NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
\"Gdzie się podziały...\" Andrzej Ś. w akcji.., \"Gdzie się podziały...\" tamte pomysły...
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Marz 2009r. 23:12  
CYTAT
Seks byłby chyba dobry.

hehe... jak to się mówiło? przyjemne z pożytecznym smiech2 hehe

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG]
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2009r. 23:12  

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG]
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 12:18  
Czyli z góry założyłeś, że nie spełni swoich obietnic - tu się zgadzam, bo jeszcze nie było na świecie polityka, który by to zrobił. Wszystkie obietnice Prezydenta dotyczą jego wyborców, bo to oni mogą czuć się oszukani, a nie tych którzy na niego nie głosowali, bo przecież to nie ich oszukał.

Nie jest moim wyborem. Ale skoro został prezydentem to niech robi to obiecał zrobić dla innych, w końcu wygrał większością i być może takie osoby jak ja dostrzegają cynizm jego obietnic w przeciwieństwie do jego fanów, do których ta prawa może dojść znacznie później. Bo skoro jesteś jego fanem a tak zakładam z twoich wypowiedzi to może nie chcesz widzieć pewnych niedoskonałości. Jakiś czas temu sam miałem podobny problem, w końcu nikt nie jest doskonały a dzisiejsza klasa polityczna ma w zwyczaju oszukiwać.
Problemem nie leży tylko w prezydencie i jego obietnicach lecz w tym, że tutaj po prostu jest szaro, nudno i nijako. Na to wygląda, że w tym mieście ma być tylko klasa robotnicza. Bo tak się czują ludzie w szarych miastach takich jak Stalowa Wola. Zachęcam do częstszych podróży bo może po za Stalową nie widział pan nic i to też może być problem w tym jak pan postrzega to miasto. Zachęcam, warto podróżować.
Pozdrawiam.

Konsultujesz się z kimś, czy nie umiesz/chcesz udpowiedzieć na proste pytanie.
Za chwilę idę do łóżka i nie chciałym śnić o tobie.
Niech pan skończy z tą obsesją do mojej osoby.

Równie dobrze ja mógłbym mieć pretensje i nazywać Fidela oszustem, bo zmienił kształt kostek cukru, a obiecał, że nie zmieni.
Nie zdziwiłbym się że takie działania mają miejsce. wykorzystałbym to do pokazania jak Socjalizm jest głupi. Ba nawet uwierzyłbym w takie pomysły jak prostowanie bananów przez rządy socjalistów. Bo ci idioci są zdolni do tego.
Czy mamy nie krytykować jakiegoś polityka jak np. Bush czy Obama ? możemy i powinniśmy bo ci politycy mają ogromny wpływ np na politykę zachodu. Doprowadzają do wojen, gdzie ginie tysiące, miliony ludzi. Czy na krytykę z mojej strony nie zasługują ??

Gdyby Fidel zmieniał kształt cukru to na pewno bym go skrytykował za głupotę. Bo głupota jest warta pokazania.

Kwestia tego, co się obiecuje, bo w gruszki na wierzbie mało kto uwierzy i takiego kandydata nikt poważnie nie potraktuje, w tym wypadku obiecano rzeczy, które są do zrobienia, rzeczy które są wyjątkowo cenne dla wyborców i tak właśnie wygrywa się wybory.
cool girl

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 16:21  
[cytat]Czyli z góry założyłeś, że nie spełni swoich obietnic - tu się zgadzam, bo jeszcze nie było na świecie polityka, który by to zrobił. Wszystkie obietnice Prezydenta dotyczą jego wyborców, bo to oni mogą czuć się oszukani, a nie tych którzy na niego nie głosowali, bo przecież to nie ich oszukał.

Nie jest moim wyborem. Ale skoro został prezydentem to niech robi to obiecał zrobić dla innych,

Czy ty nie rozumiesz faktu, że nie jesteś jego wyborcą, więc nie masz z czego go rozliczać. Ja go mogę rozliczać, bo na niego głosowałem.
Rozwiązanie jest proste i znane od lat - podoba ci się z tego co zdołałem przeczytać np. prezio janowa, to się tam przeprowadź. Będziesz szczęśliwy, Eldorado w zasięgu ręki prawie.

Normalni ludzie tak robią.

Taki Einstein jak nie spodobał mu się facet z wąsikiem, przeniósł się do Stanów, Neruda jak mu nie pasował Pinochet zamieszkał w Moskwie.

A do Janowa jest ledwie 40 km. Na co czekasz?

Mnie się nie podobał prezydent mojego miasta, więc wypiąłem się i przeniosłem do Stalowej. Nie spodoba mi się prezydent stalowej, to przeniosę się gdzie indziej.
A Ty jak dziecko - płaczesz, szlochasz, nos to ci trrzeba wytrzeć. Chłopem z jajami jesteś czy urodzonym malkontentem? To nie Szlęzak jst sprawcą twoich nieszczęśliwych przemyśleń, tylko ty sam.

Nie napiszę teraz nic więcej, bo mnie poniesie - po prostu - urodziłeś się smutny i taki umrzesz, czego Ci nie życzę.

P.S Urlop masz dzisiaj?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 16:32  
Szkoda mojego czasu na Ciebie.

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 16:58  
CYTAT
Szkoda mojego czasu na Ciebie.

I dlatego będziesz zawsze echem dna.
Bo ja o 12 to pracuję na własny wizerunek, a ty piszesz bezsensowne posty.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 17:04  
"echodna" naprawde szkoda Twojego czasu bo widzisz jakie tutaj dostajesz tylko "yntelygentne" odpowiedzi.
gulgul- nie kazdy musi pracowac jak robol od 7-15 sa ludzie inteligentniejsi ktorzy sobie sami ustalaja godziny pracy czyli np. maja swoj biznes...itp.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 17:05  
Ok. poświecę Ci jeszcze trochę mojego cennego czasu, niech stracę.
Po pierwsze nie uznaję demokracji, uważam ten system za najgorszy z możliwych, także moje i nie moje wybory nie mają tutaj znaczenia.
Po drugie Chodzi o to, że ów prezydent obiecał pewne postulaty, więc niech je realizuje bo nie jest konsekwentny. Czy tego chcę, czy nie chcę jest reprezentantem naszego miasta a także moim i ja jako człowiek (mieszkaniec tego miasta), mam prawo do pokazywania cynizmu, mam prawo do własnego zdania i w końcu mam Ochotę pokazania co mnie boli w tym mieście. W przeciwieństwie do pana nie jestem posłusznym "obywatelem" pieskiem i baranem do strzyżenia, który daje się sterować, manipulować i który akceptuje wszystko dla zasady "Bo tak musi być" Podatki muszą być, akcyza musi być, tego nie może być, tamto ma być itp.
Nawet jeśli nie jest moim kandydatem, tym bardziej wychodzi na moje. Pokazuję, że miałem rację nie idąc tą drogą wyboru, to inni według mnie nie mieli racji, ale każdy czasami błądzi, w tym wypadku dali się nabrać na tani kit.
Jeśli chodzi o wyprowadzkę z tego miejsca…
Szambo można zawsze oczyścić i moja postawa na to wskazuje, pańska jest taka że w szambie należy tkwić. Owszem rozwiązaniem na skróty jest wyjście do innego miejsca, ale to by było za łatwe a czynników aby tutaj pozostać jest wiele.

I dlatego będziesz zawsze echem dna.
Bo ja o 12 to pracuję na własny wizerunek, a ty piszesz bezsensowne posty.

- Wizerunek ? No to bardzo współczuję. ma pan problemy pomoc psychologa - niezbędna. Brak kultury i brak samokrytyki. Pozdrawiam.

Na tym zamykam dyskusję ze swojej strony.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 17:36  
CYTAT
[/kolor]
- Wizerunek ? No to bardzo współczuję. ma pan problemy pomoc psychologa - niezbędna. Brak kultury i brak samokrytyki. Pozdrawiam.

Na tym zamykam dyskusję ze swojej strony.

O widzisz, dobrrze, że wspomniałeś - mam pisemną gwarancję, że jestem zdrowy psychicznie. Do 12 czerwca 2009. A potem jak zwykle, co roku - psycholog, badania osobowościowe( pryszcz - 400 pytań z systemem autokontroli), psychotechnika taka ekstra - nie dla kierowcy). Najgorsza jest rozmowa z Panią psycholog - głupia pytała w tamtym roku o sposób w jaki asymiluję się z przełożonymi.
Chłopie - przerypane.
Brak kultury - co ty możesz o mnie wiedzieć? Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia. O tym może coś powiedzieć np. grupka osób z którymi pracuję.
Samokrytyka - nawet nie wiesz jaka to jest mocna strona umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 17:40  
CYTAT
\"echodna\" naprawde szkoda Twojego czasu bo widzisz jakie tutaj dostajesz tylko \"yntelygentne\" odpowiedzi.
gulgul- nie kazdy musi pracowac jak robol od 7-15 sa ludzie inteligentniejsi ktorzy sobie sami ustalaja godziny pracy czyli np. maja swoj biznes...itp.

Masz jakiś biznes? Coś można rozkręcić?
Mam trochę lużnej gotówki - może nie za wiele ale.. 80kZł
by się znalazło.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2009r. 23:20  
skad sie wogole wzioł ten "echodna"??? pojebany temat zacząl rozpisuje sie jakby ksiazke jakas chcial napisaczaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 13:46  
CYTAT
CYTAT
\\\"echodna\\\" naprawde szkoda Twojego czasu bo widzisz jakie tutaj dostajesz tylko \\\"yntelygentne\\\" odpowiedzi.

Masz jakiś biznes? Coś można rozkręcić?
Mam trochę lużnej gotówki - może nie za wiele ale.. 80kZł
by się znalazło.

Mozna mozna i to nie jedno...ale jak juz napisalam to dotyczy ludzi inteligentnych wiec nie trac czasu i sie nie interesujumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 15:33  
CYTAT
Mozna mozna i to nie jedno...ale jak juz napisalam to dotyczy ludzi inteligentnych wiec nie trac czasu i sie nie interesujumiech

Sorry. To trzeba było precyzyjniej napisać, że masz takie problemy. Zatem nie będę ryzykował kasy.
Pozdrowienia i powrotu do zdrowia życzę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 15:50  
CYTAT
CYTAT

Sorry. To trzeba było precyzyjniej napisać, że masz takie problemy. Zatem nie będę ryzykował kasy.
Pozdrowienia i powrotu do zdrowia życzę.

Jak zwykle gdy sie nie wie co odpisac wypisujesz takie oto pierdoly...niby to fajne,niby smieszne, a jednak nie. powrotu do zdrowia to TOBIE zyczeok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 15:54  
CYTAT
Jak zwykle gdy sie nie wie co odpisac wypisujesz takie oto pierdoly...niby to fajne,niby smieszne, a jednak nie. powrotu do zdrowia to TOBIE zyczeok

Faktycznie, rozum mi odebrało nagle i słów zabrakło.
Nie wiedziałem, co napisać.
Przyznaję się i o wybaczenie proszę.
Pozdraiwam raz jeszce.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 16:09  
CYTAT
CYTAT

Faktycznie, rozum mi odebrało nagle i słów zabrakło.
Nie wiedziałem, co napisać.
Przyznaję się i o wybaczenie proszę.
Pozdraiwam raz jeszce.

No tak znowu to samo...;/ Ide stad bo nudno.spi

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 16:11  
No tak znowu to samo...;/ Ide stad bo nudno.spi[/cytat]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 16:13  
CYTAT
No tak znowu to samo...;/ Ide stad bo nudno.spi
[/cytat]

Szkoda. Tak fajnie się z tobą popisywało...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Kwie 2009r. 20:09  
Szlęzak jest w porządku.

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »