|
|
|
Witam, Gdzie w tym roku będzie można kupić stroiki i inne ozdoby świąteczne wykonane np. na warsztatach terapii zajęciowej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CKU Stalowa wola- pracownia florystyczna
|
|
|
|
|
Podejdź na WTZ na Hutniczej (dawny budynek szkoły specjalnej), kupisz sobie na miejscu co chcesz.
|
|
|
|
|
Może w warsztatach na 1-go Sierpnia zaraz koło boiska ?
|
|
|
|
|
Dziś w Nisku, na placu jest organizowany kiermasz stroików i różnych ozdób świątecznych własnoręcznie robionych
|
|
|
|
|
Czy są do nabycia jakieś figury rzeźbione w drewnie lipowym?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie wiem, bo nie byłam..jedynie wiem, że dziś organizują ;)
|
|
|
|
|
Widziałam w ambulatorium pod huta
|
|
|
|
|
CYTAT Widziałam w ambulatorium pod huta A rzeźby z drewna lipowego też? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
a ja poszłam do źródła czyli tam gdzie warsztaty są prowadzone, zaraz przy "MOPS". Słyszałam o pięknych wyrobach, które wykonywane są przez uczestników warsztatów az w końcu sama się wybrałam-cudo! Tyle pięknych rzeczy, ceny bardzo atrakcyjne...
|
|
|
|
|
CYTAT a ja poszłam do źródła czyli tam gdzie warsztaty są prowadzone, zaraz przy "MOPS". Słyszałam o pięknych wyrobach, które wykonywane są przez uczestników warsztatów az w końcu sama się wybrałam-cudo! Tyle pięknych rzeczy, ceny bardzo atrakcyjne... Zielona Żabo.Czy widziałaś jakieś fajne figurki z drewna lipowego? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|