|
|
|
Hej jade dzis obdwodnica a tutaj takie pielgrzymki ida do Galerii ludzi. Wiecie moze co tam sie dzieje??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do pracy idą. Ktoś musi przygotować sklepy na otwarcie.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Hej jade dzis obdwodnica a tutaj takie pielgrzymki ida do Galerii ludzi. Wiecie moze co tam sie dzieje?? zajmują sobie kolejke juz za kilka dni otwarcie.
|
|
|
|
|
Mela, ostatnio na pw dostałam od Ciebie zgłoszenie, że użytkownik Rally odnosi się do Ciebie prześmiewczo (wg mnie żadnej ironi z jego strony nie było), a teraz sama nabijasz posty nie na temat? Wymagasz od kogoś rzeczy, których sama nie przestrzegasz.
|
|
|
|
|
Wszechobecna reklama tego interesu stala sie meczaca, ile mozna gdybac, co to zmienia co tam kto zdecydowal sprzedawac. I tak kpin z ustawki malo...
|
|
|
|
|
CYTAT Mela, ostatnio na pw dostałam od Ciebie zgłoszenie, że użytkownik Rally odnosi się do Ciebie prześmiewczo (wg mnie żadnej ironi z jego strony nie było), a teraz sama nabijasz posty nie na temat? Wymagasz od kogoś rzeczy, których sama nie przestrzegasz. Ha, Ha, widzę że ORMO jest czujne i donosiki nadal popularne |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Mela, ostatnio na pw dostałam od Ciebie zgłoszenie, że użytkownik Rally odnosi się do Ciebie prześmiewczo (wg mnie żadnej ironi z jego strony nie było), a teraz sama nabijasz posty nie na temat? Wymagasz od kogoś rzeczy, których sama nie przestrzegasz. to tylko wybrani mogą pisac co chcą.?
|
|
|
|
|
Nie wybrani, ponieważ Rally w żadnym wypadku Ciebie nie obraził ani nie zachował się niekulturalnie. Ale skoro jesteś taka przewrażliwiona na tym punkcie i szukasz dziury w całym to zobacz, że właśnie sama czynisz to o co oskarżyłaś Rallego.
|
|
|
|
|
Nie ma sensu z Mela dyskutowac zachowuje sie jak zasrany spik ktory sie poskarzyl i jeszcze za to dostal reprymende.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mela, ostatnio na pw dostałam od Ciebie zgłoszenie, że użytkownik Rally odnosi się do Ciebie prześmiewczo (wg mnie żadnej ironi z jego strony nie było), a teraz sama nabijasz posty nie na temat? Wymagasz od kogoś rzeczy, których sama nie przestrzegasz. to tylko wybrani mogą pisac co chcą.?ojojoj widze przedzkolaczek skarzypytka / konfitura |
|
|
|
|
przynajmniej w przyszły weekend bedzie pusto na mieście...
|
|
|
|
|
Swoją drogą, to akcja marketingowa naprawdę robi wrażenie - nawet przy otwarciu dużych rzeszowskich galerii była 1-2 "gwiazdy", a u nas cały worek Ktoś chyba próbuje ratować biznes marketingiem, albo mają ogromny budżet na reklamę
Tak czy siak, lepiej że takie miejsce powstało niż jakby tam miała być pustka taka jak była. Ciekawe jak będzie wyglądał dojazd, jak bardzo się tam będzie to korkowało, bo na otwarciu będzie ludu pełno. |
|
|
|
|
głupota i tyle z tymi Galeriami, podniecaja sie ludzie a i tak wiekszosc pojedzie do Rzeszowa-taka jest prawda...
|
|
|
|
|
eliza5382 - a skąd ta pewność? Ja uważam, że jeszcze parę sklepów i ci "weekendowi" galeriowicze akurat będą odpuszczać RZE i opierać się na zakupach/oglądaniu w tej naszej. Nie ma tu się czym podniecać, powstaje po prostu kolejny sklep, gdzie można w jednym miejscu kupić jakieś rzeczy dla siebie itp. - nie widzę w tym nic złego. Jak kogoś bawi takie coś to pozytyw - ja sam od czasu do czasu lubię pochodzić po sklepach i czasami coś kupić, a teraz na bank wystarczy mi to co oferuje (a raczej ma oferować) ta nasza galeria, nie jestem wybredny jakoś strasznie
|
|
|
|
|
Do Galerii Rzeszów możecie wejść bez ryzyka, że potrąci was wyjeżdżające z parkingu auto. Parking jest na ostatnim piętrze, a nie przed budynkiem. Podobnie w Millenium Hall parking jest podziemny. Jak tu wygląda sytuacja? Nie chciałbym kolejnego hangaru przypominającego Tesco ani innego hipermarketu, a tak to będzie wyglądać.
|
|
|
|
|
A ja takie BTW
Napiszcie jakie firmy/sklepy będą w VIVO, tylko prosiłbym kogoś kto naprawdę wie a nie mu się zdaje. Dzięki :-) |
|
|
|
|
1. Rossmann
2. Intermarche 3. Martes sport 4. BRIJU 5. MARILYN 6. Apart 7. SWISS 8. C&A 9. H&M 10. SMYK 11. Kik 12. PEPCO 13. Medicine 14. Media Expert 15. Kubenz 16. Home & You 17. Carte Dor 18. Reserved 19. House 20. Cropp 21. Mohito 22. PLAY 23. 4F 24. SINSAY 25. My Travel 26. Kolporter 27. Silver Dragon 28. Diverse 29. Quisquie 30. ITAKA 31. Pretty Woman 32. Grycan 33. CCC 34. Men Club 35. Dr. Max 36. empik 37. Chinskie Centrum 38. Laboo 39. Inglot 40. Wojas 41. Olimp 42. Subway 43. Carry 44. Terranova 45. Sizeer 46. Textil Market 47. Giacomo Conti 48. Deichmann 49. BYTOM 50. BIG STAR 51. Vision Express 52. Calypso 53. Ryłko 54. Quick Nails Bar 55. 50style |
|
|
|
|
Może ktoś wkleić listę marek z nowej galerii Państwa Kolków? Gdzieś widziałam ale nie widzę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Galerii Kołków? Nawet nie wiadomo czy to powstanie, a jak powstanie to w jakiej formie Na razie to powstał fantazyjny projekt. Do listy sklepów to daleka droga. Podobno mają się w ogóle tam zdecydować na inną formę, mniej handlową, a bardziej usługową - to jest dobry kierunek, ale aż tak dużej galerii tym nie da się wypełnić. Niestety/stety, vivo im plany pokrzyżowało i zrobiło pierwszą galerię w STW - teraz będzie bardzo ciężko.
Widać też po vivo, że jakoś strasznie się te firmy do STW niestety nie pchają... |
|
|
|
|
Centrum Frac juz swieci pustkami,z City park tez pewnie sporo odejdzie, na pewno reserved.
|
|
|
|
|
Z City Park na chwilę obecną żaden ze sklepów nie planuje się wynosić, bo niby to czemu miałby? Miejsce mają dobre, teraz jeszcze mogą negocjować cenę najmu jak umowa pozwala.
FRAC to co innego - na uboczu, nic ciekawego tam ludzi nie ciągnie - tylko jakieś DIY mogło ten teren ożywić, ale radni zablokowali, czym podpisali wyrok na to miejsce prawdopodobnie... |
|
|
|
|
dokładnie vielitz.miejsce dobre ,blisko Tesco,Kaufland,Mrówka,Majster,obok dobrze prosperujący Fitness Klub,Fabryka Zabawy.Co ważne ogromny parking.
|
|
|
|
|
CYTAT Z City Park na chwilę obecną żaden ze sklepów nie planuje się wynosić, bo niby to czemu miałby? Miejsce mają dobre, teraz jeszcze mogą negocjować cenę najmu jak umowa pozwala. FRAC to co innego - na uboczu, nic ciekawego tam ludzi nie ciągnie - tylko jakieś DIY mogło ten teren ożywić, ale radni zablokowali, czym podpisali wyrok na to miejsce prawdopodobnie... Reserved nie bedzie w City parku bo tam jest franczyza (franczyzobiorca jest wlascicielka lokalu), w Vivo bedzie sklep firmowy . |
|
|
|
|
Juz sie wyprowadzaja z city parku sklepy do konca listopada poczatku grudnia maja zniknac reserved,mohito,cropp, house, diverse itp.
|
|
|
|
|
Ma byc Calypso siłowniia?? Jestescie pewni??
|
|