|
|
|
Spotklała mnie niemila sytuacja. Zostalam z mezem potraktowana jak zbedny smiec... Niemila aparycja, chamstwo i kawal wyrochowanego cwaniactwa. Na zwykle zapytanie besczelnosc i kawal buractwa. Choc mam telefon kupowany tam raz do roku (chyba z 8 kupionych w tym jeszcze jeden na gwarancji) dla mnie i znajomych moja noga wiecej nie powstanie tam. Nie wiem ktory to facet bo sa to blizniaki i nie odrozniam ich i nie chce zlych opinii robic gdyz jeden mieszka w moim bloku na Jana Pawla ale reklama jednego robi reklame drugiemu.Szanowny Panie Właścicielu z Kriss dziekuje za prostote i mile slowa Kultura wymaga odrobimy szacunku do drugiego czlowieka gdyz ten czlowiek moze byc Pana klientem..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To już nie pierwszy negatywny wpis. Na forum roi się od niechlubnych histroii. Niektóre zakrawają o jawne oszustwo.
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Spotklała mnie niemila sytuacja. Zostalam z mezem potraktowana jak zbedny smiec... Niemila aparycja, chamstwo i kawal wyrochowanego cwaniactwa. Na zwykle zapytanie besczelnosc i kawal buractwa. Choc mam telefon kupowany tam raz do roku (chyba z 8 kupionych w tym jeszcze jeden na gwarancji) dla mnie i znajomych moja noga wiecej nie powstanie tam. Nie wiem ktory to facet bo sa to blizniaki i nie odrozniam ich i nie chce zlych opinii robic gdyz jeden mieszka w moim bloku na Jana Pawla ale reklama jednego robi reklame drugiemu.Szanowny Panie Właścicielu z Kriss dziekuje za prostote i mile slowa Kultura wymaga odrobimy szacunku do drugiego czlowieka gdyz ten czlowiek moze byc Pana klientem.. A dlaczego nie powiesz prosto w oczy temu panu tylko wypisujesz na forum???wirtualnie łatwiej jest komuś szarpać opinie
|
|
|
|
|
Może dlatego, by ostrzec innych ?
|
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No krissy, to już rzeczywiście samą "NIE miłą aparycją" odstraszają, a jeszcze jak sie odezwie jeden z drugim to już w ogóle porażka. A tak po za tym w temacie komisów, to trzeba być ostatnim gamoniem żeby kupować w nich telefon, w pierwszym lepszym media..., czy innym sklepie rtv... jest taniej, nie mówiąc już o sklepach w sieci.
|
|
|
|
|
Poznalem jednego goscia prywatnie. W salonie sie targuje ze sprzeda i taki mily...Sprzeda upusci... wogole a spotkaj go prywatnie. Hamisko jakich malo i maczo wielki...Na Ty wali i podly z niego gosc... Tez kupowalem u niego , juz nie korzystam . Jeden mieszka na al Pawla 56 i byly sasiad. Nie wiem ktory ale... Bez komentarza
|
|
|
|
|
Mela jak ktos Ci dokopie to czasami tak Ci pojdzie ze nie mozesz dojsc do siebie. Przemyslalam i doszlam do siebie ... Ostrzegam nie przed obsluga a przed osoba ktora jest niemila i nieaparyczna. Do tego potrafi Ci dowalic a ja poczulam sie urazona wiec wyrazilam swoje przestrogi. Za kazdym razem odradze Krisa. Pracuja tam ludzie mili i fajni a ten blizniak jest hamski i traktuje ludzi jak smiecia.
|
|
|
|
|
Ze spotted Stalowa:
Serdecznie nie polecam! ! Bylem w stalowej przejazdem I pomyslalem ze oddam telefon Samsung note 4 do naprawy wymiana gniazdka ladowania Bylem w 3 sklepach I nikt sie niechcial podjac naprawy zwiazku z tym ze trzeba sciagnac ekran Co wiaze sie z mozliwoscia uszkodzenia. .wkoncu trafilem na wasza cudowna firme kris gsm ktora zagwizdala 130 zl za naprawe ...malo tego zgodzilem sie a przy odbiorze tel zaplacilem 150 Bo niby eksprsesowa naprawe pan musial odlozyc wszysykie inne rzeczy na bok haha wracam do domu czytaj UK a tam kur...tel dalej nie laduje I nic nie bylo wymienione moja wina ze na miejscu nie sprawdzilem czy dziala. .I to przestroga dla innych chuu. .z tymi 150 zl sory za bledy ale pisze to w pracy i na niezlym wkurzeniu ...nie pozdrawiam;) Jak w ogóle przy takiej opinii on w ogóle funkcjonuje...? |
|
|
|
|
Ludzie oni nie są blizniakami co jakiś czas pojawia się jakaś negatywna opinia na temat tych komisow a ludzie dalej tam chodzą mimo że nie są traktowani z szacunkiem... jest kilka innych komisow w Stalowej fakt może nie wiele bo większość to kriss pod inna nazwa ale może warto wybrac się do innego a nie dalej dac Krissowi zarabiać na chamstwie i mataczenniu?
|
|
|
|
|
Gdy chce się u nich sprzedać telefon też nie są zbyt "mili"
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Również mam złe doświadczenia.
Zachęcam do bojkotu tych łachmaniarzy. |
|
|
|
|
Rowniez nie polecam, po docięciu karty sim na rozmiar "nano sim"
przestała ona działać mimo że niekompetentny sprzedawca w oddziele w tesco zapewniał ze bedzie ona działać bez problemu. Brak jakiejkowiek wiedzy oraz arogancja w stosunku do klienta. |
|
|
|
|
W Tesco ta kobieta która sprzedaje też jest bardzo nie miła i arogancka.
|
|
|
|
|
Jednym z cudów w 2017 roku jest to, że komisy istnieją i jak widać dobrze sie mają. Po 10 latach nieobecności na hali targowej miałem kwadrans i przeszedłem się po tych "salonach". Oferta beznadziejna, a mimo to skoro ktoś tam pracuje to musi się to opłacać.... Jest tyle alternatyw, każda jest lepsza Dziś komisy kojarzą mi się z tą samą grupą społeczną co budki z automatami do gier - bez urazy oczywiście.
|
|
|
|
|
Kurcze albo to inne Krissy, albo nie za bardzo rozumiem. Docinał mi w Vivo taki blondyn kartę i działa, wymieniali gniazdo ładowaniani działa, kupiłem telefon 40 zł drożej niż allegro po negocjacji ceny. Tyle, że ten sam koleś obsługiwał najpierw w tesco, a teraz siedzi w vivo. Może kwestia obsługi.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacku bo akurat ten gość błąd który teraz w vivo pracuje jest wporządku.
|
|
|
|
|
No chyba że. Taki zakolczykowany, ale tak to ok. Jak docinał kartę to sprzedawał też iphonea za dobrą krajową więc chyba ruch jakiś tam jest.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
macie problem z telefonami piszcie priv, tam jest drożyzna jak skurczybyk, ja z chęcią pomogę w rozwiązaniu problemu gdyż rozkręcanie wymiana itp. to moje hobby
|
|
|
|
|
Ogólnie zależy na kogo się trafi. Chłopak z Vivo o którym mowa na prawdę fajny człowiek i zawsze służy pomocą. Nie mogę tego samego powiedzieć o krótko ściętym wysokim blondynie w salonie na Hali Targowej, strasznie arogancki gość
|
|
|
|
|
Najgorsza obsługa jest w tym przy złotniku, mały komis na rogu. Siedzi tam dwóch bez wyrazu twarzy jeden blondyn, drugi ciemne włosy. Byłam kiedyś świadkiem jak ten w ciemnych włosach mało co chłopakowi w twarz nie rzucił telefonem. Nic mu nie naprawili kasę wzięli, później w sprawie reklamacji oddali pieniądze i telefon - Ten w ciemnych włosach tak mu rzucił pieniędzmi, że kasa spadła na podłogę.
|
|