|
|
|
Mam pytanie odnośnie jaką szkołę wybrać.
Chciałbym uczyć się na profilu mat-hist-wos ewentualnie mat-wos-geo-ang. Chodzi mi o profil pod kątem studiów prawniczych ewentualnie ekonomicznych. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylko SLO z szacunkiem reszta szkół w stalowej woli do zamknięcia a staszic to tylko korki korki i jeszcze raz korki bo w szkole nic nie nauczo a jakbyś poszedł do któregoś z nauczycieli ze staszka na korki to za pieniądze umią uczyć
|
|
|
|
|
Prawda jest taka ze jak ktos wybiera sie na medycyne czy jakis prestizowy kierunek w SGH to korki sa potrzebne niezaleznie czy pojdzie do SLO czy na S4aszka. Moja kuzynka dostala sie na prawo na Umcs z wynikiem 25% wos i 20 % historia. Z braku studentow jak widac wszystkich przyjmuja.
|
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie odnośnie jaką szkołę wybrać. Chciałbym uczyć się na profilu mat-hist-wos ewentualnie mat-wos-geo-ang. Chodzi mi o profil pod kątem studiów prawniczych ewentualnie ekonomicznych. Jak nie masz prawnika w rodzinie, to lepiej nie marnuj czasu i pieniędzy, a jak masz to możesz bimbać 3 lata i iść na KUL w Stalowej Woli. Takie są realia. |
|
|
|
|
zbych,a Ty jaką szkołę kończyłeś?
|
|
|
|
|
slo tam chodizla moja przyjaciolka wiec chwalila staszic tempi nierozumi ludzi
Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. |
|
|
|
|
CYTAT tempi nierozumi ludzi a Ty lekcje polskiego opuściłaś |
|
|
|
|
Jak tylko widzę wpisy typu staszic i korki to już wiem że pisze slo na drugim roku jestem i powiem tylko tyle, korki są dla tych co się po prostu nie uczą. Ja nawet nie widzę potrzeby korków w mojej klasie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Nic się nie martwcie, niedługo zlikwidują gimnazja to będzie wybór w szkołach.
Polonista kochający inaczej dobija się o pracę w SLO lub KEN, i jak wszem i wobec obwieszcza, będzie u was wykładał tylko musi pozwalniać dyrektorów, bo go nie chcą zatrudnić. Ma mu w tym pomagać koleś od wazeliny na ścisk doopy, niewierny z miasta, tak mówią. Pewnie nauczy was nie tylko polskiego, ale i pedałowania w pakiecie:( |
|
|
|
|
SLO
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Nic się nie martwcie, niedługo zlikwidują gimnazja to będzie wybór w szkołach. Napisz do jakiej szkoły średniej chodziłeś by inni unikli tego błędu
Polonista kochający inaczej dobija się o pracę w SLO lub KEN, i jak wszem i wobec obwieszcza, będzie u was wykładał tylko musi pozwalniać dyrektorów, bo go nie chcą zatrudnić. Ma mu w tym pomagać koleś od wazeliny na ścisk doopy, niewierny z miasta, tak mówią. Pewnie nauczy was nie tylko polskiego, ale i pedałowania w pakiecie:( |
|
|
|
|
Celebryta jak zwykle w formie, chodził do najlepszej szkoły gdzie go nauczyli nowego słowa "unikli".
|
|
|
|
|
Gajowaty polonista uczył w szkole pod basenami, a teraz w gimnazjum i dąży do zatrudnienia w SLO albo KEN. Niestety wszyscy znają jego parszywy charakter, powszechne donosicielstwo i żaden dyrek nie chce go przyjąć. No to skumał się z kolesiami od pedałowania, których i w piskach nie brakuje i knują przejęcie dyrektorskich stołków. A mają na kim się odgrywać, bo ten niewierny co go zatrudnili w mieście, też nie zagrzał miejsca w żadnej szkole. Rodzice uczniów mogliby niejedno w tej sprawie powiedzieć.
|
|
|
|
|
Staszic sto razy lepszy. W SLO napotykasz ciągle na albo podstawówke albo gimnazjum. Niczym sie nie wyróżnia od zwykłej gimbazy.
A staszic to już szkoła średnia. Osobny budynek, inny charakter. A i do MACa teraz blisko jak ktoś lubi ps. ja chodizłam pod basen |
|
|
|
|
CYTAT Staszic sto razy lepszy. W SLO napotykasz ciągle na albo podstawówke albo gimnazjum. Niczym sie nie wyróżnia od zwykłej gimbazy. A staszic to już szkoła średnia. Osobny budynek, inny charakter. A i do MACa teraz blisko jak ktoś lubi ps. ja chodizłam pod basen Taaak mak napewno jest ważny przy wyborze szkoły SLO Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Polecam Staszka...,ojciec czwórki dzieci które go skończyły,bez korków ,troje jest po studiach medycyna,prawo,awf,najmłodsza córka jest na 3 roku awf.
|
|
|
|
|
awf to nie studia
|
|