|
|
|
W który dzień miesiąca jest wypłacane rodzinne w Stalowej Woli? Ile czasu czeka się na becikowe?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
... rodzinne 20-go każdego miesiąca.....co do becikowego to niestety się nie orientuje ......
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT W który dzień miesiąca jest wypłacane rodzinne w Stalowej Woli? Ile czasu czeka się na becikowe? ja rodzinne dostaje 20 stego kazdego miesiąca.i jednorazowe becikowe tez wplyneło mi 20 stego czekalam miesiąc od złoźenia wniosku
|
|
|
|
|
CYTAT ... rodzinne 20-go każdego miesiąca.....co do becikowego to niestety się nie orientuje ...... a jesli 20-ty wypada w sobote ? to w piatek sa pieniazki czy tez dopiero po weekendzie ?? |
|
|
|
|
w piątek . Ich obowiązkiem jest wcześniej zrobić przelew .
|
|
|
|
|
CYTAT w piątek . Ich obowiązkiem jest wcześniej zrobić przelew . tylko teraz działaja tzw karty przedplacone.. ale mam nadzieje ze pieniazki beda juz dzis..moze w poznych godzinach ale wydaje mi sie ze byc powinny |
|
|
|
|
z tego co wiem to około 20
|
|
|
|
|
Np w kasie były dziś juz dostępne z samego rana. Na karcie tez powinny być. Jeśli dzień wypłaty wypada na weekend to pieniądze są w piątek.
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
sprawdzałam przed chwilą nie mam na koncie
|
|
|
|
|
Dajcie znać jak się pojawia :-)
|
|
|
|
|
Jeśli wniosek na becikowe wypełniony jest do 10-tego danego miesiąca to pieniążki otrzymamy 20. Jeśli po 20-stym to w następnym miesiącu 20-stego.
|
|
|
|
|
Były wczoraj po 21.00.
|
|
|
|
|
A mnie zastanawia taka rzecz. Jakie ma znaczenie czy pieniądze wpłyną w piątek czy w poniedziałek? Przecież one nie rozpłyną się w czasoprzestrzeni. Tak wiem zaraz zacznie się lincz, że dziecku trzeba dać jeść. Ok, ale czy dorosły człowiek nie potrafi zagospodarować 50 zł na wypadek gdyby te pieniądze faktycznie były 21 a nie 20?
|
|
|
|
|
jajecko masz rację co miesiąc ten sam temat przed 20 każdego miesiąca się pojawia
|
|