|
|
|
PZPr20, Wybory kopertowe były w terminie.
Ale niezatapialny ORP Bodnar nigdy nie zawodzi, tez jedyny w swoim rodzaju. Sąd uwzględnił tym samym wniosek Adama Bodnara, który wskazywał, że transakcja może naruszać konstytucyjną zasadę wolności słowa. Gdy był niemiecki to był polskojęzyczny ale i praworządny i wolnościowy. Głowa boli a człowiek uczy się całe życie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT
Jak ukradł to trzeba postawić zarzuty i z dowodami iść do sądu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
@art2deco
"PZPr20, Wybory kopertowe były w terminie." Matka wie, że ćpiesz? Nie było wyborów kopertowych przygłupie. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Powiedz to Obajtkowi Andrzejku...
W końcu tyle ukradł... |
|
|
|
|
No tak ty przecież wiesz wszystko. Wszystko już wyczytałeś na Twitterze
Znudziło się już robienie z siebie idioty jako klon teraz wracasz do bolka Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tyle roboty opluwania Obajtka nie było na darmo. To setki miejsc pracy dla redaktorów i dziennikarzy.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT No tak ty przecież wiesz wszystko. Wszystko już wyczytałeś na Twitterze Znudziło się już robienie z siebie idioty jako klon teraz wracasz do bolka No co ty Andrzejku? Wszystko wiedzą tylko bezpartyjni wolnościowcy rodem z miasta Stalowej Woli. Póki co nie jestem członkiem waszej ekipy... Robienie z siebie idioty to jak dla mnie domena tej samej menażerii która wie wszystko. Sądzę że nie muszę ci anonsować tych ludzi... |
|
|
|
|
CYTAT Tyle roboty opluwania Obajtka nie było na darmo. To setki miejsc pracy dla redaktorów i dziennikarzy. Kolejna najlepiej poinformowana. Posiada wiedzę praktyczną. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No tak ty przecież wiesz wszystko. Wszystko już wyczytałeś na Twitterze Znudziło się już robienie z siebie idioty jako klon teraz wracasz do bolka No co ty Andrzejku? Wszystko wiedzą tylko bezpartyjni wolnościowcy rodem z miasta Stalowej Woli. Póki co nie jestem członkiem waszej ekipy... Robienie z siebie idioty to jak dla mnie domena tej samej menażerii która wie wszystko. Sądzę że nie muszę ci anonsować tych ludzi... Nie bo ty. I tyle w temacie. Zaczerpnięte z Twittera. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Co to za ofensywa bezpartyjnych wolnościowiców? Sztab POKO zaczął ich ścigać za marną robotę , czy chodzi o coś innego?
Tyle pytań , tak mało odpowiedzi. Tylko w Onecie znajdziemy ukojenie... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT No tak ty przecież wiesz wszystko. Wszystko już wyczytałeś na Twitterze Znudziło się już robienie z siebie idioty jako klon teraz wracasz do bolka No co ty Andrzejku? Wszystko wiedzą tylko bezpartyjni wolnościowcy rodem z miasta Stalowej Woli. Póki co nie jestem członkiem waszej ekipy... Robienie z siebie idioty to jak dla mnie domena tej samej menażerii która wie wszystko. Sądzę że nie muszę ci anonsować tych ludzi... Nie bo ty. I tyle w temacie. Zaczerpnięte z Twittera. Ok , myślałem że mnie czymś zaskoczysz Andrzejku. Niestety jak zwykle rozczarowujesz... |
|
|
|
|
CYTAT Co to za ofensywa bezpartyjnych wolnościowiców? Sztab POKO zaczął ich ścigać za marną robotę , czy chodzi o coś innego? Tyle pytań , tak mało odpowiedzi. Tylko w Onecie znajdziemy ukojenie... Edek, to czytaj Onet. Je zapominaj również o Twitterze Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT No tak ty przecież wiesz wszystko. Wszystko już wyczytałeś na Twitterze Znudziło się już robienie z siebie idioty jako klon teraz wracasz do bolka No co ty Andrzejku? Wszystko wiedzą tylko bezpartyjni wolnościowcy rodem z miasta Stalowej Woli. Póki co nie jestem członkiem waszej ekipy... Robienie z siebie idioty to jak dla mnie domena tej samej menażerii która wie wszystko. Sądzę że nie muszę ci anonsować tych ludzi... Nie bo ty. I tyle w temacie. Zaczerpnięte z Twittera. Ok , myślałem że mnie czymś zaskoczysz Andrzejku. Niestety jak zwykle rozczarowujesz... Oj. Tylko czemu nie jest mi przykro? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tyle roboty opluwania Obajtka nie było na darmo. To setki miejsc pracy dla redaktorów i dziennikarzy. Kolejna najlepiej poinformowana. Posiada wiedzę praktyczną. To już nie jesteś za autentycznie zdolnymi i ciężko pracującymi jak Obajtek. Nowak jest inaczej uzdolniony, model i słup jak ten z Amber. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @art2deco "PZPr20, Wybory kopertowe były w terminie." Nie było wyborów kopertowych przygłupie. Pisałam o dacie gapo. Wtedy to Gowin rzucił się Rejtanem dla ratowania Kidawy, pamiętasz? Nie tylko wtedy się rzucał,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Tyle roboty opluwania Obajtka nie było na darmo. To setki miejsc pracy dla redaktorów i dziennikarzy. Kolejna najlepiej poinformowana. Posiada wiedzę praktyczną. To już nie jesteś za autentycznie zdolnymi i ciężko pracującymi jak Obajtek. Nowak jest inaczej uzdolniony, model i słup jak ten z Amber. Zapytaj bolka. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Edek, to czytaj Onet. Je zapominaj również o Twitterze Muszę przyznać że nie całkiem cię zrozumiałem Andrzejku. Te wasze polityczne umocowania okropnie utrudniają jasny ogląd sytuacji... |
|
|
|
|
CYTAT Ok , myślałem że mnie czymś zaskoczysz Andrzejku. Niestety jak zwykle rozczarowujesz... Oj. Tylko czemu nie jest mi przykro?[/cytat] No tak zdolność do empatii nigdy nie była mocną stroną bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Edek, to czytaj Onet. Je zapominaj również o Twitterze Muszę przyznać że nie całkiem cię zrozumiałem Andrzejku. Te wasze polityczne umocowania okropnie utrudniają jasny ogląd sytuacji... No trudno. Pozostaje ci z tym żyć. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ok , myślałem że mnie czymś zaskoczysz Andrzejku. Niestety jak zwykle rozczarowujesz... Oj. Tylko czemu nie jest mi przykro? No tak zdolność do empatii nigdy nie była mocną stroną bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli...[/cytat] Za to empatia jest domeną zwolenników PiS. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
PIS kradnie VAT.
PISlodziejskie pociotki mają intratne stanowiska. Po za tym gówno z tego VATu jest. Żeby tego było mało jeszcze zadłużają. Ile tego długu jest na każdego z nas? 40.000,00 na osobę? . VATem od handlarza bronią za respiratory nawet się nie zainteresowali. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
bredzisz redresiku - fanatyku
idź poratuj dzbana foliarza |
|
|
|
|
CYTAT PIS kradnie VAT. PISlodziejskie pociotki mają intratne stanowiska. Po za tym gówno z tego VATu jest. Żeby tego było mało jeszcze zadłużają. Ile tego długu jest na każdego z nas? 40.000,00 na osobę? . VATem od handlarza bronią za respiratory nawet się nie zainteresowali. PiS kradnie VAT , a Jarosław gwałci kota. Mówię ci regresie że to najprawdziwsza prawda... PiS jeszcze postarza ludzi Ciekawe czy Lolo Pindolo będzie miał problemy z zatwardzeniem? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT PIS kradnie VAT. PISlodziejskie pociotki mają intratne stanowiska. Po za tym gówno z tego VATu jest. Żeby tego było mało jeszcze zadłużają. Ile tego długu jest na każdego z nas? 40.000,00 na osobę? . VATem od handlarza bronią za respiratory nawet się nie zainteresowali. PiS kradnie VAT , a Jarosław gwałci kota. Mówię ci regresie że to najprawdziwsza prawda... PiS jeszcze postarza ludzi Ciekawe czy Lolo Pindolo będzie miał problemy z zatwardzeniem? Co ty się tak interesujesz jego zatwardzeniem? Po nocach o tym śnisz czy jak? jakieś ukryte pragnienia? Znajdź sobie jakiegoś faceta i sprawdzisz jak to jest. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Czy ja wiem Andrzejku? Wyraziłem wyłącznie zainteresowanie czy okrężnica Lola była regularnie poddawana masażowi po prysznicem. Chyba sam wiesz co się mówi o więzieniach. Obawiam się jednakowoż że wyciągasz zbyt dalekie wnioski z mojego niewinnego żarciku. Twoja zwichrowana i pokręcona psychika podpowiada ci widocznie twoje ukryte pragnienia...
|
|