|
|
|
Znajdziesz tutaj ciekawe dyskusje,zawsze interesujące tematy i fajną atmosferę.
Już dziś napisz na naszye,forum,co myślisz! Wszyscy są równi,ale niektórzy równiejsi w/g Moderatora. Posty niezalogowanych sie zostawia a zalogowanych sie usówa. Pięknie,nareszcie forum powraca do normy... Moderator: Każdy ma prawo do wolności wypowiedzi. Prawo to obejmuje wolność posiadania poglądów oraz otrzymywania i przekazywania informacji i idei bez ingerencji władz publicznych (a ty jestes tu władzą.) i bez względu na granice państwowe. Szanuje się wolność i pluralizm mediów. Gdzie w/g ciebie naa tym forum jest to zagwarantowane? W każdej konstytucji gwarantuje się obywatelom coś: W tym wypadku pytam o wolność prasy i wypowiedzi.(Co gwarantuje się obywatelom unii w traktacie?) Będziemy więc mieli teraz równych i równiejszych.!!! Równi i równiejsi na forum tak? Żałosne - Pozdro dla Sztafety zwanej Pedałówą.(Wtajemniczeni wiedza o co chodzi.) Czekam z utęsknieniem na Waszkoncert... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
O co Ci znowu chodzi?
|
|
|
|
|
Call to też wiedzą tylko nieliczni wtajemniczeni. Nie dla nas taka wiedza
|
|
|
|
|
pedałuwa???!!!! to tak długo to jeszcze trwa.......
cris-cros |
|
|
|
|
CYTAT O co Ci znowu chodzi? Uśmiechnij się ,Nie kumasz. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Chodzi CI o dział "Uśmiechnij się "? Jeżeli tak to dziw mnie bierze, że nie wiesz dlaczego usunąłem Twoje idiotyczne posty. W tym temacie łatwo się domyśleć, co tam się znajduję i ma znajdować a Ty jak zawsze musiałeś tam dorzucić coś od siebie i jak zazwyczaj to bywa - nie na temat. Dlatego to usunąłem. Ten temat to Uśmiechnij się, a nie - Moralniaki Reikera :]
|
|
|
|
|
CYTAT Chodzi CI o dział \"Uśmiechnij się \"? Jeżeli tak to dziw mnie bierze, że nie wiesz dlaczego usunąłem Twoje idiotyczne posty. W tym temacie łatwo się domyśleć, co tam się znajduję i ma znajdować a Ty jak zawsze musiałeś tam dorzucić coś od siebie i jak zazwyczaj to bywa - nie na temat. Dlatego to usunąłem. Ten temat to Uśmiechnij się, a nie - Moralniaki Reikera :] Call a teksty ci się moje nie podobają jakie tu widzisz. Teksty ciekawe wskaz mi je... Ty możesz sobie być niegłupi. Dlatego jeżeli nie widzisz czegoś więcej,ponad to co widzisz, nie musisz to być Twoja wina. Mogę Ci streścić tekst,którego nie zrozumiałeś. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Reiker, ale pedałówka to nie Sztafeta, tylko inna gazeta w naszym regionie
Przynajmniej, ja tak słyszałem. |
|
|
|
|
CYTAT Call a teksty ci się moje nie podobają jakie tu widzisz Pytanie czy stwierdzenie? CYTAT Dlatego jeżeli nie widzisz czegoś więcej,ponad to co widzisz, nie musisz to być Twoja wina. Można jaśniej? Rozumiesz dlaczego usunąłem m.in. Twoje komentarze w tamtym temacie? Czy dalej uważasz to za bezprawie i za traktowanie ludzi na forum jako "równych i równiejszych"? |
|
|
|
|
CYTAT Reiker, ale pedałówka to nie Sztafeta, tylko inna gazeta w naszym regionie Przynajmniej, ja tak słyszałem. Dobrze słyszałes.(prawdziwy oryginalny.) Tylko powiedz,skad ta nazwa sie wzieła prosze. Zostało tylko Echo. Tylko powiedz mi dlaczego,powiedz mi. Wiele osób nie ma pojęcia,skąd wzięła się nazwa. prawdziwy oryginalny.Wyjasnij im to bo moje wyjasnienia Moderator usunie. Ciezko bo nikt sie takimi danymi nie bardzo chce podzielic.(i wcale sie nie dziwie.) Może nie wiedzą,mysle ze nie ze wszystkimi da sie rozmawiac na powazne,tematy. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Można się tylko domyślać, skąd taka nazwa się wzięła. Ale tak ludzie na mieście mówią na tę gazetę.
|
|
|
|
|
Można jaśniej?
Rozumiesz dlaczego usunąłem m.in. Twoje komentarze w tamtym temacie? Czy dalej uważasz to za bezprawie i za traktowanie ludzi na forum jako \"równych i równiejszych\"?[/cytat] Powiedzmy że post bedzie wyglądało tak: ~~hahaha Rozwiedziony Call spotyka na przyjęciu obecnego męża swojej byłej żony. Po kilku drinkach nabrał odwagi, podchodzi do gościa i pyta z przekąsem: - No... jak to jest używać takiego przechodzonego sprzętu? Na to nowy mąż odpowiada: - Nie jest źle. Po pierwszych 5 centymetrach dalej to właściwie nówka. I co Call jestes teraz "równy czy równiejszy." „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Reiker forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie na różne tematy i tu się z Tobą zgodzę -aby swobodnie mógł je wyrazić. W postach jednak czesto znajdują się wyzwiska i wzajemne wyklinanie a nie wyrażanie własnego zdania. Więc może warto się zastanowić czy warto się w ogóle odzywać na forum i wszczynać kolejne kłótnie
susza |
|
|
|
|
CYTAT Reiker forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie na różne tematy i tu się z Tobą zgodzę -aby swobodnie mógł je wyrazić. W postach jednak czesto znajdują się wyzwiska i wzajemne wyklinanie a nie wyrażanie własnego zdania. Więc może warto się zastanowić czy warto się w ogóle odzywać na forum i wszczynać kolejne kłótnie Call mysli czy sie zawiesił. Ten kontroler myśli skutecznie pierze mózgi. Ja mu się nie dziwię. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Reiker, nie przeszkadza mi taki dowcip ponieważ mam gdzieś tego typu prowokacje. Swoją drogą dowcip fajny jest (mniejsza z tym jakie imię/nick jest w nim zawarty Słyszałem kiedyś taki dowcip:
Idzie trzech facetów na spotkanie z komisją do spraw rekordów guinessa. Jeden z najkrótszą nogą, drugi z najkrótszą ręką a trzeci z najkrótszym penisem. Wchodzi pierwszy do gabinety, po chwili wychodzi i krzyczy: Mam najkrótszą nogę na świecie! Uradowany siada. Wchodzi następny do gabinety, po krótkiej chwili wychodzi i jego reakcja jest podobna: Mam najkrótszą rękę na świecie! No i wchodzi trzeci. Nie ma go 5 min, 10 min ... po chwili wychodzi i mówi: K**wa, który to Reiker??!! |
|