|
|
|
Hej! Jakie macie postanowienia noworoczne? Jeśli chcecie to podzielcie się nimi z innymi tutaj na forum. Być może będzie to dla Was większą motywacją do ich spełnienia. Słowo pisane ma większą moc;) Gdyby ktoś zapomniał o swoim postanowieniu to zawsze może tutaj zajrzeć i sobie przypomnieć. Takie postanowienia przed końcem roku często więcej znaczą. Być może wynika to z tradycji, okresu świątecznego, od tego, że każdy rok jest tak jakby nowy, inny i to dobra okazja do tego, by zacząć coś nowego. A Wy jak myślicie? I bardzo Was proszę, by nie oceniać tutaj innych, żeby nie wyszły znowu jakieś spory jak prawie przy każdym temacie Każdy ma prawo do własnego zdania i wolności słowa. Pamiętajmy o tym.
Ja zacznę ze swoim postanowieniem Postanowiłam wprowadzić więcej sportu do mojego życia. Głównie ze względów zdrowotnych, ale też by ładniej wyglądać |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postanawiam, że stalowowolska osoba publiczna, celebryta Rally nie sprowokuje mnie na tym forum swoją głupotą (przynajmniej do końca stycznia).
|
|
|
|
|
postanawiam wyjechac nad moje ukochane morze ;-)
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
|
|
|
To, co prawda, z neta, ale się pod tym podpisuję:
Nigdy nie udało mi się dotrzymać postanowień noworocznych. Dlatego w w tym roku wyznaczyłam sobie cel adekwatny do mojej siły woli oraz zainteresowań: KUPIĘ SOBIE COŚ ŁADNEGO! ;) Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Być dalej sobą...I coraz lepszym ojcem i mężem.
|
|
|
|
|
Robić wszystko, żeby wrócić do rodzinnego miasta i z nim wiązać przyszłość.
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
Być lepszym mężem, ojcem, człowiekiem.
Więcej czasu dla dzieci, a mniej przy kompie ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
kupiłem orbitrek
jeszcze nie zacząłem regularnie ćwiczyć a moja żona pyta czy już może na nim koszule wieszać |
|
|
|
|
zrzucic kilka kg po ciąży
Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
|
|
|
zacząć myślećo sobie a nie o innych wokół
... |
|
|
|
|
Wychować sobie wkoncu męża, albo w pizdu wkoncu go zostawić.
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
CYTAT Wychować sobie wkoncu męża, albo w pizdu wkoncu go zostawić. super ... |
|
|
|
|
Jeść zdrowsze rzeczy i pożegnać się ze składnikami w produktach typu:
- syrop glukozowo-fruktozowy - tłuszcze roślinne utwardzone - itp. Jednym słowem 80% produktów ze sklepu zrobić "papa" |
|
|
|
|
CYTAT Jeść zdrowsze rzeczy i pożegnać się ze składnikami w produktach typu: - syrop glukozowo-fruktozowy - tłuszcze roślinne utwardzone - itp. Jednym słowem 80% produktów ze sklepu zrobić "papa" A cukier i sól? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Do Klemens_Maria.
Cukier i sól używana w normalnych ilościach nie zaszkodzi (wiadomo im mniej tym lepiej). Natomiast te dwa składniki co wymieniłem wyżej, są szkodliwe nawet w małych dawkach. Niestety chodząc po sklepach i czytając skład, to aż się za głowę łapie co my zjadamy. Prawda jest taka, że się nie da od tego całkowicie odciąć, ale można świadomie ograniczyć (czytając skład, a nie patrzeć na kolorowe pudełko). Sprawdź sobie z ciekawości kilka produktów co masz w domu (przykładowo: Płatki, dżem, ketchup itp), a zobaczysz jakim g...em nas producenci karmią. |
|
|
|
|
CYTAT Do Klemens_Maria. Cukier i sól używana w normalnych ilościach nie zaszkodzi (wiadomo im mniej tym lepiej). Natomiast te dwa składniki co wymieniłem wyżej, są szkodliwe nawet w małych dawkach. Niestety chodząc po sklepach i czytając skład, to aż się za głowę łapie co my zjadamy. Prawda jest taka, że się nie da od tego całkowicie odciąć, ale można świadomie ograniczyć (czytając skład, a nie patrzeć na kolorowe pudełko). Sprawdź sobie z ciekawości kilka produktów co masz w domu (przykładowo: Płatki, dżem, ketchup itp), a zobaczysz jakim g...em nas producenci karmią. Ojej,to ty pingwinku jesz? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Moje postanowienia to nie jeść nIczego zawierającego cukier, gluten i nabiał, przymierzalam sie do tego z 8 mcy i zawsze wytrzylmalam 3 dni a teraz już 24, jestem dumna z siebie hehehe
|
|
|
|
|
Moje noworoczne postanowienie to zmiana pracy a być może też męża
|
|
|
|
|
założyć dzialalnosc gospodarczą
|
|
|
|
|
ja narazie wytrwały jestem w postanowieniach. Dieta jest, kilogramów coraz mniej.
_________________________ ulafol.olsztyn.pl - przyciemnianie szyb Olsztyn |
|
|
|
|
Dieta ! Zapisałam się w styczniu na siłownię i idzie coraz lepiej Powoli wprowadzam coraz więcej nawyków żywieniowych, a chodzić na siłownię chcę mi się jeszcze bardziej
|
|