|
|
|
Schlebiasz sobie Regres, co byś chciał a co możesz zrobić. Tak jak ta Pani Anna co wyskoczyła konopi
Totalne pobudzenie, codziennie ***** burza to się liczy w zjednoczonym sztabie. PS. Na co dzień to tylko tęsknota za tym jak dobrze było, wyluzuj Anżej. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Schlebiasz sobie Regres, co byś chciał a co możesz zrobić. Tak jak ta Pani Anna co wyskoczyła konopi Totalne pobudzenie, codziennie ***** burza to się liczy w zjednoczonym sztabie. PS. Na co dzień to tylko tęsknota za tym jak dobrze było, wyluzuj Anżej. Za czym tęsknisz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT
|
|
|
|
Nie przyjęli cię?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Bardzo chcieli, ale ja nie chciała takiego towarzystwa.
|
|
|
|
To za czym więc tęsknisz?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza...umiech A później.... CYTAT Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Konsekwentny jak Jarek Kaczyński w sprawie cen benzyny Andrzejku czepiasz się słówek i tak naprawdę dokonujesz próby manipulacji. Niemniej jeszcze raz , jak krowie na rowie: 1) do każdej informacji płynącej z tamtej strony ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę z rezerwą 2) na podstawie ich pseudonewsów nie będę wyciągał daleko idących wniosków. 3) dopuszczam możliwość że w ich materiale jest nieco racji ( właśnie dlatego nie przesądzam) , nawet im zdarza się od czasu do czasu napisać/powiedzieć prawdę. 4) kiedy za miesiąc kurz bitewny opadnie pewnie poznamy prawdę obiektywną ( zupełnie tak samo jak ws Grota) 5) dla mnie człowiek łykajacy wszystko jak leci jest komunikacyjnym onanistą, który uprawia internetowe brandzlowanie ( wszyscy wasi sztabowcy) 6) jestem w stanie zrozumieć wasze motywacje ( kiedy ktoś płaci zapewne też wymaga) , niemniej dorabianie do tego frazesów o prawdzie obiektywnej czy też moralności mnie osobiście kłuje w oczy Jesteś zmanipulowanym osłem ( a być może płatnym cynglem) , który próbuje wespół z kolegami narzucić swoją narrację innym jako prawdę objawioną. Każdy , kto nie mieści się w waszym szablonie jest pisiorem albo pelikanem... Żeby była jasność, zupełnie tak samo jak do rewelacji śmiertelnej trójcy ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę do wszelkich rewelacji płynących z innego morderczego trio ( TVP/wPolityce/Niezależna). Ich motywacja jest również fałszywa , a ich pseudonewsy są w większości gówno warte. Ludzie którzy pokładają wiarę w obie strony tego medialnego zamętu , są niczym baranki zaganiane do zagrody przez pastucha. Chcę wierzyć że człowiek obdarzony jakąś formą inteligencji , poczuciem humoru i zdrowym rozsądkiem jest ponad to wszystko. Potrafi wznieść się ponad utarte schematy i oddzielić ziarno od plew... Edek, sporą część twojego wpisu przeczytałem. Nie wszystko bo to straszne głupoty. W temacie Obajtka "brudnej pały" zapytałem czy coś w temacie? Później wykazałem twoją "konsekwencję" ala Kaczyński w sprawie ceny benzyny i odwagi. W kolejnym poście odpowiedziałem ci na pytanie o podsumowaniu skali przekrętów. I na koniec uznałem rabat na mieszkanie hiciorem. Nawet ludzie z otoczenia Obajtka i sam "brudna pała" Obajtek nie zaprzecza, że taki rabat dostał. Spokojnie można to uznać za potwierdzenie rewelacji wyborczej. Twój wpis pokazuje jak podchodzisz do tematu. Bardzo chciałbyś żebym rozpisywał się w temacie Obajtka więc sam sobie to wmówiłeś. Czy każdego kto się ze mną nie zgadza uważam za pisora? Tak? Ty masz podobnie. Każdy kto ma inne zdanie jest wyznawcą POKO i zapewne jest opłacanym trolem. Troli piszących za kasę, a którzy popierają pisiorstwo (cdn, art, i pzp4). Pomyśl, ile razy cię blokowano? pzp4 jest bezkarny. Przypadek? Tak czy inaczej. Odnoszę wrażenie, że temat Obajtka bardzo cię poruszył bo wykazujesz dużą aktywność w porównaniu do Adamowicza. Wiele powiedziano w sprawie Adamowicza i idąc twoim tokiem rozumowania. Nigdy nie było wyroku skazującego więc to kapiszon tak sądy. I to zamyka temat Teraz pewnie będzie coś o półgłówkach i lichwiarstwie, czyli to co potrafisz najlepiej. No i twój chamski klon coś wyrzuci z siebie Andrzejku Obajtek póki co też nie został skazany , zatem wszystkie pseudonewsy Wyborczej/Onetu/TVN można traktować jako wpisujący się od pięciu lat element wojny politycznej - walenia w PiS ile wlezie. Zgodnie z goebelsowską zasadą obrzucania błotem , zawsze coś się przyklei... Z karabinkiem Grot też byłeś pewny swego bo Onet coś tam wynalazł. Po kilku dniach nie ma tematu. Biedni żołnierze WOT mieli ginąć od własnej broni , obecnie sprawa dziwnie przycichła... W swoim czasie kiedy twój kolega był moderatorem dostawałem ostrzeżenia na potęgę , a ty byłeś bezkarny. Nie wiem co figlarz teraz porabia ( może zbiera złom) niemniej pewne rzeczy się unormowały. W każdym razie wypominanie komuś bezkarności to trochę dziwne , nawet jak na twoje standardy... Nic nie poradzę że widząc jednostronne komentarze waszej ekipy zamieszczam posty was poniżające. I tak staram się hamować , gdybym popuścił lejce byłoby jeszcze gorzej... Generalnie mam wywalone i na Obajtka i na politykę , niemniej wasze ideologiczne zacietrzewienie budzi mój obywatelski sprzeciw... Jakim prawem menażeria płatnych pachołków ma dyktować warunki? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza...umiech A później.... CYTAT Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Konsekwentny jak Jarek Kaczyński w sprawie cen benzyny Andrzejku czepiasz się słówek i tak naprawdę dokonujesz próby manipulacji. Niemniej jeszcze raz , jak krowie na rowie: 1) do każdej informacji płynącej z tamtej strony ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę z rezerwą 2) na podstawie ich pseudonewsów nie będę wyciągał daleko idących wniosków. 3) dopuszczam możliwość że w ich materiale jest nieco racji ( właśnie dlatego nie przesądzam) , nawet im zdarza się od czasu do czasu napisać/powiedzieć prawdę. 4) kiedy za miesiąc kurz bitewny opadnie pewnie poznamy prawdę obiektywną ( zupełnie tak samo jak ws Grota) 5) dla mnie człowiek łykajacy wszystko jak leci jest komunikacyjnym onanistą, który uprawia internetowe brandzlowanie ( wszyscy wasi sztabowcy) 6) jestem w stanie zrozumieć wasze motywacje ( kiedy ktoś płaci zapewne też wymaga) , niemniej dorabianie do tego frazesów o prawdzie obiektywnej czy też moralności mnie osobiście kłuje w oczy Jesteś zmanipulowanym osłem ( a być może płatnym cynglem) , który próbuje wespół z kolegami narzucić swoją narrację innym jako prawdę objawioną. Każdy , kto nie mieści się w waszym szablonie jest pisiorem albo pelikanem... Żeby była jasność, zupełnie tak samo jak do rewelacji śmiertelnej trójcy ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę do wszelkich rewelacji płynących z innego morderczego trio ( TVP/wPolityce/Niezależna). Ich motywacja jest również fałszywa , a ich pseudonewsy są w większości gówno warte. Ludzie którzy pokładają wiarę w obie strony tego medialnego zamętu , są niczym baranki zaganiane do zagrody przez pastucha. Chcę wierzyć że człowiek obdarzony jakąś formą inteligencji , poczuciem humoru i zdrowym rozsądkiem jest ponad to wszystko. Potrafi wznieść się ponad utarte schematy i oddzielić ziarno od plew... Edek, sporą część twojego wpisu przeczytałem. Nie wszystko bo to straszne głupoty. W temacie Obajtka "brudnej pały" zapytałem czy coś w temacie? Później wykazałem twoją "konsekwencję" ala Kaczyński w sprawie ceny benzyny i odwagi. W kolejnym poście odpowiedziałem ci na pytanie o podsumowaniu skali przekrętów. I na koniec uznałem rabat na mieszkanie hiciorem. Nawet ludzie z otoczenia Obajtka i sam "brudna pała" Obajtek nie zaprzecza, że taki rabat dostał. Spokojnie można to uznać za potwierdzenie rewelacji wyborczej. Twój wpis pokazuje jak podchodzisz do tematu. Bardzo chciałbyś żebym rozpisywał się w temacie Obajtka więc sam sobie to wmówiłeś. Czy każdego kto się ze mną nie zgadza uważam za pisora? Tak? Ty masz podobnie. Każdy kto ma inne zdanie jest wyznawcą POKO i zapewne jest opłacanym trolem. Troli piszących za kasę, a którzy popierają pisiorstwo (cdn, art, i pzp4). Pomyśl, ile razy cię blokowano? pzp4 jest bezkarny. Przypadek? Tak czy inaczej. Odnoszę wrażenie, że temat Obajtka bardzo cię poruszył bo wykazujesz dużą aktywność w porównaniu do Adamowicza. Wiele powiedziano w sprawie Adamowicza i idąc twoim tokiem rozumowania. Nigdy nie było wyroku skazującego więc to kapiszon tak sądy. I to zamyka temat Teraz pewnie będzie coś o półgłówkach i lichwiarstwie, czyli to co potrafisz najlepiej. No i twój chamski klon coś wyrzuci z siebie Andrzejku Obajtek póki co też nie został skazany , zatem wszystkie pseudonewsy Wyborczej/Onetu/TVN można traktować jako wpisujący się od pięciu lat element wojny politycznej - walenia w PiS ile wlezie. Zgodnie z goebelsowską zasadą obrzucania błotem , zawsze coś się przyklei... Z karabinkiem Grot też byłeś pewny swego bo Onet coś tam wynalazł. Po kilku dniach nie ma tematu. Biedni żołnierze WOT mieli ginąć od własnej broni , obecnie sprawa dziwnie przycichła... W swoim czasie kiedy twój kolega był moderatorem dostawałem ostrzeżenia na potęgę , a ty byłeś bezkarny. Nie wiem co figlarz teraz porabia ( może zbiera złom) niemniej pewne rzeczy się unormowały. W każdym razie wypominanie komuś bezkarności to trochę dziwne , nawet jak na twoje standardy... Nic nie poradzę że widząc jednostronne komentarze waszej ekipy zamieszczam posty was poniżające. I tak staram się hamować , gdybym popuścił lejce byłoby jeszcze gorzej... Generalnie mam wywalone i na Obajtka i na politykę , niemniej wasze ideologiczne zacietrzewienie budzi mój obywatelski sprzeciw... Jakim prawem menażeria płatnych pachołków ma dyktować warunki? Edek. Czyli masz misję i multikonto oraz zgodę na wszystko. Dziękuję za szczerość Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
klakier - twoje wnioski z dupy wzięte
tak samo twoja wiedza szczerości u ciebie za grosz tchórzu ***** anżeja (zero) |
|
|
|
|
Andrzejku jeżeli tyle zrozumiałeś z mojego postu , tzn że nic nie zrozumiałeś...
Multikonta to chyba wasza specjalność. Prowadzę swoją obywatelską misję sam od lat. W przeciwieństwie do waszej menażerii , która działa niczym wilcze stado... |
|
|
|
|
Jak nie idzie to nie idzie. Ze dwa tygodnie temu dwóch posłów POKO Joński i Szczerba) robili aferę że szpital tymczasowy we Wrocławiu stoi pusty , a dużo kosztował. Te dwa błazny ( jeden niezbyt mądry , drugi niezbyt entuzjastycznie nastawiony do waginy ) stały na tle obiektu i krytykowali pisiorów...
https://www.google.com/amp/s/wroclaw.wp.pl/koronawirus-szpital-tymczasowy-we-wroclawiu-juz-pelny-uruchamiane-kolejne-lozka-6618694102477408a%3famp=1 Tą opozycja to rzeczywiście dar niebios dla prezesa. Przecież tam nie ma jednego normalnego człowieka. Rzecz jasna nie mam na myśli Konfy i Kukiza ( bo tam by się paru kumatych znalazło)... Podobno poseł Brejza ( ten co go pisiory próbowali wykończyć podpalając mu przenośny sracz pod oknem) wynalazł kolejną mega aferę. Prawda to chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli? |
|
|
|
|
opozycja to zbieranina
- niekompetentni idioci - zboczeńcy - bezideowcy - złodzieje i aferzyści - pospolici zdrajcy a wracając do kłamcy i tchórza anżeja: CYTAT Czy każdego kto się ze mną nie zgadza uważam za pisora? Tak? Ty masz podobnie. Każdy kto ma inne zdanie jest wyznawcą POKO i zapewne jest opłacanym trolem. Troli piszących za kasę, a którzy popierają pisiorstwo (cdn, art, i pzp4). Pomyśl, ile razy cię blokowano? pzp4 jest bezkarny. Przypadek? klakierku - PolakzPolski20 - wyzywał wszystkich jak leci od przygłupów - bezkarny - ty anżeju (zero) i heniuś - wyzywaliście niedawno mirka777 od pojebów (choć on nikogo na forum personalnie nie atakuje) - pozostaliście bezkarni PRZYPADEK? |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Kaczyński też przegrywał wszystkie wybory od 2007 do 2015 roku. Mimo to udało mu się później wrócić na szczyt. To prawda że Budka i cała opozycja nie niesie dla swoich wyborców żadnego pozytywnego przesłania , jednak ich powrót do władzy jest jak najbardziej realny...
Kiedyś na tym forum figlarz podkpiwał ile to razy Jaro dostał kopa w zadek. Widzę że równowaga w przyrodzie musi być... |
|
|
|
|
Racja Bolek. Mam jednak nadzieję, że zanim ciamajdan pozbiera sie do kupy, powstanie w Polsce godna uwagi alternatywa dla PO-PSL i PiSu.
Z innej beczki: "Prokuratura Krajowa oskarżyła bydgoskiego sędziego Jakuba K. o zgwałcenie i naruszenie czynności narządu ciała sędzi. Akt oskarżenia w tej sprawie został skierowany do sądu. Sędziemu grozi do 12 lat więzienia. Zgodę na pociągnięcie sędziego do odpowiedzialności karnej wyraziła wcześniej Izba Dyscyplinarna Sądu Najwyższego, która w sierpniu prawomocnie uchyliła mu immunitet. Sąd nie wyraził wtedy zgody na ewentualny tymczasowy areszt." Nadzwyczajna kasta się bawi - nie ma co. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Sprzedam respiratory. Tanie może nie są ale cóż cenniejszego niż zdrowie!? Więcej info na p.w.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Może Owsik kupi regresie. Just ask him!
Niech zamkną w końcu te lasy , bo inaczej wszyscy zginiemy. Pamiętajcie kochani : dystans, maseczka i jabłuszko! |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku jeżeli tyle zrozumiałeś z mojego postu , tzn że nic nie zrozumiałeś... Multikonta to chyba wasza specjalność. Prowadzę swoją obywatelską misję sam od lat. W przeciwieństwie do waszej menażerii , która działa niczym wilcze stado... A pzp4 tylko przypadkiem się pojawia i wszystko co piszesz jest szczerą prawdą i nigdy nie zakładałeś wielu kont tak na wszelki wypadek Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Andrzejku jeżeli tyle zrozumiałeś z mojego postu , tzn że nic nie zrozumiałeś... Multikonta to chyba wasza specjalność. Prowadzę swoją obywatelską misję sam od lat. W przeciwieństwie do waszej menażerii , która działa niczym wilcze stado... A pzp4 tylko przypadkiem się pojawia i wszystko co piszesz jest szczerą prawdą i nigdy nie zakładałeś wielu kont tak na wszelki wypadek Nie przejmujmy się jełopem. Sam przyznał, chyba do trzech kont na portalu. Nie wiem tylko, co znaczy"zakładanie kont na wszelki wypadek". Pewnie wypadek miał kiedy zakładał konto w banku...spermy. To kolejny nawiedzony, "misjonarz od trzepania konia". Jeszcze troche ,a "wylecę" stąd,z Forum SM.Wtedy dopiero założę nowe. PS Wracając do sedna sprawy,to ten świętowyjebliwy ZakońNick... https://demot(...)ie-Konia SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem tylko, co znaczy"zakładanie kont na wszelki wypadek" Edzio zmieniał konto i pojawiał się z takim, które ma już kilka lat. Data utworzenia jest przy każdym nicku. Najpierw zaprzeczał, potem konfabulował i wymyślał jakieś historyjki, na koniec pojawił się jako bolek. Ten jego ostatni wpis pokazuje, że ma nieźle zryty beret Ma facet misję Ale może lepiej niech tę nienawiść wywala na forum niż gdyby miał z nożem latać po ulicy Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT [quote] Ten jego ostatni wpis pokazuje, że ma nieźle zryty beret Ma facet misję Ale może lepiej niech tę nienawiść wywala na forum niż gdyby miał z nożem latać po ulicy Jeśli ze swoim nożem,to nikomu nie zrobi krzywdy. Nóż tępy jak jego właściciel. PS.Udawać,a być idiotą,to dwie różne rzeczy. On to robi na poważnie... https://demotywatory.pl/2958683/Idiota SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Litości Andrzejku. Nie twierdzę że jestem święty , ale to wszystko o co mnie posądzasz to zwykłe konfabulacje...
A z drugiej strony , już kto jak kto , ale właśnie ty chcesz innych umoralniać? Bez jaj... Złośliwcy na Twitterze piszą że za to zdjęcie pani Kinia otrzymuje 8/10 w skali obalenia PiS... |
|
|
|
|
CYTAT Litości Andrzejku. Nie twierdzę że jestem święty , ale to wszystko o co mnie posądzasz to zwykłe konfabulacje... A z drugiej strony , już kto jak kto , ale właśnie ty chcesz innych umoralniać? Bez jaj... Złośliwcy na Twitterze piszą że za to zdjęcie pani Kinia otrzymuje 8/10 w skali obalenia PiS... Na litość zawsze możesz liczyć. A co do moralności to przecież oczywiste, że większych moralizatorów niż ty i miriam nie ma na tym forum. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Niech ci będzie Andrzejku. Mimo wszystko lubię waszą ekipę , i cieszę się możemy sobie pogawędki/popisanki urządzać po robocie...
Tak naprawdę świat bez bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli byłby bardzo nudny... Cała Polska na zdalnej... |
|