|
|
|
Widzial ktoś wczoraj w godzinach po poludniowych co tam sie dzialo na Stalowce? I gdzie to bylo?
Bo podobno niezle zamieszanie. |
|
|
|
|
|
|
|
~~lolek | |
|
|
a co chodzi mniej wiecej...????
|
|
|
~~aaaaa | |
|
|
pierwszy raz widzialem tyle zlomu w jednym miejscu cos pieknego heh
|
|
|
~~hmmm | |
|
|
a gdzie to bylo? jakies pokazy czy co?
|
|
|
~~_O_ | |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eqvv1jEKuus
|
|
|
~~lolek | |
|
|
nie no poprostu szok!! to musiala byc zajefajna impreza ;) te furki... poprostu miód malina. to ma byc taki ten niby tuning, tak?
|
|
|
~~_O_ | |
|
|
A kto tu mówi o Tuningu?
Nie ktorzy tuninguja inni nie... |
|
|
~~_O_ | |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aCqL8NUQ3s0
|
|
|
~~XD :D | |
|
|
to oni jechali razem na wtór stal ?
|
|
|
~~hehe | |
|
|
No nie wiem, co tu jest takiego fajnego? Takie imprezy to męski odpowiednik tipsów i białych kozaczków u kobiet
|
|
|
~~lolek | |
|
|
kurcze, same szroty, max rocznik 1999,to nie ma już lepszych (swieższych) opelków na tym swiecie, cos mi tu wiochą podjeżdza :\ Ludzie kiedy wy wreszcie zmadrzejecie, siedzicie po tych swoich stodołach, klepiecie te "niby bryki", uzbrajacie w niby smieszne wydechy, pseudo chromy, diody, usportowione pedały,super fajne naklejki na karoserii...itd...itd... a suma sumarum wyglada to tak żałośnie że ja osobiście wstydziłbym sie pokazac w takim czymś w miescie, u siebie na wsi to jeszcze jakos ujdzie. Ale co tam panowie, glowy do gory, lato idzie, szyba w dol, zimny łokieć za okienko i jedziewa do przodu i nie zapomnijcie zapodac jakiejs fajnej muzy, łojdana łojadana hej!!!
|
|
|
|
|
|
"lato idzie, szyba w dol, zimny łokieć za okienko i jedziewa do przodu"- hehe zimny łokiec hehe;p przeciez to mozna zawiac i stawy pozniej moga bolec
|
|
~~lolek | |
|
|
CYTAT \"lato idzie, szyba w dol, zimny łokieć za okienko i jedziewa do przodu\"- hehe zimny łokiec hehe;p przeciez to mozna zawiac i stawy pozniej moga bolec masz racje, no ale co tam ból, grunt ze jadą... muza gra... umpa umpa, chrom sie swieci, wydech ryczy... i co takiemu trzeba wiecej do szczęścia?? |
|
|
~~asd | |
|
|
ale wiocha ludzie nie robcie ze stalowej drugiej wioski rni czy rta, opanujcie sie, lepiej oddajcie swoje pojazdy na wtorstal zanim zgniją
|
|
|
~~omega country | |
|
|
A ja panowie mam propozycje, moze zrobilby w STW jakis zlot takich wspanialych samochodzikow jakim niewatpliwie jest Opel Omega?? Ja jestem ZA! Kto jeszcze?
|
|
|
~~hehe | |
|
|
do omega country.. nie robcie wiochy
|
|
|
~~omega country | |
|
|
CYTAT do omega country.. nie robcie wiochy ale jestes malo liberalny, przeciez te samochodziki to naprawde lux furki, prezentuja sie ekstra, i wogole. Panowie, nie dajmy sie!! Omegi gora!! |
|
|
|
|
|
powiem tyle : beka z was ogromna
|
|
~~ifg | |
|
|
jeden siedzi na stalowym miescie inny jedzie na spotkanie klubowe :], ale ciezko niektorym z zainteresowaniami innych, chlopaki sie zebrali, zorganizowali sobie plac, pobawili sie nie napierdalali na miescie i tez wam przeszkadza ? :] 90% tych aut to byly serie, o czym ty lolek piszesz ? pasowalbys do tej grupy z mojego emblematu :]
|
|
|
~~Monika | |
|
|
CYTAT kurcze, same szroty, max rocznik 1999,to nie ma już lepszych (swieższych) opelków na tym swiecie, cos mi tu wiochą podjeżdza :\\ Ludzie kiedy wy wreszcie zmadrzejecie, siedzicie po tych swoich stodołach, klepiecie te \"niby bryki\", uzbrajacie w niby smieszne wydechy, pseudo chromy, diody, usportowione pedały,super fajne naklejki na karoserii...itd...itd... a suma sumarum wyglada to tak żałośnie że ja osobiście wstydziłbym sie pokazac w takim czymś w miescie, u siebie na wsi to jeszcze jakos ujdzie. Ale co tam panowie, glowy do gory, lato idzie, szyba w dol, zimny łokieć za okienko i jedziewa do przodu i nie zapomnijcie zapodac jakiejs fajnej muzy, łojdana łojadana hej!!! Dobre jest to co napisałes ale to prawda muza na ful ,szyba w dół i czesto jeszcze nie elektryczna tylko korba i odgłos zacieranego silnika.. |
|
|
|
|
|
Niemiecie auta szare ponure "jaki kram taki pan"
|
|
~~Burok... | |
|
|
U nos na wsi modne sa tera Jeepy!!!
Na opla to ja moge co najwyzy na...ć!!! |
|
|
|
|
|
Gdyby Bóg wspieral przedni napęd to ludzie chodzili by na rękach
|
|
|
|
|
|
|
~~lolek | |
|
|
CYTAT jeden siedzi na stalowym miescie inny jedzie na spotkanie klubowe :], ale ciezko niektorym z zainteresowaniami innych, chlopaki sie zebrali, zorganizowali sobie plac, pobawili sie nie napierdalali na miescie i tez wam przeszkadza ? :] 90% tych aut to byly serie, o czym ty lolek piszesz ? pasowalbys do tej grupy z mojego emblematu :] to Ty czlowieku chybe serii nie widziales jeszcze szacun brachu |
|
|