~~kacpero8 | |
![]() |
|
16 marca 2009 roku okolo godz. 17.40 na blokach białych przy ulicy jana pawła było 2 pijanych mezczyzn to bylo w 3 klatce i byly wybite szyby oraz polamane euroskrzynki jak ktos wie kto to byli ci dwaj panowie to prosze mi napisac odpowiedz tutaj na tym poscie.
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~??? | |
![]() |
|
Dzisiaj jest 16 marzec. A to, kto wybije szybę i zrobi takie szkody to poczekaj trochę, będzie to za ponad 4 godziny. Pozdrawiam.
|
|
|
~~kacpero8 | |
![]() |
|
sorki 15 marca
|
|
|
~~kacpero8 | |
![]() |
|
15 marca 2009 roku okolo godz. 17.40 na blokach białych przy ulicy jana pawła było 2 pijanych mezczyzn to bylo w 3 klatce i byly wybite szyby oraz polamane euroskrzynki jak ktos wie kto to byli ci dwaj panowie to prosze mi napisac odpowiedz tutaj na tym poscie.
|
|
|
~~pikolo | |
![]() |
|
CYTAT 15 marca 2009 roku okolo godz. 17.40 na blokach białych przy ulicy jana pawła było 2 pijanych mezczyzn to bylo w 3 klatce i byly wybite szyby oraz polamane euroskrzynki jak ktos wie kto to byli ci dwaj panowie to prosze mi napisac odpowiedz tutaj na tym poscie. a pozniej ktos wybije tobie siekacze a mnie polamie euro raczki |
|
|
~~hehe | |
![]() |
|
~~kacpero8 czy ty się dobrze czujesz
![]() |
|
|
~~kacpero8 | |
![]() |
|
CYTAT ~~kacpero8 czy ty się dobrze czujesz no to sory
![]() |
|
|
~~northern petrol | |
![]() |
|
CYTAT ~~kacpero8 czy ty się dobrze czujesz ![]() Ta cala ochrona danych osobowych psu na bude sie zdaje, bo wszystkie instytucje handluja danymi obywateli ile wlezie, a danych przestepcow podac nie mozna. W USA jesli ktos jest aresztowany, nieistotne z jakiego powodu, to gazety lokalne podaja jego pelne imie i nazwisko, adres, oraz dla ozdoby ladna fotke (tzw. MUGSHOT), i wszystko jest OK. Nie sadzilem, ze kiedys to napisze, ale fakty mowia same za siebie - w Polsce prawo jest pisane przez przestepcow dla ochrony innych przestepcow, a zwykli uczciwi obywatele moga ZAMKNAC PYSK i siedziec cicho, kiedy maja okazje to uczynic. |
|
|
~~ABI | |
![]() |
|
Witam
Samo imię i nazwisko nie jest daną osobową. Nie można tego powiązać bezpośrednio z tylko jedną osobą. Jakbyś podał imię i nazwisko i dopisał gość jest ze Stalówki, to wtedy to jest dana osobowa, bo może być tak, że tylko jeden gość o takim i mieniu i takim nazwisku mieszka w stalówce. a jak napiszesz jan kowalski i nic więcej nie dodasz to skąd wiadamo że to Jan Kowalski to ten koleś który stał w klatce i malował skrzynki?. przecież takich na całym świecie jest od chu..ja |
|
|
~~zdziwiony | |
![]() |
|
zniszczyli Twoje okna i Twoja skrzynkę, że tak bardzo ich szukasz?? Czy chciałbyś się dołączyc do ich bandy i chodzić po klatkach robić to samo??
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
.....dobre.... to pewnie Paweł i Gaweł z jednego domku....
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|