|
|
|
A ja wiem nie powiem bo mi wykupice😁
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
We Fracu jest dobra. Głogowka chyba się nazywa, albo coś w tym stylu.
|
|
|
|
|
zawsze można sobie zadzwonić do chłopka i on Ci taką kiełbasę zrobi, głownie jest na zamówienie , ale jak rano wstaniesz(4:30/ 5:00) i udasz się na rynek w Lipie to może Ci się uda coś kupić bez zamówienia.
|
|
|
|
|
w tesco jest stoisko z wyrobami wiejskimi - z orzechowa
Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
|
|
|
mój mąż robi dziś
Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
|
|
|
hurtownia sofi na przemysłowej polecam - sprawdzona kiełbasa bardzo dobra
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Dzięki za wszystkie propozycje po kolei spróbuję każdej. Tylko po co uwagi w stylu "ty prawdziwej kiełbasy nie jadłeś" "sama chemia" itp. Nie pytałem o kiełbasę swojską własnego wyrobu dla siebie, tylko wiejską handlową. Dawny temat,pewnie dobra kielbasa juz znaleziona,ale musze poprawic swoj blad faktycznie kielbasa od DUDKA z Radomysla Wielkiego a nie od Dudy jak pisalem wczesniej.Wlasnie wczoraj zakupilem ta kielbase w opakowaniu hermetycznym z metka.Maja ta kielbase jeszcze na osiedlu Hutnik w takiej zielonej drewnianej budzie kolo blokow.Maja w opakowaniach hermetycznycha takie bylo mi bardzo potrzebne na wyjazd KIELBASKA OD LAT TAK SAMO PYSZNA . |
|
|
|
|
Kiełbasa Dudek z radomysla wielkiego najlepsza :-)
Można ja kupić tez w rozwadowie na rynku kilka sklepów od żabki i bodajże kiedyś wiem, że można było ją też kupisz w sklepie osiedlowym na tzw Manhattanie Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Dzięki za wszystkie propozycje po kolei spróbuję każdej. Tylko po co uwagi w stylu "ty prawdziwej kiełbasy nie jadłeś" "sama chemia" itp. Nie pytałem o kiełbasę swojską własnego wyrobu dla siebie, tylko wiejską handlową. Dawny temat,pewnie dobra kielbasa juz znaleziona,ale musze poprawic swoj blad faktycznie kielbasa od DUDKA z Radomysla Wielkiego a nie od Dudy jak pisalem wczesniej.Wlasnie wczoraj zakupilem ta kielbase w opakowaniu hermetycznym z metka.Maja ta kielbase jeszcze na osiedlu Hutnik w takiej zielonej drewnianej budzie kolo blokow.Maja w opakowaniach hermetycznycha takie bylo mi bardzo potrzebne na wyjazd KIELBASKA OD LAT TAK SAMO PYSZNA .[/cyt Mamy ta kielbase na "Hutniku" nareszcie jakas normalna wedlina na tym osiedlu,a jaki boczuś i poledwiczka ! |
|
|
|
|
Potwierdzam!!!Kiełbasa z Radomyśla Wielkiego,od Dudka.Można ją kupić w sklepie spożywczym FAMILIA na ul.J.Pawła 10 (w budynku CENTRUM 4 od strony stacji benzynowej).
|
|