|
|
|
Gdzie kupię solidne i w rozsądnej cenie łóżeczko dla dziecka? Interesuje mnie cały zestaw tj łóżeczko, materac, pościel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja kupowałam na allegro. Cena nizsza niz w sklepach, a jakość swietna
|
|
|
|
|
Ja też polecam allegro, ale jak kupujesz to zastanów się czy chcesz aby tył był z rysunkiem czy szczebelkami , bo mi się podobał rysunek , a jak przyszło co do czego to syn kopał nogami tak mocno że ten rysunek okazało się był zrobiony na dykcie robił tylko hałas ale tak ogólnie łożeczko przeszło kilka prób wytrzymałościowych i nadal jest ok
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Ja kupowałam na allegro. Cena nizsza niz w sklepach, a jakość swietna Ja tez kupiłam na Allegro z Klupsia. Szybko i taniej i nie z wystawy |
|
|
|
|
ja też kupowałam 2x na allegro[tzn raz allegro, raz sklep internetowy]. Jedno łóżeczko mam również z Klupsia ale ja bym tej firmy nie poleciła. Łóżeczko może i ok. Ale pozostałe mebelki - porażka . Wiem, że troszkę odbiegłam od tematu, za co sorki
Tak czy inaczej w Stalowej jak oglądałam (2,5 roku temu) to w większości sklepów większy wybór łóżeczek turystycznych niż takich "szczebelkowych" a w necie tego od groma |
|
|
|
|
Również allegro. Zestaw łóżeczko z kółkami i biegunami plus materac gpk. Pościel tez allegro, ale inny sprzedający. Ceny w sklepach stacjonarnych x2 ;-)
|
|