NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
Gimnazjum katolickie w Stalowej Woli,
~~1967
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 15:55  
Czy warto zapisać dziecko?co

//zły dział - przeniosłem

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 15:55  

~~xxxxx
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 16:07  
moim zdaniem tak ;)

ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 16:17  
CYTAT
Czy warto zapisać dziecko?co

A kto to wie?
Jakby powstała nowa firma produkująca np pralki... kupiłabyś taką?
A dziecko to nie pralka.

Prywatna wiadomość 

~~misio
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 16:31  
ja bym zapisal szkola jest w porzadkuok

~~misio
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 16:45  
wejdz na www.skst.pl i wszystkiego sie dowiesz o szkole i nauczycielach

ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 16:48  
CYTAT
ja bym zapisal szkola jest w porzadkuok

Ma jakieś tradycje?
Wiesz, kto i czego tam będzie uczył?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 16:54  

Jest jeden minus, o którym mówiła mi moja koleżanka, a mianowicie, pracowali tam młodzi ludzie, już z doświadczeniem zawodowym, lubiani przez młodzież i dzieci, niestety ksiądz Orzeł – dyrektor wolał zatrudnić osoby, które obecnie są na emeryturze, niż dalej zatrudnić tych samych nauczycieli. Przykre, dziś rano poruszany był ten temat jako główny artykuł, chodziło o inne Gimnazjum na osiedlu Centralnym. Czy lepiej dla dyrekcji zatrudnić emeryta, który odszedł na zasłużoną emeryturę i jego nauczanie (sposób kontaktu z uczniem, czasami buntownikiem) różni się od młodych nauczycieli? Sam nauczycielem nie jestem, dlatego mam nadzieję że odezwą się tu młodzi nauczyciele.

Prywatna wiadomość 

~~xxxxx
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 16:58  
CYTAT

Jest jeden minus, o którym mówiła mi moja koleżanka, a mianowicie, pracowali tam młodzi ludzie, już z doświadczeniem zawodowym, lubiani przez młodzież i dzieci, niestety ksiądz Orzeł – dyrektor wolał zatrudnić osoby, które obecnie są na emeryturze, niż dalej zatrudnić tych samych nauczycieli. Przykre, dziś rano poruszany był ten temat jako główny artykuł, chodziło o inne Gimnazjum na osiedlu Centralnym. Czy lepiej dla dyrekcji zatrudnić emeryta, który odszedł na zasłużoną emeryturę i jego nauczanie (sposób kontaktu z uczniem, czasami buntownikiem) różni się od młodych nauczycieli? Sam nauczycielem nie jestem, dlatego mam nadzieję że odezwą się tu młodzi nauczyciele.

chyba nie wiesz kto tam uczy! nauczyciele nie sa na ameryturze wiekszosc jest mldych... ludzie nie wiecie a gadacie!zaklopotany

ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 17:02  
Do poprzednika xxxx
chyba nie wiesz kto tam uczy! nauczyciele nie sa na ameryturze wiekszosc jest mldych... ludzie nie wiecie a gadacie!

Forum jest po to aby dyskutować, dlatego wyraźnie napisałem, powiedziała mi koleżanka

Więc pytan nauczycieli czy zatrudnić emeryta czy młodego nauczyciela ?

Prywatna wiadomość 

~~zenon
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 18:16  
polecam tą szkołę...

~~misio
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 18:22  
nie wazne czy to emeryt czy mlody nauczyciel wazne zeby mial wiedze ktora bedzie umial przekazac

~~;)ffff
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 19:58  
;))

~~Izzo
ff
Wysłany: 16 Marz 2009r. 21:45  
CYTAT

To koleżanka jest najwyraźniej niedoinformowana albo świadomie szerzy dezinformację. Na stronie gimnazjum i liceum katolickiego jest szczegółwy wykaz nauczycieli uczących w każdej z tych szkół. Wystarczy popatrzeć. Ale trzba chcieć, a nie szukać niesprawdzonych informacji u koleżanki.

ff
Wysłany: 2 Kwie 2009r. 19:48  
Uważam, że jak najbardziej warto posłać dziecko do tej szkoły. Mimo wielu obiegowych opinii (często fałszywych i nieuzasadnionych) ta szkoła jest naprawdę godna polecenia. Wiem, bo sama tam uczęszczam tyle, że do LOumiech Nauczyciele sa wymagajacy, ale też życzliwi.
Myślę, że warto jest też przyjść do LO, ja wyboru nie żałuje mimo tego, że wiele osób odradzało mi ta szkołęumiech
Także po prostu zapraszam!umiech
Dodam jescze, że potrzebne informacje uzyskacie na stronie www.skst.pl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Kwie 2009r. 19:52  
Acha, dodam jeszcze, że nauczyciele nie sa emerytami!!!:szok:smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Kwie 2009r. 20:07  
CYTAT
Acha, dodam jeszcze, że nauczyciele nie sa emerytami!!!:szok:smiech2