|
|
|
Współczuję tym pracownikom. Ja się cieszę ze mam taką pracę ze święta mam dla rodziny. A co do lodowiska miasto nie ma nieogranicznych funduszy żeby zafundować wszystkiego za darmo. To jest tak jak z własną kieszenia po wypłacie myślimy jak zagospodarować swoje pieniądze. Tak samo jest z miastem, nie można wszystkiego mieć mającą mały budżet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znajomego naszła ochota na lodowisko. Nigdy tego nie robiliśmy i to będzie pierwszy raz. Jak się przygotować?
|
|
|
|
|
CYTAT Znajomego naszła ochota na lodowisko. Nigdy tego nie robiliśmy i to będzie pierwszy raz. Jak się przygotować? No znając Twoje wypowiedzi to ciężko coś doradzić.Do wszystkiego zabierasz się jakbyś szedł na wojnę "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Pamiętaj, że na lodowisko wpuszczają o pełnej godzinie. Dzisiaj pierwsze wejście od godziny 13. Ostatnie wejście o godzinie 20 do 20:45. Układ "budek biletowych" trochę dziwny. Na wejściu musisz kupić bilet (norm-5 PLN, ulg-2,5 PLN), a jak nie masz swoich łyżew to musisz iść do drugiej budki i tam wypożyczyć łyżwy (45 min - 5 PLN). Wypożyczając łyżwy musisz zostawić jakiś dokument ze zdjęciem.
|
|
|
|
|
Czyli wychodzi 10 zł na osobę (wstęp + łyżwy). Kiedy jest najmniej osób? Zaobserwowaliśmy, że wszyscy jeżdżą doskonale. Przypominam, że to będzie nasz pierwszy raz na łyżwach i nie chcemy skończyć na chirurgii. Trzeba ściągnąć telewizję miejską na nasz popis. Gwiazdy tańczą na lodzie
|
|
|
|
|
Czy działa już lodowisko dzisiaj (26.12) ?, bo do 15:00 było zamknięte - roztopilo się :/
|
|
|
|
|
Lodowisko dzisiaj będzie czynne od 17:00.
|
|
|
|
|
I jak? Czynne już?
|
|
|
|
|
Czy ktoś może mi odp, czy mają tam łyżwy dla ok. 3-latkow??
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś może mi odp, czy mają tam łyżwy dla ok. 3-latkow?? Tak,mają,tylko to bardziej wrotki na płozach ale dla dzieci w sam raz. Poza tym mają dla początkujących do wypożyczenia pingwinka-pomagaczka. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
O super, dziękuję za odp ;-)
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Drogo wychodzi to lodowisko jak sie nie ma swoich łyzew.i jak sie ma wiekszą rodzine.mozna zawsze popatrzec jak sie inni bawią.
|
|
|
|
|
Niestety moje dziecko z lodowiska wróciło z płaczem niemalże, bo okazało się, ze tak małych łyżew nie mają.
Małe to trochę, ludzi sporo, bilety sprzedawali na za 2 godz dopiero... To nie wiem, co tam się w weekendy musi dziać. To namiastka lodowiska raczej, no ale zawsze to coś. |
|
|
|
|
No to pierwszy odcinek stalowowolskiej edycji programu „Gwiazdy tańczą na lodzie” gotowy
https://youtu.be/oseh-cSq038?t=13m Dzisiaj na płycie więcej śniegu niż lodu, ale we wtorek Polskę nawiedzi mróz. Zamontujcie w pobliżu ukrytą kamerę to pośmiejemy. Taki widok ściągnie wielu amatorów łyżwiarstwa, którzy łyżwy widzieli tylko w sklepie. @Fiodor: Dla dorosłych nic nie mają? Chociaż pingwinek to nie jest zły pomysł. W końcu korzystam z Linuksa. |
|
|
|
|
Nie polecam wybierać się jeszcze dzisiaj na lodowisko. Tak zniszczonej tafli dawno nie widziałem. Jest bardzo dużo dziur tak głębokich, że łyżwę można zgubić. Mam nadzieje, że chłopaki z mosiru zregenerują lód do jutra.
|
|
|
|
|
na tygodniu malo ludzi na jedna strone super bo mozna jezdzic ja bylam pare razy i chodze bosko ale weekend za duza ilosc wolne dzieciaki konczycie o 14 lekcje obiad 3 h na uki i na lodowisko od 18 cieszyc sie bo zimy jeszcze 1,5 miesiaca 21 marzec 1 dzien wiosny i bedzie cieplo sztuczne lodowisko fakt ale czy tak dlugo bedzie zobaczymy
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2013r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hipek hopek
co to za bełkot??? |
|