|
|
|
Dzień Dobry! Chciałbym sie dowiedzieć coś na temat pracy w DPD jako kurier. Chodzi mi o to, czy ktoś z Was tam pracował lub pracuje i wie jakie są stawki, godziny pracy itp? Czy polecacie pracę w tej firmie? Czy lepiej szukać dalej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry! Chciałbym sie dowiedzieć coś na temat pracy w DPD jako kurier. Chodzi mi o to, czy ktoś z Was tam pracował lub pracuje i wie jakie są stawki, godziny pracy itp? Czy polecacie pracę w tej firmie? Czy lepiej szukać dalej... Wspolpracuje a wlasciwie wspolpracowalem z DPD bo za umowe juz podziekowalem, wiec conieco wiem od kurierow - przez okres 2 lat moj rejon obskoczylo spokojnie ponad 10 roznych ... Jak jezdzisz ich autem (trupami) to stawki sa najnizsze jak tylko mozliwe. Duza rotacja. Jak masz swoje auto to niby jest lepiej... Dpd aktualnie niezla kiche w STW odp****la, mi paczki dowozili 3 dni i lezaly tutaj na magazynie. Za duzo bylo i nie mial kto zabrac bo sie nikomu na busa nie miescily... Ale podobno kazdy wiedzial o co chodzi bo taka streta jednak przeszkadzała. Oczywiscie przy tym stek kłamstw tak zeby im sie warszawka do dupy nie dopier*** i zeby byl problem ze zlozeniem oficjalnej reklamacji do centrali. |
|
|
|
|
To chyba lepiej szukać dalej normalnej pracy (o ile istnieje w stalowej taka). Sprawdziłem opinie DPD w innych miejscach i też większość negaatywne.
|
|