|
|
|
Dajcie namiary na zabawy andrzejkowe w Nisku i stalowej Woli razem z cenami
margo |
|
|
|
|
margo |
|
|
|
|
Nisko Gospoda - 150 zł od pary.
|
|
|
|
|
Ordynata 240zł od pary
:) |
|
|
|
|
Stalowa Wola SEZAM - 200zł od pary
|
|
|
|
|
W Sezamie zespół czy dj?
:) |
|
|
|
|
Zespół
|
|
|
|
|
Wróciłam z imprezy andrzejkowej i jestem głodna !!!! Czy ja mam francuskie podniebienie czy większość ma takie zdanie. Zespół potrzebuje managera bo głosy były dobre tylko repertuar zatrzymał się w epoce kamienia łupanego!!!W tamtym roku byłam w Ordynacie zespól był mega the Brox bawiliśmy się przednio - jedzenie oceniłam wtedy na baaardzo słabe ale w porównaniu z dzisiejszym menu zwracam honor bo w Ordynacie było dobre jedzenie ciepłe a przystawki beznadziejne a tu mam wrażenie że wszystko było przystawką !!! co różni jeden lokal od drugiego to wystrój-Ordynat prosi się o projektanta wnętrz ale w sumie to nie jest tak istotne bo nikt nie przychodzi na imprezę żeby pieścić zmysły wystrojem tylko dobrze zjeść i mieć super muzę do zabawy ! Jestem zniesmaczona spodziewałam się czegoś więcej - chcę zjeść coś dobrego nie koniecznie staropolskiego ( bo zaraz mnie ktoś tu oceni że z Brandwicy i okolic ) nowoczesnego i smacznego :( Chciałam dać 10 wyszło słabo ! więc gdzie w tym roku było pysznie i muza była super ?
|
|
|
|
|
O matko...
|
|
|
|
|
Ooo vent5 ale alkoholu jak widac "tam" nie brakowało ;)
|
|
|
|
|
Tu każdy dba o siebie Jak ci trunku zabraknie to możesz być zły tylko na siebie
|
|
|
|
|
vent5 , piszesz tu czyli gdzie, bo czytając twój post nie sposób domyśleć się jaki lokal masz ma myśli.
|
|
|
|
|
Mam takie same odczucia - w zeszłym roku jak rozumiem Ordynat, w tym chyba inny. Tylko jaki?
|
|
|
|
|
a no tak zapomniałam dodać że byłam w Galicji w tym roku, 3 lub 4 lata temu byliśmy w Sezamie tam było jedzenie super ale DJ Słoneczko zepsuł całą imprezę
|
|
|
|
|
vent5 ty masz jakieś problemy z koncentracją czy za dużo alkoholu? zaczynasz pisać o jakimś zespole nie wiadomo jakim, wspominasz o Ordynacie, przechodzisz na Galicje i nagle przelot 4 lata do tyłu gdzie starasz napisać negatywa na jednego z nielicznych z DJ-ów który potrafi dopasować się do każdego towarzystwa, najpierw wytrzezwiej potem wyrażaj opinie. Bo tak po prawdzie co trzeba mieć w głowie , żeby wejść o 4 rano na stalowy syf i pisać opinie w alkoholowym zwidzie.
|
|
|
|
|
przynajmniej nikt nie oczernia mnie że jestem z konkurencji )
|
|
|
|
|
no i nikt pijany nie pisze na forum o takiej porze bo nie jest w stanie a ja byłam sfrustrowana i wyraziłam swoją opinię- Zespół Gremlins dla ludzi kochających disco polo 3 utwory może znałam
|
|
|
|
|
Byłem w sobotę w Sezamie, jedzenie i atmosfera super ale zespół do bani (nie wiem nawet jak się nazywa)
|
|
|
|
|
kto grał w Galicji, a kto w Sezamie?
|
|