|
|
|
Witam temat dotyczy, moim zdanie sztucznie wykreowanego kryzysu przez prezesa i ludzi mu podwładnych.Chodzi mi o to iz ostatnimi czasy wprowadzony zostałs czterodniowy system pracy 4/5 etatu z uwagi na (niby) ciezka sytuacje spółki.Tymczasem po odbiór towaru przyjeżdza dziennie kilka tirów i przyznam szczerze ,ze dawno nie widzialem tak dużej sprzedaży. Druga sprawa jest taka ze wszyscy ludzie z produkcji pracuja po 4 dni w tygodniu za 900zl/miesiac,tymczasem masa ludzi z biura wymysla sobie byle jakie preteksty by przyjsc w piątek do pracy.
Pisze ten post ponieważ zaobserwowałem pgromną niesprawiedliwosć. jakieś opinie?? moze na innych spółkach jest podobna sytuacja, gdzie ludzi z produkcji traktuje się poniżej krytyki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam temat dotyczy, moim zdanie sztucznie wykreowanego kryzysu przez prezesa i ludzi mu podwładnych.Chodzi mi o to iz ostatnimi czasy wprowadzony zostałs czterodniowy system pracy 4/5 etatu z uwagi na (niby) ciezka sytuacje spółki.Tymczasem po odbiór towaru przyjeżdza dziennie kilka tirów i przyznam szczerze ,ze dawno nie widzialem tak dużej sprzedaży. Druga sprawa jest taka ze wszyscy ludzie z produkcji pracuja po 4 dni w tygodniu za 900zl/miesiac,tymczasem masa ludzi z biura wymysla sobie byle jakie preteksty by przyjsc w piątek do pracy. Pisze ten post ponieważ zaobserwowałem pgromną niesprawiedliwosć. jakieś opinie?? moze na innych spółkach jest podobna sytuacja, gdzie ludzi z produkcji traktuje się poniżej krytyki. Bardzo ciekawa i ambitna praca. Gwarantuje dobrą atmosferę,system motywacyjny i warunki pracy jakich nie znajdziesz w żadnej innej firmie... ATS StahlSchmidt & Maiworm Sp.z o.o. Stalowa Wola. Świetna,bardzo profesjonalna,chcąca inwestować w młodych ludzi firma... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
To nie prezes! TO MY! Chcielismy miec wolne w trzech kroli i udalo sie! Dodatkowo poszlismy za ciosem i zrobilismy kazdy piatek wolny! HURRRRRRRRRA
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
Reiker od StahlSchmidt'u to ty się odp...dol ! Cieciu na utrzymaniu mamusi który nie ma bladego pojęcia na czym praca polega.
|
|
|
|
|
powinno sie banowac co poniektorych pajacy zagladajacych na to forum,hate eternal w moim poscie napisalem ze jak ktos nie ma nic sensownego do powiedzenia to niech nie pisze chyba ze w twoim mniemaniu to co napisales jest sensowne. w taki razie wspolczujE!
|
|
|
|
|
CYTAT powinno sie banowac co poniektorych pajacy zagladajacych na to forum,hate eternal w moim poscie napisalem ze jak ktos nie ma nic sensownego do powiedzenia to niech nie pisze chyba ze w twoim mniemaniu to co napisales jest sensowne. w taki razie wspolczujE! IH8U - Odpowiadam,nikt ci nie zmusza do pracy na Ciągarni.Niesprawiedliwosc jest i bedzie świat zawsze będzie niesprawiedliwy zawsze bedzie ktos głodny i ktos oplywajacy w luksusy martw sie lepiej o to,zebys ty glodny ani biedny nie był. Ktos kiedys mi powiedział tak: Człowieku masz łeb i h...j to kombinuj. Znasz to powiedzenie? I nie wiem do kogo z tymi pretensjami. Aha zapamietaj: "Kto Kombinuje ten Ma" Fox-GreyFox - Takie pierdoły to możesz swojemu koniowi na ucho zameldować,ma duże uszy to Cię wysłucha. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
chcialem poznac tylko opinie innych ludzi na ten temat,uwierz mi nie zale sie ani nie mam do nikogo pretensji bo przez lata zycia w tym kraju przyzwyczailem sie do kombinatorstwa,dziwi mnie tylko fakt ze wszystko dzieje sie tak jawnie.
Osobiscie nie nazekam na moj stan materialny bo wyglada calkiem niezle bynajmniej nie przez fakt kombinatorstwa a ciezkiej pracy! |
|
|
|
|
Wy nie macie żadnego szacunku dla ludzi pracujących w Obciągarni!
|
|
|
|
CYTAT Ktos kiedys mi powiedział tak: Człowieku masz łeb i h...j to kombinuj. Widzisz, prostackie szczeniackie teksty trzymają się Ciebie niczym rzep psiego ogona. Bardziej przyzwoitym powiedzeniem było by: "Matka dała rozum, to kombinuj" Poza Tym tak jak IH8U zauważył - nie kombinowaniem a ciężką pracą (i niekoniecznie fizyczną) zarabia się na życie a kombinowanie w moim "powiedzeniu" oznacza raczej zdolność do kreatywnego myślenia i postrzegania rzeczy. CYTAT Takie pierdoły to możesz swojemu koniowi na ucho zameldować A co ? może nie mam racji ? zabolało ? |
|
|
|
|
CYTAT chcialem poznac tylko opinie innych ludzi na ten temat,uwierz mi nie zale sie ani nie mam do nikogo pretensji bo przez lata zycia w tym kraju przyzwyczailem sie do kombinatorstwa,dziwi mnie tylko fakt ze wszystko dzieje sie tak jawnie. Osobiscie nie nazekam na moj stan materialny bo wyglada calkiem niezle bynajmniej nie przez fakt kombinatorstwa a ciezkiej pracy! Mam szacunek dla ludzi ciężko pracujących fizycznie. Pozdrawiam. hate_eternal - Masz pojęcie o okręcie,a łajby na oczy nie widziałeś. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Widziałęm Rajker, prosze mnie tu nie oczerniac
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ktos kiedys mi powiedział tak: Człowieku masz łeb i h...j to kombinuj. Widzisz, prostackie szczeniackie teksty trzymają się Ciebie niczym rzep psiego ogona. Bardziej przyzwoitym powiedzeniem było by: \"Matka dała rozum, to kombinuj\" Poza Tym tak jak IH8U zauważył - nie kombinowaniem a ciężką pracą (i niekoniecznie fizyczną) zarabia się na życie a kombinowanie w moim \"powiedzeniu\" oznacza raczej zdolność do kreatywnego myślenia i postrzegania rzeczy. CYTAT Takie pierdoły to możesz swojemu koniowi na ucho zameldować A co ? może nie mam racji ? zabolało ? Do najwyższej formy inteligencji Fox-GreyFox - a. Jest takie powiedzenie: Ten wróz co barszcz je to H..ja wie... Małe pytanko gdzie cie az tak wyedukowali na KUL-u. Bo jestem pod wrazeniem! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Widziałęm Rajker, prosze mnie tu nie oczerniac No to zrobiłeś na mnie naprawdę wrażenie wręcz nieziemskie powiedziałbym. Rewelacyja! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Rajker, twoj wklad do tematu jest zerowy, dalczego ciagle sie wypowiadasz bez sensu? Chyba liczysz, ze ktos pomyli twoja gadatliwosc z przeblyskami inteligencji.
|
|
|
|
hate. za to twoj wklad jest przeogromny i jak sie domyslam w twoim mniemaniu nieoceniony,scisnij pieroga dzieciaku i sie nie wychylaj bo wypadniesz.
|
|