|
|
|
Witam orientuję sie ktoś gdzie jest agencja pracy w stalowej woli chodzi mi o agencje która załatwia robotę za granica z tego co słyszałem trzeba zapłacić ktoś coś słyszał i pomoże ? z góry dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W zadnej, ale to Ż A D N E J legalnej agencji pracy nikt nie pobiera opłat za znalezienie i załatwienie pracy. Jeżeli ktoś coś takiego praktykuje z góry można uznać jako oszusta. Poczytaj na innych forach miedzynarodowych np: niedziela.nl lub mojawyspa.co.uk, że nikomu nie płaci się za pośrednictwo. Agencja sama w sobie ma podpisaną umowę z pracodawcą i to pracodawca płaci dodatkowe pieniadze pośrednikowi. NIGDY TY !!!!
Zapłać kase a pozniej nie miej pracy i miej zale, ze cie wydymali. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Dokładnie, nigdy agencja nie pobiera opłat. Oni mają prowizję od pracodawcy, tak jak kolega wyżej napisał. Uważaj, bo dużo oszustów jest. Musisz poszukać dokładnie, i poczytać opinię. Powodzenia
|
|
|
|
|
Nikomu nie płać za znalezienie pracy ! Tacy oszuści często działają tak ze biorą zaliczkę na bilet czy coś tam i mówią ze tego dnia o tej godzinie wyjazd do pracy np.autobusem z Warszawy, jedziesz na wskazane miejsce a tam ani autobusu ani Twoich pieniędzy
|
|
|
|
|
kiedyś taka agencja była w biurze pss społem koło urzędu pracy
|
|
|
|
|
chodziło o płatność po znalezieniu pracy ta agencja była stacjonarna własnie gdzieś koło urzedu ale dzieki za ostrzezenie
|
|
Dołączył: 15 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Stalowej Woli są dwa pośrednictwa pracy za granicą. W Rzeszowie masz ich więcej. Najbardziej znane to: nl jobs, eena i sherpa force. Jak masz pytania to pisz na pw.
|
|
|
|
|
dzięki już znalazłem coś pozdrawiam
|
|
|
|
|
coś się miesci obok kuzni na ulicy COP