek jest dla ciebie czysty, bo wyborcza napisała, że robił wały, na co są poważne podstawy. Jak wyborcza napisze, że Ziemia kręci się wokół Słońca to dla ciebie z automatu Kopernik będzie kłamcą. Nie pisz o rozumie bo nie wiesz czym on jest nawet. PISIOR! ***** *** |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Człowieku, Obajtek jest dla ciebie czysty, bo wyborcza napisała, że robił wały, na co są poważne podstawy. Jak wyborcza napisze, że Ziemia kręci się wokół Słońca to dla ciebie z automatu Kopernik będzie kłamcą. Nie pisz o rozumie bo nie wiesz czym on jest nawet. PISIOR! Wyborcza sama sobie zasłużyła na taką opinię. Nic na to nie poradzę. Onet czy TVN tak samo. Nie dalej jak miesiąc temu Onet wypuścił kapiszona jak to karabinki Grot są rzekomo niebezpieczne dla użytkowników z wojsk obrony terytorialnej. Po wałkowaniu tematu przez wiadome media ( zdaje się że jeden z was też się zdążył nad tym brandzlować) sprawa dziwnie ucichła. Pisałem od początku że każda nowa broń wchodząca do użytkowania wymaga modyfikacji i być może Grota też to czeka. Niemniej artykuł Onetu miał z prawdą niewiele wspólnego, i nie był to odosobniony przypadek. Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Mimo że uważam cię za pospolitego durnia ( łykającego wszystko co usłyszy/zobaczy) zalecam ci większą ostrożność w doborze źródeł wiedzy o świecie. Po prostu podchodząc do każdego newsa z rezerwą , później spotka cię mniejsze rozczarowanie. Dodatkowo możesz zostać obryzgany przez sztabowego kolegę , który właśnie brandzluje się nad tematem. A to jak się wydaje , niezbyt przyjemna perspektywa... |
|
|
|
|
gudmanek coś ci słabo ta agitka antyobajtkowa idzie
***** gudmanka |
|
|
|
|
Słabo to twoja stara ciągnie.
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Jak tu żyć z najniższej krajowej? Socjalizm w kapitalizmie albo emigracja za życiem. Ludzie sami zgotowali sobie ten los wierząc w TVN i ojnet. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza...umiech A później.... CYTAT Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Konsekwentny jak Jarek Kaczyński w sprawie cen benzyny Art2deko, minimalne wynagrodzenie rośnie, wszyscy będziemy bogaci. Oczywiście dzięki dobrej zmianie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
gudmanek
poyebie - nie wiem na kogo w domu wołasz "stara" - huy mie to obchodzi od mojej rodziny sie odpierdol brudna pało anżej - miszczu tchórzostwa i kłamstw - jak tam nastroje w sztabie? hamurabek już po otrzęsinach? chyba nie bo aktywowaliście gudmanka słabo wam idzie ***** sztabowców |
|
|
|
|
Bredzisz roszczeniowcu. Dam ci kilka złotych na twój koszt to mi przyklasniesz
Subiektywizm. Populizm. Kłamstwa. Obracanie kota ogonem. Oszustwa. Kolesiostwo. Korupcja. Pedofilia. Propaganda. Naciągacze i wały przy władzy. Ludzie niegodziwi którzy są nie do ruszenia że względu na wzajemne prywatne interesy. Roszczeniowa swołycz na upartego broni swoich. Pseudo patriotyzm. Syf. Złodzieje. Szarańcza. Państwo z dykty. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Art2deko, minimalne wynagrodzenie rośnie, wszyscy będziemy bogaci. Oczywiście dzięki dobrej zmianie Są takie pogłoski. Słyszę pohukiwania Korwinów ze to niedobrze podnosić kwotę wolną od podatku. Głowa boli jak im się szybko odmieniło bo wyliczyli ze trzeba będzie socjalistycznie dokarmiać samorządy albo uszczęśliwiony lud zapłaci za zrealizowanie postulatów KKKorwina w cenach. Co się wyprawia mowa trawa, ruki w wierch! Regres w amoku, dalej się ideowo radykalizuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nivea - pelikanie
to ile ukradł Obajtek? ***** pelikany redresik - piszesz słowa , których nie rozumiesz fanatyku. źle u was w sztabie - kłamcy, tchórze, fanatycy, chamy, i analfabeci ***** sztabowców |
|
|
|
|
CYTAT |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza...umiech A później.... CYTAT Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Konsekwentny jak Jarek Kaczyński w sprawie cen benzyny Andrzejku czepiasz się słówek i tak naprawdę dokonujesz próby manipulacji. Niemniej jeszcze raz , jak krowie na rowie: 1) do każdej informacji płynącej z tamtej strony ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę z rezerwą 2) na podstawie ich pseudonewsów nie będę wyciągał daleko idących wniosków. 3) dopuszczam możliwość że w ich materiale jest nieco racji ( właśnie dlatego nie przesądzam) , nawet im zdarza się od czasu do czasu napisać/powiedzieć prawdę. 4) kiedy za miesiąc kurz bitewny opadnie pewnie poznamy prawdę obiektywną ( zupełnie tak samo jak ws Grota) 5) dla mnie człowiek łykajacy wszystko jak leci jest komunikacyjnym onanistą, który uprawia internetowe brandzlowanie ( wszyscy wasi sztabowcy) 6) jestem w stanie zrozumieć wasze motywacje ( kiedy ktoś płaci zapewne też wymaga) , niemniej dorabianie do tego frazesów o prawdzie obiektywnej czy też moralności mnie osobiście kłuje w oczy Jesteś zmanipulowanym osłem ( a być może płatnym cynglem) , który próbuje wespół z kolegami narzucić swoją narrację innym jako prawdę objawioną. Każdy , kto nie mieści się w waszym szablonie jest pisiorem albo pelikanem... Żeby była jasność, zupełnie tak samo jak do rewelacji śmiertelnej trójcy ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę do wszelkich rewelacji płynących z innego morderczego trio ( TVP/wPolityce/Niezależna). Ich motywacja jest również fałszywa , a ich pseudonewsy są w większości gówno warte. Ludzie którzy pokładają wiarę w obie strony tego medialnego zamętu , są niczym baranki zaganiane do zagrody przez pastucha. Chcę wierzyć że człowiek obdarzony jakąś formą inteligencji , poczuciem humoru i zdrowym rozsądkiem jest ponad to wszystko. Potrafi wznieść się ponad utarte schematy i oddzielić ziarno od plew... |
|
|
|
|
Poza tym w dalszym ciągu twierdzę że takich układów z developerami jak świętej pamięci Paweł (patron uczciwych samorządowców) nikt w tym kraju nie miał i mieć nie będzie. Zupełnie nie rozumiem dlaczego jednemu odpuszczamy bo był sprytny i obrotny , a drugi ma za to trafić na szafot...
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT nivea - pelikanie to ile ukradł Obajtek? ***** pelikany redresik - piszesz słowa , których nie rozumiesz fanatyku. źle u was w sztabie - kłamcy, tchórze, fanatycy, chamy, i analfabeci ***** sztabowców gdzie sierściuchu napisałem że obajtek coś ukradł? |
|
|
|
|
"Na Twitterze dzisiaj popularne stało się pewne zdjęcie z gdańskiej siedziby Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych. Chodzi o toalety, które sporym kosztem wyremontowano. A ponieważ znajduje się w portfolio firmy Arte Dizain Agnieszki Hajdas-Obajtek (była żona prezesa Orlenu), a obecnym szefem RDLP jest Barłomiej Obajtek (brat prezesa Orlenu), już zaczęły krążyć teorie spiskowe. Szybko jednak się okazało, że remont był przeprowadzony w latach 2011-2014, czyli za rządów PO-PSL. Natomiast B. Obajtek szefem RDLP został cztery lata później."
Ale wtopa. Tymczasem: "Centralne Biuro Antykorupcyjne otrzymało wniosek pełnomocnika Daniela Obajtka mec. Macieja Zaborowskiego, o kompleksową kontrolę majątku i oświadczeń majątkowych obecnego prezesa PKN Orlen. Biuro na tym etapie nie udziela innych informacji." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza...umiech A później.... CYTAT Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Konsekwentny jak Jarek Kaczyński w sprawie cen benzyny Andrzejku czepiasz się słówek i tak naprawdę dokonujesz próby manipulacji. Niemniej jeszcze raz , jak krowie na rowie: 1) do każdej informacji płynącej z tamtej strony ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę z rezerwą 2) na podstawie ich pseudonewsów nie będę wyciągał daleko idących wniosków. 3) dopuszczam możliwość że w ich materiale jest nieco racji ( właśnie dlatego nie przesądzam) , nawet im zdarza się od czasu do czasu napisać/powiedzieć prawdę. 4) kiedy za miesiąc kurz bitewny opadnie pewnie poznamy prawdę obiektywną ( zupełnie tak samo jak ws Grota) 5) dla mnie człowiek łykajacy wszystko jak leci jest komunikacyjnym onanistą, który uprawia internetowe brandzlowanie ( wszyscy wasi sztabowcy) 6) jestem w stanie zrozumieć wasze motywacje ( kiedy ktoś płaci zapewne też wymaga) , niemniej dorabianie do tego frazesów o prawdzie obiektywnej czy też moralności mnie osobiście kłuje w oczy Jesteś zmanipulowanym osłem ( a być może płatnym cynglem) , który próbuje wespół z kolegami narzucić swoją narrację innym jako prawdę objawioną. Każdy , kto nie mieści się w waszym szablonie jest pisiorem albo pelikanem... Żeby była jasność, zupełnie tak samo jak do rewelacji śmiertelnej trójcy ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę do wszelkich rewelacji płynących z innego morderczego trio ( TVP/wPolityce/Niezależna). Ich motywacja jest również fałszywa , a ich pseudonewsy są w większości gówno warte. Ludzie którzy pokładają wiarę w obie strony tego medialnego zamętu , są niczym baranki zaganiane do zagrody przez pastucha. Chcę wierzyć że człowiek obdarzony jakąś formą inteligencji , poczuciem humoru i zdrowym rozsądkiem jest ponad to wszystko. Potrafi wznieść się ponad utarte schematy i oddzielić ziarno od plew... Edek, sporą część twojego wpisu przeczytałem. Nie wszystko bo to straszne głupoty. W temacie Obajtka "brudnej pały" zapytałem czy coś w temacie? Później wykazałem twoją "konsekwencję" ala Kaczyński w sprawie ceny benzyny i odwagi. W kolejnym poście odpowiedziałem ci na pytanie o podsumowaniu skali przekrętów. I na koniec uznałem rabat na mieszkanie hiciorem. Nawet ludzie z otoczenia Obajtka i sam "brudna pała" Obajtek nie zaprzecza, że taki rabat dostał. Spokojnie można to uznać za potwierdzenie rewelacji wyborczej. Twój wpis pokazuje jak podchodzisz do tematu. Bardzo chciałbyś żebym rozpisywał się w temacie Obajtka więc sam sobie to wmówiłeś. Czy każdego kto się ze mną nie zgadza uważam za pisora? Tak? Ty masz podobnie. Każdy kto ma inne zdanie jest wyznawcą POKO i zapewne jest opłacanym trolem. Troli piszących za kasę, a którzy popierają pisiorstwo (cdn, art, i pzp4). Pomyśl, ile razy cię blokowano? pzp4 jest bezkarny. Przypadek? Tak czy inaczej. Odnoszę wrażenie, że temat Obajtka bardzo cię poruszył bo wykazujesz dużą aktywność w porównaniu do Adamowicza. Wiele powiedziano w sprawie Adamowicza i idąc twoim tokiem rozumowania. Nigdy nie było wyroku skazującego więc to kapiszon tak sądy. I to zamyka temat Teraz pewnie będzie coś o półgłówkach i lichwiarstwie, czyli to co potrafisz najlepiej. No i twój chamski klon coś wyrzuci z siebie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mirek jaka wtopa? Przecież to niczego nie dowodzi.
Gdyby robili ruchy takie że zwykły Mirek mógłby się zorientować ich kariera skończyła by się wcześniej. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Poza tym w dalszym ciągu twierdzę że takich układów z developerami jak świętej pamięci Paweł (patron uczciwych samorządowców) nikt w tym kraju nie miał i mieć nie będzie. Zupełnie nie rozumiem dlaczego jednemu odpuszczamy bo był sprytny i obrotny , a drugi ma za to trafić na szafot... Edzio, nikt go nie skazał. Kapiszon Zluzuj majty. Brudnej pale też nic nie grozi Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT "Na Twitterze dzisiaj popularne stało się pewne zdjęcie z gdańskiej siedziby Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych. Chodzi o toalety, które sporym kosztem wyremontowano. A ponieważ znajduje się w portfolio firmy Arte Dizain Agnieszki Hajdas-Obajtek (była żona prezesa Orlenu), a obecnym szefem RDLP jest Barłomiej Obajtek (brat prezesa Orlenu), już zaczęły krążyć teorie spiskowe. Szybko jednak się okazało, że remont był przeprowadzony w latach 2011-2014, czyli za rządów PO-PSL. Natomiast B. Obajtek szefem RDLP został cztery lata później." Ale wtopa. Tymczasem: "Centralne Biuro Antykorupcyjne otrzymało wniosek pełnomocnika Daniela Obajtka mec. Macieja Zaborowskiego, o kompleksową kontrolę majątku i oświadczeń majątkowych obecnego prezesa PKN Orlen. Biuro na tym etapie nie udziela innych informacji." A czy oświadczenia majątkowe będą jawne? Czy pozostaną tylko w obietnicach jak oświadczenia Morawieckich. Jarek i Mateusz obiecali ale jakoś nie wyszło. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Za co byś go skazał Anżej, za ma więcej?
Totalne pobudzenie, codziennie ***** burza. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Za co byś go skazał Anżej, za ma więcej? Totalne pobudzenie, codziennie ***** burza. Mój wpis sugerował, że domagam się skazania czy próba manipulacji? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|