|
|
|
Czytam tekst wyżej myślę "dane napisane jak pod idiotów z Ciemnego Ludu". Nic nie mówiące szczątkowe statystyki bez punktu odniesienia. Sprawdzam źródło - TVPis info
Aż o jeden procent. No popatrz ty się. Na niemiecki dziennik się powołują Co ku#*y propagandowe to brak słów. Import też z roku na rok z Niemiec wzrasta. W związku z czym po ile stoi złotówka? Słyszałem że już resztki suwerenności sprzedajecie miękiszony. Niby UE taka zła a cichaczem Polskę sprzedają a winnego szukają w opozycji socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdyby na tym forum każdemu kto posiłkował się materiałami operacyjnymi sztabu POKO - szczochemzburaka, uschła ręka, to wokół nas byłoby mnóstwo inwalidów... Najlepiej o wszystkim zapomnieć i w razie czego się wyprzeć. Albo udawać trupa... https://mobile.twitter.com/rafalhubert/status/1377012092994265089 A Kubę Wątłego Andrzejku szanujesz? Możesz pisać szczerze ( prywatnie nie funkcyjnie). Nikomu nie powiem... Kim jest Kuba Wątły? Kawał zwichrowanego psychicznie wojujągo antyklerykała Andrzejku. Jeden z tych coby katoli widzieli w dole z wapnem. No wiesz wasze klimaty. Kiedyś zdaje się prowadził program w Superstacji , ale stwierdzili że im jedna Eliza Michalik wystarczy ... Przeczucie mi podpowiadało że znasz, cenisz i lubisz . Czyżbym się mylił? |
|
|
|
|
CYTAT Czytam tekst wyżej myślę "dane napisane jak pod idiotów z Ciemnego Ludu". Nic nie mówiące szczątkowe statystyki bez punktu odniesienia. Sprawdzam źródło - TVPis info Aż o jeden procent. No popatrz ty się. Na niemiecki dziennik się powołują Co ku#*y propagandowe to brak słów. Import też z roku na rok z Niemiec wzrasta. W związku z czym po ile stoi złotówka? Słyszałem że już resztki suwerenności sprzedajecie miękiszony. Niby UE taka zła a cichaczem Polskę sprzedają a winnego szukają w opozycji Ha, ha, ha, przytoczę deczko zmodyfikowane stare dobre przysłowie "Uderz w stół, a IDIOTA się odezwie" Ty progres, płatny trollu, jesteś głupszy niż by się wydawało, ścisk dupy uniemożliwia ci racjonalne myślenie. |
|
|
|
|
Widzę u prawiczków wielką podnietę sokiem z buraka
A potraficie wskazać chociaż jedną różnicę między SzB a TVP Info? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A to jedyny "polityk", który używa trolli internetowych w swojej działalności? Który, Anżeju? Ten który aktualnie ma zmianę. Dla mnie nie ma znaczenia. Napisz wprost miekiszonie, masz na myśli ostatnio pobudzonego Marczaka z Naszego Miasta czy Darka
PS. A co z koniną? wRealu24 milczą w temacie wiec trochę podpytam o wytyczne ze Sztabu bezpartyjnych wolnościowców. Oni tam odprawiają 24/d egzorcyzmy voodoo nad pisowskimi szczepionkami,,, PS. Kuba Wątły to był wolnościowy mocarz czy nie widziałam go w okolicach Palikota i Tanajno Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Gdyby na tym forum każdemu kto posiłkował się materiałami operacyjnymi sztabu POKO - szczochemzburaka, uschła ręka, to wokół nas byłoby mnóstwo inwalidów... Najlepiej o wszystkim zapomnieć i w razie czego się wyprzeć. Albo udawać trupa... https://mobile.twitter.com/rafalhubert/status/1377012092994265089 A Kubę Wątłego Andrzejku szanujesz? Możesz pisać szczerze ( prywatnie nie funkcyjnie). Nikomu nie powiem... Kim jest Kuba Wątły? Kawał zwichrowanego psychicznie wojujągo antyklerykała Andrzejku. Jeden z tych coby katoli widzieli w dole z wapnem. No wiesz wasze klimaty. Kiedyś zdaje się prowadził program w Superstacji , ale stwierdzili że im jedna Eliza Michalik wystarczy ... Przeczucie mi podpowiadało że znasz, cenisz i lubisz . Czyżbym się mylił? To mi się widzi, że to twój klon tylko z drugiej, dla ciebie strony barykady. Masz czas i energię na wyszukiwanie takich typków. Jesteś jakiś psychopata? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT A to jedyny "polityk", który używa trolli internetowych w swojej działalności? Który, Anżeju? Ten który aktualnie ma zmianę. Dla mnie nie ma znaczenia. Napisz wprost miekiszonie, masz na myśli ostatnio pobudzonego Marczaka z Naszego Miasta czy Darka Marczak ani żaden Darek nie jest członkiem Stowarzyszenia Nasze Miasto. Wiesz to ale jesteś zwykłym trollem na usługach lukrecjusza i piszesz to za co ci płaci. Wiesz jak się traktuje takich pisarzy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dalej nie napisałeś który polityk. O sympatyków Naszego Miasta się nie martw
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Dalej nie napisałeś który polityk. O sympatyków Naszego Miasta się nie martw Napisałem. Nie jeden, sama wiesz kto zleca ci pisanie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja wiem co ja wiem Anżeju. Ten "motłoch z obu stron" nikogo nie zastanowił?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT To mi się widzi, że to twój klon tylko z drugiej, dla ciebie strony barykady. Masz czas i energię na wyszukiwanie takich typków. Jesteś jakiś psychopata? Andrzejku nie jestem psychopatą , muszę jednakowoż przyznać że mam jakąś perwersyjną przyjemność w przekomarzaniu z funkcjonariuszami sztabu bezpartyjnych wolnościowiców... Niby wiem że jesteście bandą nadętych osłów ale mimo to czuję frajdę... A Wątły to taka sama szuria jak wy. Chodziłby chętnie i kościoły podpalał , tyle że by się obawiał że mu kibole spuszczą wpier.ol. Bez urazy , po prostu myślałem że to twój idol... |
|
|
|
|
CYTAT Widzę u prawiczków wielką podnietę sokiem z buraka A potraficie wskazać chociaż jedną różnicę między SzB a TVP Info? Pizdas daję sobie rękę odciąć , że gdyby do Polski na białej chabecie powrócił rudy Mesjasz to byś pierwszy klękał przed jego obliczem. A nawet robiłbyś mu za podnóżek , coby boskością skażona stopa jego , nie dotykała ziemi... Gdyby wrócił na mecenasie Koniu , to obawiam się że twój kręgosłup by nie wytrzymał takiej próby. Z drugiej strony czego się nie robi z miłości do praworządności... |
|
|
|
|
Geniusze eksperci odkryli to o czym piszę na forum od początku tematu:
CYTAT 500 plus miało poprawić sytuację finansową mniej majętnych rodziców i zwiększyć dzietność. Liczba narodzin jest niższa niż przed wprowadzeniem świadczenia, a większość pieniędzy z programu trafia do najbogatszych Polaków. Więcej: https://bizne(...)edniejsi Ciemny lud to kupił. Tłumaczyć cymbałom że socjalizm ich zubaża to jak rzucać perły przed wieprze. CYTAT I okazało się, że do najbogatszych Polaków z 500 plus dociera ponad dwa razy więcej pieniędzy, niż do najuboższych. ***** Ciemny Lud Chytry dwa razy traci. Mieli dostać biedni - dostali bogaci! :-) socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Pizdas daję sobie rękę odciąć , że gdyby do Polski na białej chabecie powrócił rudy Mesjasz to byś pierwszy klękał przed jego obliczem. A nawet robiłbyś mu za podnóżek , coby boskością skażona stopa jego , nie dotykała ziemi... Gdyby wrócił na mecenasie Koniu , to obawiam się że twój kręgosłup by nie wytrzymał takiej próby. Z drugiej strony czego się nie robi z miłości do praworządności... No i huju bosy na kaczych łapach byłbyś bez ręki Niby piszesz czasami, że PIS i TVP to zło ale zawsze jesteś pierwszy do ich obrony |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To mi się widzi, że to twój klon tylko z drugiej, dla ciebie strony barykady. Masz czas i energię na wyszukiwanie takich typków. Jesteś jakiś psychopata? Andrzejku nie jestem psychopatą , muszę jednakowoż przyznać że mam jakąś perwersyjną przyjemność w przekomarzaniu z funkcjonariuszami sztabu bezpartyjnych wolnościowiców... Niby wiem że jesteście bandą nadętych osłów ale mimo to czuję frajdę... A Wątły to taka sama szuria jak wy. Chodziłby chętnie i kościoły podpalał , tyle że by się obawiał że mu kibole spuszczą wpier.ol. Bez urazy , po prostu myślałem że to twój idol... Tak czytam i w pierwszym momencie pomyślałem, że wzięło cię na szczerość i piszesz o sobie. Bardziej ten koleżka pasuje mi do ciebie. Taki bohater w necie. Najmądrzejszy i wszystkich obraża w realu jak sam pisałeś, zwykła cipa. Dodatkowo stałe musisz udowadniać swoją przezajebistość. IQ120 i wszystko jasne. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pizdas daję sobie rękę odciąć , że gdyby do Polski na białej chabecie powrócił rudy Mesjasz to byś pierwszy klękał przed jego obliczem. A nawet robiłbyś mu za podnóżek , coby boskością skażona stopa jego , nie dotykała ziemi... Gdyby wrócił na mecenasie Koniu , to obawiam się że twój kręgosłup by nie wytrzymał takiej próby. Z drugiej strony czego się nie robi z miłości do praworządności... No i huju bosy na kaczych łapach byłbyś bez ręki Niby piszesz czasami, że PIS i TVP to zło ale zawsze jesteś pierwszy do ich obrony Może tak , może nie pizdas. Jeżeli to forum niesie jakieś przesłanie , to z pewnością absolutna niewiarygodność członków sztabu bezpartyjnych wolnościowiców jest takim wnioskiem... Nawet gdybyś się przysięgał na Matkę Boską Częstochowską albo prędzej na Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej, i tak bym ci nie uwierzył... |
|
|
|
|
Bolek, Edek i jeszcze inne odsłony tej samej osoby kreują się na jedynego wiarygodnego, absolutnie wiarygodnego tego forum
Komedia w wykonaniu pisowskich trolli. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Bolek, Edek i jeszcze inne odsłony tej samej osoby kreują się na jedynego wiarygodnego, absolutnie wiarygodnego tego forum Komedia w wykonaniu pisowskich trolli. Uderz w stół , a nożyce się odezwą... Andrzejku to co wy jako sztab tworzycie nie jest komedią. To tragifarsa... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bolek, Edek i jeszcze inne odsłony tej samej osoby kreują się na jedynego wiarygodnego, absolutnie wiarygodnego tego forum Komedia w wykonaniu pisowskich trolli. Uderz w stół , a nożyce się odezwą... Andrzejku to co wy jako sztab tworzycie nie jest komedią. To tragifarsa... Ja i mój sztab A jak tam twój sztab? No tak, uderz w stół. Nie dało się przejść obok takich rewelacji. tragifarsa, twoja twojsza Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
NIE ***** PIS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nic o Żelaznym Marianie? Zapowiedź nowych kontroli nie robi żadnego wrażenia na farmach pisowskich?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|