|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sp.............laj POmylencu-Komuchy Zlodzieje !!!!
|
|
|
|
|
Warto oglądnąć każdy film tego Pana.
Był w Stalowej Woli. Jakby każdy dorosły Polak miał chociaż 20% jego wiedzy to bylibyśmy mocarstwem, a nie montownią i dostarczycielem taniej siły roboczej dla Europy. |
|
|
|
|
i dobre powiedzenie na koniec... wyłącz TV, włącz myślenie.
|
|
|
|
|
zgadza się, babki dziadki, kobiety mężczyźni - wyłączcie ten tvn i zajrzyjcie np na alexjones.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglądałem, gość pojachał po KOD. Ale głównie PiS obecny jest na tapecie. To wdzięczny temat dla prześmiewców i kabaretów. Uwaga PiS nie ma poczucia humoru - można spodziewać się sankcji
Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT Oglądałem, gość pojachał po KOD. Ale głównie PiS obecny jest na tapecie. To wdzięczny temat dla prześmiewców i kabaretów. Uwaga PiS nie ma poczucia humoru - można spodziewać się sankcji Jak to mówią każdy znajdzie to co chce! Uparty człowiek i w krowie zobaczy podobieństwo do żyrafy. Słowa Konrada Daniela ... PiS nie jest partią z mojej bajki , ale.... są chyba jednoznaczne w ocenie KOD i PiS w kwestii TK. Co do poczucia humoru u pisiorów to masz całkowitą rację! Jak już się uporamy z TK i mediami publicznymi to i za poczucie humoru się weźmiemy! Publiczne wybatożenie za ośmieszanie Prezesa czy partii to będzie adekwatna kara , nie sądzisz? Poczekaj jeszcze jak Macierewicz w skórzanym płaszczu w czarnej rządowej BMW będzie jeździć po Warszawie i porywał małe dzieci. A może nie tylko po Warszawie? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Oglądałem, gość pojachał po KOD. Ale głównie PiS obecny jest na tapecie. To wdzięczny temat dla prześmiewców i kabaretów. Uwaga PiS nie ma poczucia humoru - można spodziewać się sankcji Jak to mówią każdy znajdzie to co chce! Uparty człowiek i w krowie zobaczy podobieństwo do żyrafy. Słowa Konrada Daniela ... PiS nie jest partią z mojej bajki , ale.... są chyba jednoznaczne w ocenie KOD i PiS w kwestii TK. Co do poczucia humoru u pisiorów to masz całkowitą rację! Jak już się uporamy z TK i mediami publicznymi to i za poczucie humoru się weźmiemy! Publiczne wybatożenie za ośmieszanie Prezesa czy partii to będzie adekwatna kara , nie sądzisz? Poczekaj jeszcze jak Macierewicz w skórzanym płaszczu w czarnej rządowej BMW będzie jeździć po Warszawie i porywał małe dzieci. A może nie tylko po Warszawie? Edo2 widzę że słowa piosenki "Znów w dłoni, zamiast płaskiej butelki, znany kształt kolby od parabelki, a w końcu palca wibruje skrycie jak łaskotanie ... tu śmierć tu życie" pasują do ciebie. Boję się że takich fanatyków wyhodował PiS dużo więcej. Zygfryd |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Popieram:
wyłącz TV, włącz myślenie "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Edo2 widzę że słowa piosenki "Znów w dłoni, zamiast płaskiej butelki, znany kształt kolby od parabelki, a w końcu palca wibruje skrycie jak łaskotanie ... tu śmierć tu życie" pasują do ciebie. Boję się że takich fanatyków wyhodował PiS dużo więcej. Mi znowuż przypomina się w takich chwilach wiersz Juliana Tuwima. Zamiast ostrej riposty masz szybki wgląd w moje emocje! ...Próżnoś repliki się spodziewał, nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem, nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.... Wyhoduj sobie nowy mózg , bo ten obecny nie pracuje zbyt dobrze! Zamiast martwic się o innych , pomyśl o sobie . Czasem zapominamy o tym co dla nas naprawdę ważne! |
|