|
|
|
I mam problem wielki. Jak ją zarejestrować? Byłem w urzędzie, ale chcą mi dać na początku RNI. Czy można dostać jeszcze stare tablice? Te czarne takie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyprowadx się albo chociaż przemelduj. Powodzenia
susza |
|
|
|
|
CYTAT Wyprowadx się albo chociaż przemelduj. Powodzenia Tak planuję... Tylko tam też jest RNI |
|
|
|
|
Jak jesteś zameldowany w powiece niżańskim to innych blach jak RNI nie dostaniesz. A o czarnych zapomnij, to tak jak byś się domagał, starego dowodu osobistego bo tobie się taki podoba.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
dopłać za napis i zamiast RNI dadzą Ci nawet rejestracje
z napisem - BRYKA - " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT dopłać za napis i zamiast RNI dadzą Ci nawet rejestracje z napisem - BRYKA - Zgoda, też tak myślałem, ale koszt tablic nie może przekroczyć wartości samochodu. Taki głupi to nie jestem. |
|
|
|
|
To jakie Ty masz auto, jeżeli wychodzi tak, że tablice są droższe od samochodu?
|
|
|
|
|
Blachy z własnym napisem kosztują, o ile się nie mylę, ok. 1000zł. Czyżbyś malucha kupił i to niezbyt świeżego?
|
|
|
|
|
CYTAT To jakie Ty masz auto, jeżeli wychodzi tak, że tablice są droższe od samochodu? Czarne jak sadza, błyszczące jak diament - z brązowo-rudymi akcentami rozrzuconymi nieregularnie, chociaż więcej jest ich w dolnej części- mówił mi ktoś, że to progi są i nadkola, czy jakoś tak. Ja się nie znam na autach. A co ciekawe - podobno mam już slicki, które dopiero od GP Australii będzie można stosować w F1. Teraz jeszcze poszukuję starego dobrego wiadra, takiego z ocynkowanej blachy, bo ta rynna na wydechu nie pasuje. //wyrażaj się |
|
|
|
|
Już ci zazdroszczę
|
|
|
|
|
Chlopak kupil zastawe za wy sie nabijacie - ladnie to tak?!
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
CYTAT Chlopak kupil zastawe za wy sie nabijacie - ladnie to tak?! Bez przesady - widziałeś kiedyś czarną zastawę? To jest niemieckie cudo - tak przynajmniej mi powiedziano. |
|
|
|
|
Jest taka rejestracja, nawet tania. Myslę, że zawsze lepiej niż RNI. Pytaj w kwiaciarni o "Młoda para"
aaa |
|
|
|
|
Gulgul - pajacu jeden kup sobiezeby tą brykę!!!
Wybic sobie z tego kapuscianego łeba!!! Bo mysle ze na tyle cie jeszcze stac. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Gulgul - pajacu jeden kup sobiezeby tą brykę!!! Wybic sobie z tego kapuscianego łeba!!! Bo mysle ze na tyle cie jeszcze stac. Raiker - kto cię robił że cię tak spi...lił. |
|
|
|
|
Raiker - kto cię robił że cię tak spi...lił.[/cytat]
Gulgul - Mnie rzeźbił pan Witt Stwosz. A ciebie szkoła Jaruzelskiego.!!! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Raiker - kto cię robił że cię tak spi...lił. Gulgul - Mnie rzeźbił pan Witt Stwosz. A ciebie szkoła Jaruzelskiego.!!![/cytat] Czy to ważne czyja szkoła - ważne dzieło. Gdybyś był coś wart, oglądali by cię na ołtarzu. A tak... Sam widzisz gdzie skończyłeś. Stwosz zaczynał od trzonków do młotków. |
|
|
|
|
Czy to ważne czyja szkoła - ważne dzieło. Gdybyś był coś wart, oglądali by cię na ołtarzu. A tak... Sam widzisz gdzie skończyłeś. Stwosz zaczynał od trzonków do młotków. [/cytat]
No jestem pod wrazeniem gosc zna sie na Histori pewnie na lekcjach uwazał.Brawa Brawa wielkie dla Gulgul-a. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Czy to ważne czyja szkoła - ważne dzieło. Gdybyś był coś wart, oglądali by cię na ołtarzu. A tak... Sam widzisz gdzie skończyłeś. Stwosz zaczynał od trzonków do młotków. No jestem pod wrazeniem gosc zna sie na Histori pewnie na lekcjach uwazał.Brawa Brawa wielkie dla Gulgul-a.[/cytat] Na historii też. Przez dwa i na końcu. |
|
|
|
|
No prosze Gulgul a moze bym cie o cos zapytał łaskawco.
Skoro taki Mistrz Historii jestes „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT No prosze Gulgul a moze bym cie o cos zapytał łaskawco. Skoro taki Mistrz Historii jestes Nie dręcz mnie proszę. Poddaję się. Jesteś wielki i mądry. Najmądrzejszy. Coś Ci powiem w tajemnicy - byłem słaby z historii. Tylko nie rozpowiadaj tego. OK? |
|
|
|
|
Szczsua - Gulgul.
Pozdrawiam,obiecuje nie dreczyć. Sorki jesli podniosłem cisnienie . „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Ty Reiker już się tak nie tłumacz - kolejna wtopka zaliczona, ale biedak z ciebie
|
|
|
|
|
CYTAT Ty Reiker już się tak nie tłumacz - kolejna wtopka zaliczona, ale biedak z ciebie Ty wiesz co to jest: K.J.D.T.T.P - Fenomenie jeden. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Wyższa Forma Inteligencj jakis tam hehehe mysli własnie...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|