|
|
|
chcę się tam przyjąć czekam na opinię
|
|
|
|
|
|
|
|
~~[krycha]\" | |
|
|
chcę się tam przyjąć jako kierowca
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
o piekarni co ja moge myśleć? Że chyba tam wszystko w sumie tam gra jak należy bo chlebek paluszki lizać...ten zapach..smak...chrupkość...mniam.... jak się mówi "piętki" powinni jakoś zacząć wypiekać bo z jednego chlebusia mam ino dwie - za mało jak dla mnie.... ale polecam z masełkiem i solą ....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~społemPodStołem | |
|
|
chleb to mial dobry ale 10 lat temu , teraz dziadostwo jak od pyzary korony czy galicyjskiej
|
|
|
~~ciekawy | |
|
|
ale od dziubka jest ok chlebek
|
|
|
|
|
|
Ostatnio paliwa w całej Polsce tanieją, tym samym żywność też powinna tanieć.
Przeważnie jak paliwo szło w górę, producencji usprawiedliwiali się podnoszeniem cen właśnie wzrostem cen paliw. Ostatnio cena chleba z piekarni ROSTEK (chleb sprzedawany w Tesco) poszedł w górę z kwoty 1,59 zł na 2,39 zł W takim razie niech właściciel sam go je. |
|
|
|
|
Myślisz że tylko cena paliwa wpływa na końcowy produkt?? nie chcesz nie kupuj
|
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio cena chleba z piekarni ROSTEK (chleb sprzedawany w Tesco)poszedł w górę z kwoty 1,59 zł na 2,39 zł W takim razie niech właściciel sam go je. Przepraszam, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że to market Tesco podniósł cenę produktu. Nie bardzo rozumiem czemu tak szalejesz. |
|
|
|
|
Podobno sama chemia w tym chlebie u rostka
|
|
|
|
|
Mam porównanie pieczywo rostek i dziubek.
Od dziubka kupiłem chleb w piątek i w poniedziałek szło zrobic kanapkę do pracy, u rostka jest problem jak kupisz rano zrobic na drugi dzień. Biorę zawsze krojony i chlebak drewniany, nawet biedronkowy chleb jest lepszy. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Zdecydowanie najbardziej smakuje mi pieczywo od Dziubka
wczoraj kupiłam chałkę od Rostka,ok godz 15ej'dziś rano mogłam ją ewentualnie zetrzeć na tarce,suchy wiór |
|
|
|
|
gdzie mozna kupic od Dziubka ?
|
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio paliwa w całej Polsce tanieją, tym samym żywność też powinna tanieć. Przeważnie jak paliwo szło w górę, producencji usprawiedliwiali się podnoszeniem cen właśnie wzrostem cen paliw. Ostatnio cena chleba z piekarni ROSTEK (chleb sprzedawany w Tesco) poszedł w górę z kwoty 1,59 zł na 2,39 zł W takim razie niech właściciel sam go je. Chleb za 1,50 ? Smacznego. |
|
|
|
|
frac ma pieczywo od Dziubka,i inne sklepy spozywcze też
a piekarnia jest tu: https://plus.(...)pl&hl=pl jak się zjeżdza w dół do Rozwadowa,to trzeba skręcić w drogę w kierunku Sanu,gwałtowny zjazd w dół,rano chyba czynne do 10ej.potem 14-15 (chyba?) pozdrawiam |
|
|
|
|
Ja jeżdze bepośrednio do piekarni w rozwadowie.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dziubek ma zdecydowanie najlepsze pieczywo.
|
|
|
|
|
Szkoda tylko że relatywnie mało sklepów oferuje to pieczywo. A chleb żurawinowy od Dziubka od zawsze robi furorę na imprezach rodzinnych i wytrzymuje 4-5 dni w chlebaku.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Chleb z tej piekarni jest tak samo h...owy jak te Panie, które sprzedają go w tunelu na Poniatowskiego.
|
|
|
|
|
Jeden z najlepszych chelbów w mieście to "żytni" od Rostka, taki dość spory za 6zł. Wytrzyma i tydzień, czy go się je od razu czy za kilka dni to i tak jest smaczny. Mam nadzieję, że go nie spartolą z czasem.
|
|
|
|
|
Najlepszy chleb od dziubka nawet krojony w frac'u ma chrupiaca skorke a dostawy sa pieczywa 2-3 dziennie. Najgorsze bulki kajzerki sa od rostka napompowane po ususzeniu nawet na bulke tarta sie nie nadaja.
Dobry jest tez galicyjski i nazywa sie galicykski ale ten to 1,5 miesiaca nie moge dostac. |
|
|
|
|
Skoro taki ch jowy ten chleb i kajzerki to ich po prostu nie kupujcie. Wszyscy, którzy tutaj krytykują Rostka to malutki ułamek jego klientów, reszta jest zadowolona skoro w każdym ze sklepów mają duży ruch Osobiście polecam bo zawsze jest świeżo i tanio no ale jesteśmy narodem który jak kogoś raz na dzień nie skrytykuje i nie obrazi to jest chory... szkoda, ale zawsze znajdzie się jeden niezadowolony
|
|
|
|
|
Kupuja bo jest tanio
|
|
|
|
|
Oczywiście,że nie kupuję pieczywa od Rostka.Zdarzyło mi się, bo oferują wszędzie ale jeden raz wystarczył.
|
|
|
|
|
A ja Wam mówię, spróbujcie ten żytni. Też nie przepadałem za ich wypiekami, ale żytni jest genialny.
|
|
|
|
|
Też polecam od Rostka żytni. Ostatnio kupiłam niechcący na Poniatowskiego, na szybko, nawet nie popatrzyłam na nazwę piekarni. I posmakował. Później poszłam już świadomie sprawdzić skąd pochodzi I kupuję. Na przemian z razowym od Dziubka (kupuję we Fracu). Biały sporadycznie, nie mam ulubionego. A propo Rostka to uwielbiam ciastka z oczkiem, albo gwiazdki z oczkiem, pychaaaa
|
|