|
|
|
Czy ktoś wie jak się pozbyć nieprzyjemnego zapach z lodówki??????????? Umyłam ją we wtorek i dzisiaj znów jeszcze wodą z octem. Niestety nic nie pomaga dalej śmierdzi rybą :/:/:/ Może ktoś zna jakieś super extra sprawdzone sposoby??????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spróbuj do bawełnianej skarpety wsypać świeżo zmielona kawę, zawiń skarpetę i włóż do lodówki. To powinno pochlaniać zapachy
|
|
|
|
|
Ja postawiłam w lodówce szklankę z kawą fusiastą kawy wsypałam tak trzy łyżeczki u mnie zadziałało szklankę a nie skarpetę
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś wie jak się pozbyć nieprzyjemnego zapach z lodówki??????????? Umyłam ją we wtorek i dzisiaj znów jeszcze wodą z octem. Niestety nic nie pomaga dalej śmierdzi rybą :/:/:/ Może ktoś zna jakieś super extra sprawdzone sposoby?????????? Wyrzuć przyczynę |
|
|
|
|
Talerzyk z sodą oczyszczoną do lodówki.
A niezbyt pachnące jedzenie w pojemniki. ♥♥♥ |
|
|
|
|
Znam ekstra sprawdzony sposób na pozbycie się zapachów ze słoików może i zadziała na lodówkę do cieplej wody wrzuć troche musztardy, rozmieszaj i tym spróbuj umyć lodówkę na słoiki działa i daj znać czy pomogło
|
|
|
|
|
Ja nienawidzę zapachu ryby,więc nigdy nie wkładam ryb do lodówki,co najwyzej do zamrazarki.
Zapachu po niektórych rybach,zwłaszcza morskich trudno się pozbyć tak od razu.Nie pomagaja żadne detergenty,ani pochłaniacze. Jedyna rada i nauczka na przyszłość:ryb nie wkładamy do lodówki,co najwyzej do zamrazarki! WJ |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Do szklanki wsyp sodę i zrób jedna kulkę z prawdziwej gazety i wstaw do lodówki
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|