|
![]() |
|
Mam pytanie odnośnie jaką szkołę wybrać.
Chciałbym uczyć się na profilu mat-hist-wos ewentualnie mat-wos-geo-ang. Chodzi mi o profil pod kątem studiów prawniczych ewentualnie ekonomicznych. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylko SLO z szacunkiem reszta szkół w stalowej woli do zamknięcia a staszic to tylko korki korki i jeszcze raz korki bo w szkole nic nie nauczo a jakbyś poszedł do któregoś z nauczycieli ze staszka na korki to za pieniądze umią uczyć
|
|
|
![]() |
|
Prawda jest taka ze jak ktos wybiera sie na medycyne czy jakis prestizowy kierunek w SGH to korki sa potrzebne niezaleznie czy pojdzie do SLO czy na S4aszka. Moja kuzynka dostala sie na prawo na Umcs z wynikiem 25% wos i 20 % historia. Z braku studentow jak widac wszystkich przyjmuja.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam pytanie odnośnie jaką szkołę wybrać. Chciałbym uczyć się na profilu mat-hist-wos ewentualnie mat-wos-geo-ang. Chodzi mi o profil pod kątem studiów prawniczych ewentualnie ekonomicznych. Jak nie masz prawnika w rodzinie, to lepiej nie marnuj czasu i pieniędzy, a jak masz to możesz bimbać 3 lata i iść na KUL w Stalowej Woli. Takie są realia. |
|
|
![]() |
|
zbych,a Ty jaką szkołę kończyłeś?
|
|
|
![]() |
|
slo tam chodizla moja przyjaciolka wiec chwalila staszic tempi nierozumi ludzi
![]() Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. |
|
|
![]() |
|
CYTAT tempi nierozumi ludzi ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak tylko widzę wpisy typu staszic i korki to już wiem że pisze slo
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nic się nie martwcie, niedługo zlikwidują gimnazja to będzie wybór w szkołach.
Polonista kochający inaczej dobija się o pracę w SLO lub KEN, i jak wszem i wobec obwieszcza, będzie u was wykładał tylko musi pozwalniać dyrektorów, bo go nie chcą zatrudnić. Ma mu w tym pomagać koleś od wazeliny na ścisk doopy, niewierny z miasta, tak mówią. Pewnie nauczy was nie tylko polskiego, ale i pedałowania w pakiecie:( |
|
Dołączył: 28 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SLO
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nic się nie martwcie, niedługo zlikwidują gimnazja to będzie wybór w szkołach. Napisz do jakiej szkoły średniej chodziłeś by inni unikli tego błędu
Polonista kochający inaczej dobija się o pracę w SLO lub KEN, i jak wszem i wobec obwieszcza, będzie u was wykładał tylko musi pozwalniać dyrektorów, bo go nie chcą zatrudnić. Ma mu w tym pomagać koleś od wazeliny na ścisk doopy, niewierny z miasta, tak mówią. Pewnie nauczy was nie tylko polskiego, ale i pedałowania w pakiecie:( |
|
|
![]() |
|
Celebryta jak zwykle w formie, chodził do najlepszej szkoły gdzie go nauczyli nowego słowa "unikli".
|
|
|
![]() |
|
Gajowaty polonista uczył w szkole pod basenami, a teraz w gimnazjum i dąży do zatrudnienia w SLO albo KEN. Niestety wszyscy znają jego parszywy charakter, powszechne donosicielstwo i żaden dyrek nie chce go przyjąć. No to skumał się z kolesiami od pedałowania, których i w piskach nie brakuje i knują przejęcie dyrektorskich stołków. A mają na kim się odgrywać, bo ten niewierny co go zatrudnili w mieście, też nie zagrzał miejsca w żadnej szkole. Rodzice uczniów mogliby niejedno w tej sprawie powiedzieć.
|
|
|
![]() |
|
Staszic sto razy lepszy. W SLO napotykasz ciągle na albo podstawówke albo gimnazjum. Niczym sie nie wyróżnia od zwykłej gimbazy.
A staszic to już szkoła średnia. Osobny budynek, inny charakter. A i do MACa teraz blisko jak ktoś lubi ![]() ps. ja chodizłam pod basen ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Staszic sto razy lepszy. W SLO napotykasz ciągle na albo podstawówke albo gimnazjum. Niczym sie nie wyróżnia od zwykłej gimbazy. A staszic to już szkoła średnia. Osobny budynek, inny charakter. A i do MACa teraz blisko jak ktoś lubi ![]() ps. ja chodizłam pod basen ![]() Taaak mak napewno jest ważny przy wyborze szkoły ![]() SLO Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
Dołączył: 21 Cze 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Polecam Staszka...,ojciec czwórki dzieci które go skończyły,bez korków
![]() |
|
|
![]() |
|
awf to nie studia