|
|
|
Przejechałem dzisiaj główną trasą od Rozwadowa do Rudnika i tak mnie wzięło by napisać tego posta. Nie uważacie, że kiedyś domy, balkony bardziej się świeciły, były kolorowe? radosne? na święta.. Teraz jedyne 'iluminacje' to te miejskie lub sklepowe
Co o tym sądzicie? Ja wygrzebałem lampki w piwnicy i powiesiłem na balkonie. Jutro dokupię może jaszcze coś na krzewy. Jak na razie mój dom jako jedyny na ulicy się zaświecił. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mi znowu wydaje się, że kiedyś było bardziej szaro buro.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Ludzie oszczedzają prąd jest drogi.w okolicach edukacji są ładnie oswietlone balkony.
|
|
|
|
|
Boże widzisz i nie grzmisz. Mela, jak czytam Twoje posty to mam nadzieję, że Ty się nie rozmnażasz.
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Na moim osiedlu przy glownej ulicy na jednym balkonie sa swiatelka reszta ciemna bura i ponura i taka prawda ze ludzie oszczedzaja.Ja z lenistwa nie mam :(
|
|
|
|
|
tez mi się wydaje ze kiedyś było bardziej szaro,no i niema śniegu wiec jest jeszcze większa szarówka
|
|
|
|
|
Teraz jest szaro, buro. Kiedyś święta miały swój klimat: światełka na domach, śnieg i to oczekiwanie na święta. Mam wrażenie, że teraz czas szybciej płynie i to wszystko nie ma takiego uroku. Mimo wszystko Wesołych Świąt 🎄
|
|
|
|
|
aktualizacja:
tak jak wspomniałem wczoraj, powiesiłem jeden komplet lampek na balkonie. dziś z rana przyszedł sąsiad z naprzeciwka z pretensjami, że spać nie może bo wszystko odbija mu się w oknach wspomniał jeszcze, że robię burdel z domu i moja świętej pamięci mama nie byłaby z tego dumna |
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Moze ludzie w końcu, poszli po rozum do głowy i przestali wierzyć w te religijne brednie...? Ehh marzenia...
|
|
|
|
|
CYTAT Moze ludzie w końcu, poszli po rozum do głowy i przestali wierzyć w te religijne brednie...? Ehh marzenia... Ugabuga wez sie p..j w ten pusty Łeb, brednią to Ty sam jesteś , idz ćpać do swoich kumpli jak Cie Wigilia nie dotyczy i nie udzielaj się w temacie jak masz głupoty pisać ... |
|
|
|
|
Co tam światełka zewnętrzne. Ja jestem tak leniwy, że ani choinki nie mam, ani nie robiłem żadnych porządków odbiegających od zwykłych.
|
|
|
|
|
To jak mu światełka przeszkadzają to dokup jeszcze migajace niebiesko czerwone wówczas pomożesz mu..heee spac
|
|
|
|
|
radek4359 nie ćpam i nie pije alkoholu... ale ty najwyraźniej przedawkowałeś religię...
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Boże widzisz i nie grzmisz. Mela, jak czytam Twoje posty to mam nadzieję, że Ty się nie rozmnażasz. to po co czytasz moje posty?znajdz sobie inne zajecie
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Boże widzisz i nie grzmisz. Mela, jak czytam Twoje posty to mam nadzieję, że Ty się nie rozmnażasz. to po co czytasz moje posty?znajdz sobie inne zajecieOdpuść mu, to sierota w domu nikt go nie słucha, to tu chce być "ważny" ;) życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Ugabuga ten temat nie jest dla Ciebie więc wypad stad, Światełka Świąteczne Ciebie nie dotyczą bo Ty świąt nie obchodzisz wiec co tu szukasz ... ? Spie....j do swoich tematów
|
|
|
|
|
No proszę, jak tu po chrześcijańsku. Radziu, a ty do spowiedzi.
|
|
|
|
|
radek4359 właśnie dałeś przykład chrześcijańskiej miłości... resztę pozostawie bez komentarza.
|
|
|
|
|
Ugabuga Ty obraziles religię chrześcijańską piszac religijne brednie, więc takie coś zachowaj dla siebie ... temat został założony w celach wypowiedzi na temat oswietlenia świątecznego domów więc Ciebie on nie dotyczy takich jak Ty tu nie potrzeba ;)) a w reście komentarza skomentuj samego siebie co sobą w ogole reprezentujesz . Więc Won...
|
|
|
|
|
Radziu ty mi nie możesz i nie masz prawa mówić, na jaki temat mam pisac i co pisać FANATYKU KATOLSKI, a i jeszcze jedno będę obrażał ile mi się żywnie podoba twoją i każdą inną religię, bo mogę...
|
|
|
|
|
Tak To ja Ci Szczeniaku wyznaczę prawo z Art. 196 KK Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. i zobaczymy jak dalej będzie postępowanie i jak cieniutko zaczniesz piszcześć i płakać, jeszcze bardziej mam Ci to wyszczególnić ?? Chętnie po Ciebie przyjadę, skuję i przywiozę na Komende wtedy pogadamy o Twoich poglądach religijnych ...
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Boże widzisz i nie grzmisz. Mela, jak czytam Twoje posty to mam nadzieję, że Ty się nie rozmnażasz. CYTAT to po co czytasz moje posty?znajdz sobie inne zajecie Twoich postów nie da się nie czytać bo jesteś w każdym wątku. Twój poziom głupoty na tym forum jest na równi z Rallym, tylko on jeszcze udaje, że gdziekolwiek był i cokolwiek widział. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT ... kobieto kup sobie wibrator bo na snickersa za późno. Żal czytać te twoje wypociny.
|
|
|
|
|
Wyluzuj celebryta, święta mamy
|
|
|
|
|
Polska jednak nadal twki w średniowieczu...
|
|