|
|
|
K.J.D.T.T.P
Kurde Janek Daj Trochę Torfu Proszę |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT K.J.D.T.T.P Kurde Janek Daj Trochę Torfu Proszę Cos cieniutko nie trafiłes.Mysl mysl. To bardzo proste. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Tak? No to napisz co ten skrót znaczy: S.R.D.W.G.H.T ?
Albo ten: R.A.W.V.G.R.D.S i jeszcze ten: P.W.K.S.R.B.D ? |
|
|
|
|
Gul gul wiem co to za niemieckie cudo, to na pewno TRABANT! Tylko nie rozumiem skąd te brązowo-rude akcenty, przecież plastik nie rdzewieje
susza |
|
|
|
|
CYTAT Gul gul wiem co to za niemieckie cudo, to na pewno TRABANT! Tylko nie rozumiem skąd te brązowo-rude akcenty, przecież plastik nie rdzewieje To podróbka może być Że też dałem się nabrać... |
|
|
|
|
hehehe i co dałes rade pajacu jeden...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
A sprawdx jeszcze jak chodzi silnik brrruuuumbrrruuuum czy ryn dyn dyn dyn dyn dyn
susza |
|
|
|
|
CYTAT A sprawdx jeszcze jak chodzi silnik brrruuuumbrrruuuum czy ryn dyn dyn dyn dyn dyn To tam jest silnik Cholera - lecę sprawdzić. Dam znać czy masz rację. |
|
|
|
|
No, jak do tej pory nie odpalił to wszystko jedno jakie będziesz miał rejestracje, bo i tak nigdzie nie wyjedziesz
susza |
|
|
|
|
CYTAT No, jak do tej pory nie odpalił to wszystko jedno jakie będziesz miał rejestracje, bo i tak nigdzie nie wyjedziesz Spróbuję zatem żółtą - dla oldtimera Chociaż - mam jeszcze jedno pytanie - czy Trabant powinien mieć silnik z tyłu? U sąsiada widziałem, że trochę inaczej to było |
|
|
|
|
Chłopie z przodu. Ale powiem Ci widziałam kiedyś trabanta marzenie. Dokleili mu jeszcze w środku jeden segment i to po prostu była limuzyna, a jaki kolor- soczysta sraczka. Mhhhm... pozazdrościć
susza |
|
|
|
|
CYTAT Chłopie z przodu. Ale powiem Ci widziałam kiedyś trabanta marzenie. Dokleili mu jeszcze w środku jeden segment i to po prostu była limuzyna, a jaki kolor- soczysta sraczka. Mhhhm... pozazdrościć Zabiłaś mi klina teraz. Czy możliwe,że silnik jest dobrze, tylko światła odwrotnie założyli? |
|
|
|
|
http://www.autotraderpulse.co.uk/img/gallery/full/J6Z638SB.jpg
to w razie jakbys nie mógł jednak znależć tego silnika, pali tylko kopkę siana na 100km susza |
|
|
|
|
gulgul jak czytam twoje posty to zaczynam coraz bardziej zazdrościć ci tej fury, jeszcze chwila i zaproponuję ci zamianę z moim seicento
|
|
|
|
|
CYTAT gulgul jak czytam twoje posty to zaczynam coraz bardziej zazdrościć ci tej fury, jeszcze chwila i zaproponuję ci zamianę z moim seicento Nic z tego. Nie kupuje się samochodów na F tzn fordów, fiatów i fszystkich francuskich |
|
|
|
|
FFFFF a ja mam forda a nawet kiedyś miałam francuskie renault i tez nie narzekalam. Zapewne każde z nich chodziło lepiej niż ta twoja bryka. To jak znalazłeś silnik tej super bryki?
susza |
|
|
|
|
CYTAT FFFFF a ja mam forda a nawet kiedyś miałam francuskie renault i tez nie narzekalam. Zapewne każde z nich chodziło lepiej niż ta twoja bryka. To jak znalazłeś silnik tej super bryki? Może i chodziło lepiej, ale mój nie ma chodzić tylko jeździć. |
|
|
|
|
heh, nie chodzIŁO bo sprzęty działają do dziś a jeżdżą jak strzały
susza |
|
|
|
|
CYTAT heh, nie chodzIŁO bo sprzęty działają do dziś a jeżdżą jak strzały Skończmy ten głupi wątek - założyłem go w zasadzie z nudów, ale się chyba wyczerpał. Zresztą sama napisałaś - CHODZIŁO = ja tylko zacytowałem. Pozdrowionka. P.S. Nie byłbym sobą gdybym ... no wiesz. Widziałaś kiedyś "jeżdżące strzały" |
|
|
|
|
spoko. Ale jak nie widziales jezdzących strzał to musisz zobaczyc moją bryczkę
o.k. to koniec tematu susza |
|