|
|
|
Witam chce urządzić urodziny małego dziecku w jakimś lokalu (u mnie trwa remont), będzie około 10 osób dorosłych i dwoje dzieci. Chciałbym zaserwować przekąski zimne, ciasto, tort, alkohol itp. Mam pytanie do forumowiczów gdzie można by było coś takiego w Stalowej urządzić?
Odpada na starcie fabryka zabaw i inne tego typu miejsca gdyż dorośli nie bawili by się dobrze na miniaturowych krzesełkach, zagryzając chipsy, popijając colą. Proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To dorośli mają się bawić czy dzieci? Skoro urządzasz urodziny dziecku to warto zrobić to tak żeby to dziecko było zadowolone. Ile dziecko kończy? Łatwiej będzie pomyśleć.
|
|
|
|
|
vivo galeria city park cukiernia prima galeria picerie rozne Stalowa Wola
|
|
|
|
|
do mala czarna jak urodziny dziecka to dla dziecka a nie dorosli dorosli to jak imieniny a tu dziecko ma byc zadowolone bardzo ujelas popieram
Moderowano przez: panna_pina Za pisanie postów nieskładnych i niezrozumiałych +20. Nawet jakbym chciała to poprawić to po prostu nie umiem bo nie rozumiem
|
|
|
|
|
MałaCzarna urodziny dzieciaki powinno sie zaprosic tam gdzie jest cos do zabawya dorosli swoja droga myslimy ale ktotu nie
Moderowano przez: panna_pina Za dublowanie postów +20.
|
|
|
|
|
Alkohol przyz dzieciach nie powinno byc a macie nianie prosze szukac lokalu dla dobro dziecka dziecko jest najwazniejsze ne wy
|
|
|
|
|
Alkohol na urodzinach małego dziecka??? Czy nawet na urodzinach własnego dziecka trzeba chlać? Klasyczne polaczki, wszędzie szukają okazji do picia wódy itp. trucizn.
|
|
|
|
|
Dziecko będzie miało swoja drugą impreze w gronie dzieci, natomiast do lokalu chciałem zaprosić dziadków i chrzestnych. Alkohol miał być symbolicznie i będzie 2 osoby niepijące które zajma się dziecmi.
Proszę o rozsądne propozycje, prawienia morałów nie potrzebuje. |
|
|
|
|
Nad pocztą przy ul.Poniatowskiego powstała kawiarenka dla dzieci z rodzicami pod nazwa Tipi.
Czytałam, że można bardzo przyjemnie spędzić czas, mozna rezerwować itd.Warto zapytać. |
|
|
|
|
O cos takiego mi chodzilo, sprawdze na pewno. Dziekuje
|
|
|
|
|
ja pier...człowiek tu pyta o lokal a te mu wyjeżdżają z alkoholem przy dzieciach...co za ...
szkoda brzydkich słów,najmądrzejsi się znaleźli,szkoda tylko,że nic nie wnoszą do tematu a się wielce wymądrzają... A wracając do pytania - w lato fajnym miejscem jest Fiori,w tyłu jest ogródek z minigolfem,z domkiem i zjeżdżalnią dla dzieci... Szkoda,że tylko na lato. |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Nad sanem
Moderowano przez: panna_pina Za nabijanie postów +20.
|
|
|
|
|
niezapominajka....
Czytam bełkot po 2 razy i ciężko mi idzie. Wiesz co to przecinek? picerie...? |
|
|
|
|
CYTAT Nad sanem A gdzie tam mieści sie jais lokal? Jak nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to się nie wypowiadaj wogóle. Cos tam skarżysz na innych a sama jak dzieco sie wypowiadasz ile Ty masz lat? |
|
|
|
|
katryna a wiesz co to za debile sa belkotem ty jestes najwiekszym tu zmykaj i nie dyskutuj
Moderowano przez: panna_pina Za obrażanie innych użytkowników+20.
|
|
|
|
|
Musze lekko zejść z tematu,Niezapominajka twoich wypowiedzi nie da się czytać,jeden wielki bełkot...i to nie tylko w tym wątku
A co do tematu to myślę,że Tipi będzie odpowiednim miejscem na urodziny,coś dla dorosłych i dzieci. |
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no alkohol na urodzinach malego dziecka.. masakra!
takze polecam tipi, swietne miejsce, ale kawusia do tortu a nie alkohol.. |
|
|
|
|
fikoland
|
|
|
|
|
Fikoland już podobno nie istnieje. Zresztą autor tematu napisał, że nie o takie miejsca mu chodzi. Tam nie mógłby urodzin dziecka opic :-P
|
|
|
|
|
Alkohol nie jest obowiązkowy, przyjmując gości u siebie pytam czy ma ktoś ochotę na coś procentowego i nie widzę w tym nic złego że ktoś napije się drinka a ktoś inny lampkę wina. Połowa i tak z reguły dziękuję i nie korzysta gdyż kierują, przyjmują leki czy zwyczajnie nie mają ochoty. Dziecku z tego tytułu na pewno nie dzieje się krzywda, zapewne nawet nie jest świadome, wygłupiając się z kolejną osoba w swoim pokoju.
Dziękuje za przydatne rady (skorzystam z oferty Tipi) a resztę nabijaczy postów totalnie ignoruje. Temat do zamknięcia. |
|
|
|
|
W takim razie zamykam.
|
|