Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT A jednak ze 200 uderzeń na minutę? Pińcset Oj, to niedobrze zaraz ci pokrywka odleci Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No widzisz? Zgadzam się z tobą. Tylko po co ta nienawiść? Czas na normalnych ludzi w polityce, to tylko kwestia czasu. mirki, neptuny i inne przekupne oraz roszczeniowe nieroby pójdą w niepamięć. Jeszcze będzie normalnie. Anżej jeżeli zadajesz pytanie : po co ta nienawiść ? - to spójrz w lustro i zadaj je samemu sobie. I przy okazji swoim kolegom. Zarzucasz mi obronę PiSu , a i ty i twoi kumple, w układzie zero-jedynkowym zawsze poprą niepisiora. Bez względu na wszystko. O ośmiu gwiazdkach czy innych tego typu błahostkach już nawet nie wspomnę. Reasumując popierasz walkę z hejtem , ale sam w znacznym stopniu jesteś człowiekiem nakręcającym nienawiść na tym forum. Ja przynajmniej nie ukrywam że moim hobby jest przekomarzanie się z wami , niejednokrotnie wyłącznie dla beki. Zatem umoralniając innych , warto najpierw zmieniać świat od siebie... Już zmieniłem, a ty dalej żyjesz przeszłością. Tak wygodniej? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Odemnie Andrzej to 3 ch** w bok , nie pobieram ŻADNYCH świadczeń , ktore obecny rząd daje ludziom , a podatki płace napewno większe niz Ty. Nierobem to co najwyzej mozesz być Ty , bo Ty najwiecej krzyczysz jak jest k*** źle. Na pewno? Wyślij fotkę PITa. Wtedy mnie przekonasz. Jak jest źle to o tym piszę, jak rządzący zrobią coś dobrego to możesz być pewien, pochwalę. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Już zmieniłem, a ty dalej żyjesz przeszłością. Tak wygodniej? Nawet jeżeli to prawda i zacząłeś walczyć z nienawiścią od siebie , to dosłownie nic na to nie wskazuje , Anżej. A przynajmniej ja niczego takiego nie zauważyłem... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Już zmieniłem, a ty dalej żyjesz przeszłością. Tak wygodniej? Nawet jeżeli to prawda i zacząłeś walczyć z nienawiścią od siebie , to dosłownie nic na to nie wskazuje , Anżej. A przynajmniej ja niczego takiego nie zauważyłem... Tak jak żyłeś 8 lat pod rządami Tuska tak i teraz będziesz musiał z tym żyć. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Odemnie Andrzej to 3 ch** w bok , nie pobieram ŻADNYCH świadczeń , ktore obecny rząd daje ludziom , a podatki płace napewno większe niz Ty. Nierobem to co najwyzej mozesz być Ty , bo Ty najwiecej krzyczysz jak jest k*** źle. Na pewno? Wyślij fotkę PITa. Wtedy mnie przekonasz. Jak jest źle to o tym piszę, jak rządzący zrobią coś dobrego to możesz być pewien, pochwalę. Już pędze z moim taxem. Nierobom , ludziom z dwiema lewymi gałęziami jest zawsze źle, stąd twój ból dupy. Promujesz sie tu na gibkiego , rzeskiego chłopa , więc rusz kumatym łbem i zrób coś żeby ci było lepiej. A nie wieczne smuty : oj jak boli , oj jak niedobrze , rzad zły a ja dobry, oj jak mnie krzywdzą . Takimi bredniami jak wypisujesz tu z twoim kolega juskiem , uświadczacie mnie w tym , jaka ta zajebista , postępowa kadra przeciwników rzadu jest ku*** mizerna. Wy jesteście na dnie , ja moge wam rzucić co najwyzej łopate , bo z tego waszego gówn* ktore macie w głowach , nie wygrzebie was nikt. Amen |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Odemnie Andrzej to 3 ch** w bok , nie pobieram ŻADNYCH świadczeń , ktore obecny rząd daje ludziom , a podatki płace napewno większe niz Ty. Nierobem to co najwyzej mozesz być Ty , bo Ty najwiecej krzyczysz jak jest k*** źle. Na pewno? Wyślij fotkę PITa. Wtedy mnie przekonasz. Jak jest źle to o tym piszę, jak rządzący zrobią coś dobrego to możesz być pewien, pochwalę. Już pędze z moim taxem. Nierobom , ludziom z dwiema lewymi gałęziami jest zawsze źle, stąd twój ból dupy. Promujesz sie tu na gibkiego , rzeskiego chłopa , więc rusz kumatym łbem i zrób coś żeby ci było lepiej. A nie wieczne smuty : oj jak boli , oj jak niedobrze , rzad zły a ja dobry, oj jak mnie krzywdzą . Takimi bredniami jak wypisujesz tu z twoim kolega juskiem , uświadczacie mnie w tym , jaka ta zajebista , postępowa kadra przeciwników rzadu jest ku*** mizerna. Wy jesteście na dnie , ja moge wam rzucić co najwyzej łopate , bo z tego waszego gówn* ktore macie w głowach , nie wygrzebie was nikt. Amen Wbrew temu co piszesz, jest mi całkiem nieźle. Zawodowo i prywatnie. Ciężko pracuję i mam z tego całkiem niezłe profity. Wiele wymagam od siebie więc również wymagam od polityków, którzy są na moim utrzymaniu. Trafiłeś kulą w płot. To ile podatku zapłaciłeś za zeszły rok i z jakiego tytułu i czy jesteś w stanie to udowodnić skoro piszesz że płacisz więcej ode mnie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Tak jak żyłeś 8 lat pod rządami Tuska tak i teraz będziesz musiał z tym żyć. O tym wiem Anżej. Tyle że kreowanie się na kogoś , a stan faktyczny , to są dwie zupełnie różne sprawy. Inaczej : czyny a nie słowa świadczą o człowieku... |
|
|
|
|
Albo Zbyszek Hołdys żyje w rzeczywistości alternatywnej albo ja ... Kiedyś jak Beatlesi koncertowali to dziewczyny mdlały i piszczały. Teraz wystarczy że "sędzia niezłomny" zacznie cytować konstytucję... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak jak żyłeś 8 lat pod rządami Tuska tak i teraz będziesz musiał z tym żyć. O tym wiem Anżej. Tyle że kreowanie się na kogoś , a stan faktyczny , to są dwie zupełnie różne sprawy. Inaczej : czyny a nie słowa świadczą o człowieku... Jesteś w tym przecież fachowcem to nikt cie nie oszuka Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na razie to tylko ty próbujesz oszukiwać. Pokaż że naprawdę nie jesteś nienawistnikiem ziejącym agresją w kierunku ludzi myślących inaczej. Jeżeli to stwierdzę , to powiedzmy że możemy zawrzeć coś na zasadzie pokoju...
|
|
|
|
|
CYTAT Na razie to tylko ty próbujesz oszukiwać. Pokaż że naprawdę nie jesteś nienawistnikiem ziejącym agresją w kierunku ludzi myślących inaczej. Jeżeli to stwierdzę , to powiedzmy że możemy zawrzeć coś na zasadzie pokoju... Dobrze edziu. Postaram się Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Postanowienie poprawy to dopiero pierwszy krok. Nie dotyczy juska , bo on póki co nie deklaruje żadnych zmian w swoim życiu. Uparty nigga
Tymczasem parówka.pl podgrzewa atmosferę przed najważniejszym wydarzeniem tego sezonu... Jeżeli "sędzia niezłomny" przyjedzie do Stalowej Woli , to osobiście będę sypał kwiaty na trasie jego przejazdu... Niestety najbliżej nas Mielec i Biłgoraj. Ale dlaczego? |
|
|
|
|
CYTAT Postanowienie poprawy to dopiero pierwszy krok. Nie dotyczy juska , bo on póki co nie deklaruje żadnych zmian w swoim życiu. Uparty nigga A ty kiedy skończysz ze swoimi niedomówieniami, oskarżeniami, złośliwościami i obrażaniem rozmówców? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Nierobom , ludziom z dwiema lewymi gałęziami jest zawsze źle, stąd ból dupy. Takimi bredniami jak wypisujesz tu z twoim kolega juskiem , uświadczacie mnie w tym , jaka ta zajebista , postępowa kadra przeciwników rzadu jest ku*** mizerna. Wy jesteście na dnie , ja moge wam rzucić co najwyzej łopate , bo z tego waszego gówn* ktore macie w głowach , nie wygrzebie was nikt. Amen @bolku czy inny @neptrunku Z @Andrzejem łączy mnie zbieżność poglądów i nie włazimy sobie do dupy. A Ciebie(Was)to nawet nie olałby mój pies. To że jesteś światopoglądowo "betonem",roszczeniowym pasożytem...Trudno. Tacy też są potrzebni. Pytanie do wszystkich,ale -nie do Ciebie trutniu.nierobie i patogenie. https://demot(...)iadomisz SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Postanowienie poprawy to dopiero pierwszy krok. Nie dotyczy juska , bo on póki co nie deklaruje żadnych zmian w swoim życiu. Uparty nigga A ty kiedy skończysz ze swoimi niedomówieniami, oskarżeniami, złośliwościami i obrażaniem rozmówców? Anżejku, ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam gęby pełnej frazesów o tolerancji . Nie udaję zakłamanego świętoszka... Zupełnie jak Jurek Owsiak = sprzedaje koszulki : "Ja nie hejtuję, ja rock’n’rolluję" , a właśnie jest jednym z tych , którzy dokładają do pieca w tym rozpalonym do czerwoności społeczeństwie. Jego wyobrażenie tolerancji nie obejmuje ludzi mających inne poglądy... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nierobom , ludziom z dwiema lewymi gałęziami jest zawsze źle, stąd ból dupy. Takimi bredniami jak wypisujesz tu z twoim kolega juskiem , uświadczacie mnie w tym , jaka ta zajebista , postępowa kadra przeciwników rzadu jest ku*** mizerna. Wy jesteście na dnie , ja moge wam rzucić co najwyzej łopate , bo z tego waszego gówn* ktore macie w głowach , nie wygrzebie was nikt. Amen @bolku czy inny @neptrunku Z @Andrzejem łączy mnie zbieżność poglądów i nie włazimy sobie do dupy. A Ciebie(Was)to nawet nie olałby mój pies. To że jesteś światopoglądowo "betonem",roszczeniowym pasożytem...Trudno. Tacy też są potrzebni. DPytanie do wszystkich,ale -nie do Ciebie trutniu.nierobie i patogenie. https://demot(...)iadomisz Ty chory pojebie milcz. twoj bełkot dyskektyka rozwojowego nie znaczy nic. |
|
|
|
|
https://twitter.com/marcinwarchol/status/1402228184544952321
Tak kradnie PIS. Kupuje głupców ich za ich własne pieniądze. 1. Czy powinienem być karany za malwersacje.Uzycie środków z funduszu na cele kampani wyborczej? 2. Czy w tym praworządnym państwie mafia PISłodziejka nie ma już realnej bezkarności+ ? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Postanowienie poprawy to dopiero pierwszy krok. Nie dotyczy juska , bo on póki co nie deklaruje żadnych zmian w swoim życiu. Uparty nigga A ty kiedy skończysz ze swoimi niedomówieniami, oskarżeniami, złośliwościami i obrażaniem rozmówców? Anżejku, ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam gęby pełnej frazesów o tolerancji . Nie udaję zakłamanego świętoszka... Zupełnie jak Jurek Owsiak = sprzedaje koszulki : "Ja nie hejtuję, ja rock’n’rolluję" , a właśnie jest jednym z tych , którzy dokładają do pieca w tym rozpalonym do czerwoności społeczeństwie. Jego wyobrażenie tolerancji nie obejmuje ludzi mających inne poglądy... Czyli ty nie zamierzasz niczego zmieniać w swoim postępowaniu? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
]
CYTAT Ja chory pojeb milcze. Moj bełkot dyskektyka rozwojowego nie znaczy nic. @neptunek-babochłopie. Masz rację. Zajmij się jednak swoim zwieraczem,o którym ostatnio tak wiele cierpiał,a o czym tak dużo pisałeś. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
No właśnie dlatego jesteś uważany za przychlasta i dyslektyka.
Szczeka dalej pchło. Tylko w inny rytm , bo sie powtarszasz w tych wypoxinach , forumowy pajacu |
|
|
|
|
CYTAT Czyli ty nie zamierzasz niczego zmieniać w swoim postępowaniu? Nie wiem Anżej. Wszystko zależy od ciebie/was. Jeżeli chcesz utrzymywać status quo , niech zostanie po staremu. Jeżeli uważasz że warto trochę spuścić z tonu, wykonaj pierwszy krok. Dostosowałem się do ciebie/was wiele lat temu , i być może trzeba trochę wyluzować. Ale jak pisałem , nie będę robił z siebie zakłamanego świętoszka walczącego z hejtem , a obrażającego wszystkich myślących inaczej... Wbrew twoim podejrzeniom , nie posiadam innych kont niż to obecne. Zatem mogę jedynie ręczyć swoją własną osobą, a właściwie jednym użytkownikiem... Po prostu nie odpowiadam za innych. |
|
|
|
|
CYTAT No właśnie dlatego jesteś uważany za przychlasta i dyslektyka. Szczeka dalej pchło. Tylko w inny rytm , bo sie powtarszasz w tych wypoxinach , forumowy pajacu Że taka okurwiała menda jak ty jeszcze nie dostała bana to skandal. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mendy to ty poszukaj u siebie w gaciach.
Beduinie biegajacy na siedzaco. Zaraz ci gul wyskoczy. Jak to szło. "Siadaj , nikt cie o nic nie pytał". |
|