~~1967 | |
|
|
Czy warto zapisać dziecko?
//zły dział - przeniosłem |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxxxx | |
|
|
moim zdaniem tak ;)
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czy warto zapisać dziecko? A kto to wie? Jakby powstała nowa firma produkująca np pralki... kupiłabyś taką? A dziecko to nie pralka. |
|
~~misio | |
|
|
ja bym zapisal szkola jest w porzadku
|
|
|
~~misio | |
|
|
wejdz na www.skst.pl i wszystkiego sie dowiesz o szkole i nauczycielach
|
|
|
|
|
|
CYTAT ja bym zapisal szkola jest w porzadku Ma jakieś tradycje? Wiesz, kto i czego tam będzie uczył? |
|
|
|
|
Jest jeden minus, o którym mówiła mi moja koleżanka, a mianowicie, pracowali tam młodzi ludzie, już z doświadczeniem zawodowym, lubiani przez młodzież i dzieci, niestety ksiądz Orzeł – dyrektor wolał zatrudnić osoby, które obecnie są na emeryturze, niż dalej zatrudnić tych samych nauczycieli. Przykre, dziś rano poruszany był ten temat jako główny artykuł, chodziło o inne Gimnazjum na osiedlu Centralnym. Czy lepiej dla dyrekcji zatrudnić emeryta, który odszedł na zasłużoną emeryturę i jego nauczanie (sposób kontaktu z uczniem, czasami buntownikiem) różni się od młodych nauczycieli? Sam nauczycielem nie jestem, dlatego mam nadzieję że odezwą się tu młodzi nauczyciele. |
|
~~xxxxx | |
|
|
CYTAT Jest jeden minus, o którym mówiła mi moja koleżanka, a mianowicie, pracowali tam młodzi ludzie, już z doświadczeniem zawodowym, lubiani przez młodzież i dzieci, niestety ksiądz Orzeł – dyrektor wolał zatrudnić osoby, które obecnie są na emeryturze, niż dalej zatrudnić tych samych nauczycieli. Przykre, dziś rano poruszany był ten temat jako główny artykuł, chodziło o inne Gimnazjum na osiedlu Centralnym. Czy lepiej dla dyrekcji zatrudnić emeryta, który odszedł na zasłużoną emeryturę i jego nauczanie (sposób kontaktu z uczniem, czasami buntownikiem) różni się od młodych nauczycieli? Sam nauczycielem nie jestem, dlatego mam nadzieję że odezwą się tu młodzi nauczyciele. chyba nie wiesz kto tam uczy! nauczyciele nie sa na ameryturze wiekszosc jest mldych... ludzie nie wiecie a gadacie! |
|
|
|
|
|
Do poprzednika xxxx
chyba nie wiesz kto tam uczy! nauczyciele nie sa na ameryturze wiekszosc jest mldych... ludzie nie wiecie a gadacie! Forum jest po to aby dyskutować, dlatego wyraźnie napisałem, powiedziała mi koleżanka Więc pytan nauczycieli czy zatrudnić emeryta czy młodego nauczyciela ? |
|
~~zenon | |
|
|
polecam tą szkołę...
|
|
|
~~misio | |
|
|
nie wazne czy to emeryt czy mlody nauczyciel wazne zeby mial wiedze ktora bedzie umial przekazac
|
|
|
~~;)ffff | |
|
|
;))
|
|
|
~~Izzo | |
|
|
CYTAT Jest jeden minus, o którym mówiła mi moja koleżanka, a mianowicie, pracowali tam młodzi ludzie, już z doświadczeniem zawodowym, lubiani przez młodzież i dzieci, niestety ksiądz Orzeł – dyrektor wolał zatrudnić osoby, które obecnie są na emeryturze, niż dalej zatrudnić tych samych nauczycieli. Przykre, dziś rano poruszany był ten temat jako główny artykuł, chodziło o inne Gimnazjum na osiedlu Centralnym. Czy lepiej dla dyrekcji zatrudnić emeryta, który odszedł na zasłużoną emeryturę i jego nauczanie (sposób kontaktu z uczniem, czasami buntownikiem) różni się od młodych nauczycieli? Sam nauczycielem nie jestem, dlatego mam nadzieję że odezwą się tu młodzi nauczyciele. To koleżanka jest najwyraźniej niedoinformowana albo świadomie szerzy dezinformację. Na stronie gimnazjum i liceum katolickiego jest szczegółwy wykaz nauczycieli uczących w każdej z tych szkół. Wystarczy popatrzeć. Ale trzba chcieć, a nie szukać niesprawdzonych informacji u koleżanki. |
|
|
|
|
|
Uważam, że jak najbardziej warto posłać dziecko do tej szkoły. Mimo wielu obiegowych opinii (często fałszywych i nieuzasadnionych) ta szkoła jest naprawdę godna polecenia. Wiem, bo sama tam uczęszczam tyle, że do LO Nauczyciele sa wymagajacy, ale też życzliwi.
Myślę, że warto jest też przyjść do LO, ja wyboru nie żałuje mimo tego, że wiele osób odradzało mi ta szkołę Także po prostu zapraszam! Dodam jescze, że potrzebne informacje uzyskacie na stronie www.skst.pl |
|
|
|
|
Acha, dodam jeszcze, że nauczyciele nie sa emerytami!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Acha, dodam jeszcze, że nauczyciele nie sa emerytami!!! A ja dałem dzieciom wolny wybór. Niech coś sami postanowią. |
|