|
|
|
Co mysla ludzie, ktorzy pakuja zywe zwierzeta do reklamowek. Kim sa kupujacy. Ktos wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weź się człowieku ogarnij ! Ciekawy jestem czy o innych ludzi się tak martwisz jak o ryby . Czy tylko martwisz się o zwierzęta bo taka ekologiczna moda
|
|
|
|
|
ja kupuje zywe karpie w reklamowkach, do tego jestem mysliwym i strzelam do zwierzat ktore poznij jem, nie pasuje po cholere idziesz do kaufland i przygladasz sie jak pakuja ryby, siedz w domu i nie udzielaj sie na forum bo sie popłaczesz
|
|
|
|
|
CYTAT ja kupuje zywe karpie w reklamowkach, do tego jestem mysliwym i strzelam do zwierzat ktore poznij jem, nie pasuje po cholere idziesz do kaufland i przygladasz sie jak pakuja ryby, siedz w domu i nie udzielaj sie na forum bo sie popłaczesz gimbaza zaatakowała forum i szaleje... sam sie zabij dobrze bys zrobił o jednego k. mniej. |
|
|
|
|
anka1 ciekawe czy kurczaki z marketu też Ci tak przeszkadzają ? A może tylko myśliwym zazdrościsz smacznego mięska ?
|
|
|
|
|
To dlaczego tego nie zgłosisz do prokuratury? http://www.gs24.(...)d,t.html
|
|
|
|
|
Wyborca,a ty przeczytales to co podsuwasz. Ze zrozumieniem? Chyba nie.
|
|
|
|
|
kup śledzia jak Ci karpia szkoda. co ma powiedzieć tuńczyk zamknięty w puszce przez cały rok, jemu też łeb ucięli...
|
|
|
|
|
Podstawowe zagadnienie to ile czasu wytrzyma żywy karp w reklamówce bez wody. Jeśli przeżyje podróż, jakie procesy zajdą wewnątrz jego organizmu zanim bezmyślny klient wrzuci go do pojemnika z wodą (wanny, akwarium, czegokolwiek). Nalewanie wody do reklamówki to też słaby pomysł, ale kto przyjdzie z wiadrem do hipermarketu?
|
|
|
|
|
CYTAT Podstawowe zagadnienie to ile czasu wytrzyma żywy karp w reklamówce bez wody. Jeśli przeżyje podróż, jakie procesy zajdą wewnątrz jego organizmu zanim bezmyślny klient wrzuci go do pojemnika z wodą (wanny, akwarium, czegokolwiek). Nalewanie wody do reklamówki to też słaby pomysł, ale kto przyjdzie z wiadrem do hipermarketu? sadzac po twoich postach i IQ to chyba tylko ty.. |
|