Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
wczoraj sie nie udalo... moze dzis bedzie inaczej!
tez chcialbym 2d, ale nie mamy aletrnatywy... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat][cytat]Film po prostu super, nie trzeba oglądać 6 poprzednch części by się dobrze bawić. Ale fotele we wrzosie to dalej prl... Po godzinie co chwila ktoś się poprawiał. CYTAT Nie narzekaj na fotele. Ciesz się, że w ogóle udało Ci się kupić bilet. CYTAT Niestety, Wrzos fajnie odnowiony, a krzesła to relikt poprzedniej epoki, całkowicie nie nadaje się do użytku, dodatkowo pochylenie sali niestety za małe - szkoda, że tego nie udało się podczas remontu poprawić... Bilet? W obu kinach możesz kupić z wyprzedzeniem przez net - i problemu z zakupem brak. Ja tam wiem gdzie się kupuje bilety. Użytkownik Rally niestety ma z tym problemy. Biedak dodzwonić się nie może przez tydzień. Nie wiem jak on to robi. |
|
|
|
|
CYTAT Ja tam wiem gdzie się kupuje bilety. Użytkownik Rally niestety ma z tym problemy. Biedak dodzwonić się nie może przez tydzień. Nie wiem jak on to robi. Aha nie zaczaiłem aluzji do kolegi |
|
|
|
|
Obejrzałem z synem w 3D.Nie jestem fanem tejże sagi ale radocha była.Krzesła rzeczywiście jak ktoś wspomniał niezbyt wygodne,fakt niezaprzeczalny.Poza tym jestem krótkowidzem i zakładanie okularów na okulary niezbyt komfortowe.Tym bardziej że efektów w 3D nie było dużo.Niemniej wrażenia pozytywne i polecam.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Obejrzałem z synem w 3D.Nie jestem fanem tejże sagi ale radocha była.Krzesła rzeczywiście jak ktoś wspomniał niezbyt wygodne,fakt niezaprzeczalny.Poza tym jestem krótkowidzem i zakładanie okularów na okulary niezbyt komfortowe.Tym bardziej że efektów w 3D nie było dużo.Niemniej wrażenia pozytywne i polecam. Całe to 3D dla mnie to porażka, takie na siłę naciąganie ludzi - nawet to co jest, to ciężko nazwać super efektem 3D, bo co fajnego w tym, że statek wygląda lekko z ekranu czy coś w tym stylu, dużo bardziej te okulary tylko przyciemniają ekran - no dla mnie to porażka (żeby nie było, byłem też w dużych kinach na 3D i te same mam odczucia). No a na lepsze warunki oglądania, to trzeba poczekać nam niestety jeszcze długo... |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Ja tam wiem gdzie się kupuje bilety. Użytkownik Rally niestety ma z tym problemy. Biedak dodzwonić się nie może przez tydzień. Nie wiem jak on to robi. |
|
|
|
|
Ah, tylko czekałam na tą ripostę. W życiu wyszło mi więcej niż Tobie. Mało kto ma tak nayebane we łbie jak Ty. Zresztą trzeba uważać co się o Tobie pisze bo cholera wie czy taki celebryta jak Ty jakiego immunitetu nie posiada.
|
|
|
|
|
Ludzie, temat o StarWars, więc darujmy sobie takie teksty, przynajmniej przed świętami
|
|