|
|
|
Tu fakt z tymi światłami dziennymi. Generalnie jestem za ale jakoś kontrolowane to powinno być. Może na przeglądzie. Jest dokładnie jak Stalowiak pisze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stalowiak_STW zastanawiam sie jak tacy "miszczowie" przechodzą przegląd techniczny
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (Andrzejek) Pozdrawiam debila z Passata RST, który wyprzedzał mnie na Wojska Polskiego, na przejściu dla pieszych. Nie wiem dlaczego, tego debila z Passata RST, pozdrawiasz? Zazwyczaj taki incydent, epizod, przypadek, zajście, przeżycie, przygoda, fakt, traf, zjawisko - wywołuje reakcję przekleństw i złorzeczeń!!! Jaki miałeś, cel wpisując ten komentarz? „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Reiker , dokładnie taki i liczyłem, że się przyczepisz
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Reiker , dokładnie taki i liczyłem, że się przyczepisz Zadałem ci proste pytanie, odpowiedzi brak. - Jaki miałeś, cel wpisując ten komentarz? No,i nie wydziwiaj. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT (Andrzejek) CYTAT Reiker , dokładnie taki i liczyłem, że się przyczepisz Zadałem ci proste pytanie, odpowiedzi brak. - Jaki miałeś, cel wpisując ten komentarz? No,i nie wydziwiaj. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT (Reiker ) Zadałem ci proste pytanie, odpowiedzi brak. - Jaki miałeś, cel wpisując ten komentarz? No,i nie wydziwiaj. Pisz w temacie a jak chcesz ze mną pogadać to pisz na PW. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (Andrzejek) Pisz w temacie a jak chcesz ze mną pogadać to pisz na PW. PWu, regularnie czyta Zarząd - zapomnij o tym. No chyba że na innym forum. Zadałem ci proste pytanie, odpowiedzi brak. - Jaki miałeś, cel wpisując ten komentarz? No,i nie wydziwiaj, jeszcze raz zaznaczam, że się nie przyczepiam. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Nie wydziwiam, mój cel był dokładnie taki. Osiągnąłem go gdy napisałeś post.
|